Jak to mówią nic na siłę. Nie śledzę na bieżąco co się zmienia. Jeśli coś z nowości wpadnie mi " przypadkiem" w oko to czemu by nie. Ale jeśli nie odpowiada to mojemu gustowi to nikt mnie do danej rzeczy nie przekona, że warto ją mieć bo jest modna.
A ja tam mam ulubione jeansiory, top i jakąś tam narzutkę Diabeł tkwi w szczegółach więc za pomocą dodatków zawsze można wykombinować coś fajnego.
A jeansiory i topy i jakieÅ› tam narzutki raczej nie wyjdÄ… z mody
Racja,a nawet jeżeli wyjdą z mody to tylko po to,aby za jakiś czas znowu powrócić na sam szczyt.Tak było w przypadku leginsów,więc same jeansy i fajny top na pewno sprawdzą sie na każdą okazję.
ja noszę to co mi się podoba,i raczej nie nadążam za modą bo ciuszki firmowe to kupuję tylko na wyprzedażach albo prznajmniej po 30% przecenie:D
Staram się podążać za modą, ale oczywiście z umiarem. Od czasu do czasu lubię sobie kupić coś co jest akurat hitem sezonu, jeśli oczywiście przypadnie mi to do gustu
Już niebawem wiosna – nareszcie znów świat nabierze wyraźniejszych barw. Postanowiłam przywitać tą piękną porę i wybrałam się na zakupy. Ale poszalałam. Nie wystarczyły mi tylko "Złote Tarasy" wiele sklepów obleCialam Nowe szpileczki , piękna fioletowa torebka oczywiście nie odmówiłam sobie nowej sukienki do pracy a do tego kolorowy zegarek slap watch. Teraz już tylko czekam na pierwsze prawdziwe słonko.