Powiem Wam szczerze: moim zdaniem dzisiejsza moda jest jak ocean. Mam wrazenie, że wszystko jest modne. Czytałam dziś Fashion Magazine i parę blogów modowych i wariuję. W zasadzie można nosić wszystko, byleby gustownie połączone. Czy Wy też tak uważacie?
Oczywiscie ze tak mozemy spokojnie wyjac z szafy z zeszłych sezonów ciuchy a połaczyc z orginalnymi dodadkami...Wszystko jest modne ale musimy umiec to gustownie dobrac i bedzie gites:)
rurki 3 lata temu nie były raczej modne. Obecnie na przykład: dzwony czy szwedy w ogóle nie są modne Jeżeli chodzi o buty to królują obecnie czółenka, koturny i platformy ale przecież to wszystko parę lat temu ani trochę nie było modne, nosiło się buty do szpica itp.
I to mi się właśnie bardzo podoba. Czego nie nałożymy, to i tak będziemy wyglądać modnie. Jest to idealne rozwiązanie dla każdego, kto nie przepada za śledzeniem każdych nowinek modowych, a chciałby dobrze wyglądać.
Dzo, zalezy, jak odbierasz mode. Widze, ze dla Ciebie modne jest to, co sie nosi. Rurki wchodzily jako modny krzyk juz 3 lata temu. Lansowali je wielcy projektanci. A dzwony beda od tego sezonu najmodniejsze. Ja nigdy nie nosilam tego co wszyscy, lecz podazalam za trendami projektantow.
Mnie sie te klapki nie podobaja i nawet, gdyby byly hitem sezonu, nigdy bym tego nie zalozyla. Piszac "prawie wszystko" mialam na mysli rzeczy gustowne