Czy chodzicie do wróżek?
-
dyndul1
Re: Czy chodzicie do wróżek?
Co tak naprawdę kryją w sobie testy przepowiadające datę śmierci? Powinniśmy im zaufać? A może jednak nie? Czy rzeczywiście możliwym jest przepowiedzenie śmierci w Internecie?
... - krótki, a ciekawy artykuł. Przeczytaj!
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
... - krótki, a ciekawy artykuł. Przeczytaj!
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
studentka.umcs
Cześć dziewczyny jestem studentką UMCS i muszę w ramach ćwiczeń przeprowadzić ankietę na temat chodzenia do wróżek. Jeżeli możecie poświęcić chwilkę na wypełnienie ankiety to byłabym wdzięczna. Oto ona: http://wrozki.freeiz.com/ z góry wszystkim dziękuję 
-
livia
dla mnie to strata czasu i naciąganie ludzi:) wróżki fajne są tylko w bajkach 
-
oOosylwiaoOo
Ja nigdy nie byłam u wróżki i na pewno nie pójdę:)
Wolę nie wiedzieć co mnie czeka, to raz:) a dwa wątpię żebym w jakieś słowo uwierzyła
Wolę nie wiedzieć co mnie czeka, to raz:) a dwa wątpię żebym w jakieś słowo uwierzyła
-
sweete
Ja byłam u wróżki 3 razy i jedyne co mi się sprawdziło to to, że będę miała drugie dziecko i że to będzie dziewczynka
.
Były emocje i różne rzeczy próbowałam podciągnąć pod to co mi powiedziała, generalnie żadnych konkretów tylko ogólnie wszystko i ze zwykłej talii kart.
Innym razem byłam na tarocie, no tu było bardziej konkretnie i nawet się trochę przestraszyłam ale same pozytywy więc ok. Na tą chwilę ,wiem że juz nie skorzystam.
Pozdrawiam wszystkie kobitki z forum
Były emocje i różne rzeczy próbowałam podciągnąć pod to co mi powiedziała, generalnie żadnych konkretów tylko ogólnie wszystko i ze zwykłej talii kart.
Innym razem byłam na tarocie, no tu było bardziej konkretnie i nawet się trochę przestraszyłam ale same pozytywy więc ok. Na tą chwilę ,wiem że juz nie skorzystam.
Pozdrawiam wszystkie kobitki z forum
-
a_gatka
Ja mam dobrą znajomą wróżkę, ale jeszcze lepszego numerologa ^^ Szczerze mówiąc często korzystam z konsultacji, bo w numerologię wierzę 
-
Melisa
w bajki nie wierze 
Nie chodze i nie zamierzam, jeszcze tak całkiem nie zwariowałam
(Tylko troche)
Nie chodze i nie zamierzam, jeszcze tak całkiem nie zwariowałam
Ja po raz pierwszy w życiu sobie powróżyłam i nie mam nic przeciwko a tym bardziej że nie było drogo bo chyba wyszło ze za 2 zł sobie powróżyłam na astrokamerze. Trochę utargowałam:P
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony wt lip 16, 2013 10:12 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
galazka111
- Jestem tu nowa :)
Ja nie chodzę do wróżki. Jakoś nie wierzę w ich wróżby. Nawet jeśli by się jakaś wróżba mi się sprawdziła to wolałabym o niej nie wiedzieć Niech przyszłość będzie mi nieznana.
Roca szafki wiszące łazienkowe
Też nie chodze do wróżek.. Jedynie czasem w tv oglądam i się smieje, jak Ci ludzie wydzwaniają do tych wróżbitów i pytają o wszystko, a ci niby wszechwiedzący Bogowie zmyślają ile wlezie.
Mam ochotę czasem zadzwonić i zapytać o coś oczywistego żeby zobaczyć jak fajnie kłamią
Mam ochotę czasem zadzwonić i zapytać o coś oczywistego żeby zobaczyć jak fajnie kłamią
Nie chodzę, dla mnie to jest śmieszne... Jak ktoś może wiedzieć co Ci się przytrafi? Zmyślone bajki... czasem czytam horoskopy i to wszystko, ale też podchodzę do nich ze śmiechem;]
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Nigdy nie byłam i nawet nigdy nawet nie miałam ochoty aby iśc.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Witam
Ja korzystam z wróżek już od jakiegoś czasu przy podejmowaniu ważniejszych decyzji w moim życiu. Pierwszy raz do wróżki zaprowadziła mnie moja koleżanka byłam sceptyczna ale sprawdziło się w 99% to co mi przepowiedziała. Teraz korzystam z serwisu SPAM i jestem bardzo zadowolona przepowiednie są jasne i jednoznaczne.
pozdrawiam
Ja korzystam z wróżek już od jakiegoś czasu przy podejmowaniu ważniejszych decyzji w moim życiu. Pierwszy raz do wróżki zaprowadziła mnie moja koleżanka byłam sceptyczna ale sprawdziło się w 99% to co mi przepowiedziała. Teraz korzystam z serwisu SPAM i jestem bardzo zadowolona przepowiednie są jasne i jednoznaczne.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt mar 04, 2014 4:31 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj,
też się kiedyś bałam, ale w końcu za namową znajomej się przekonałam i jestem zadowolona.
Minimalizując stres skorzystałam z porad wróżki MariaMaj, przez internet. Muszę Ci powiedzieć, że jest to bardzo doświadczona wróżka, posługująca się kartami Tarota. Rozmowa z nią pomogła mi w poznaniu najbliższych wydarzeń oraz wyjaśnieniu pewnych spraw, które męczyły mnie od jakiegoś czasu. Poczułam ulgę po odbytej rozmowie.... Żałuje, że wcześniej się nie odważyłam. Kontakt z wróżką MariaMaj znajdziesz na SPAM
też się kiedyś bałam, ale w końcu za namową znajomej się przekonałam i jestem zadowolona.
Minimalizując stres skorzystałam z porad wróżki MariaMaj, przez internet. Muszę Ci powiedzieć, że jest to bardzo doświadczona wróżka, posługująca się kartami Tarota. Rozmowa z nią pomogła mi w poznaniu najbliższych wydarzeń oraz wyjaśnieniu pewnych spraw, które męczyły mnie od jakiegoś czasu. Poczułam ulgę po odbytej rozmowie.... Żałuje, że wcześniej się nie odważyłam. Kontakt z wróżką MariaMaj znajdziesz na SPAM
Ostatnio zmieniony ndz mar 09, 2014 2:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 2 razy.
-
mariusztobczyk
- Jestem tu nowa :)
Regularnie chodzę do wróżki, która przyjmuje w centrum Sosnowca na ul. Kiepury. Wg mnie jest rewelacyjna. Praktycznie przepowiednie sprawdzają się w 100%. Jest konkretna, nie mydli oczu, mówi to co widzi z tarota albo kart klasycznych.
biuro rachunkowe mińsk mazowiecki
Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu
.
Dla jednych tak a dla innych nie.Cute_5 pisze:Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu.
Wszystko ma jakas wartosc , dla kazdego inna.
jedni wierzą inni nie... ale każdy ma swój rozum 
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Dokładnie! Ja na przykład mam do wróżenia, przewidywania przyszłości neutralny stosunek. Natomiast moja przyjaciółka raz na jakiś czas chodzi sobie do jasnowidza Marka Szwedowskiego. Wczoraj wysłała mi linka do jakiegoś wpisu z jego bloga, w którym przewidział, że Gronkiewicz Waltz wygra drugą turę wyborów - jestem bardzo ciekawa czy się sprawdziAstra pisze:Dla jednych tak a dla innych nie.Cute_5 pisze:Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu.
Wszystko ma jakas wartosc , dla kazdego inna.