Czy chodzicie do wróżek?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
dyndul1

Re: Czy chodzicie do wróżek?

Post autor: dyndul1 »

Co tak naprawdę kryją w sobie testy przepowiadające datę śmierci? Powinniśmy im zaufać? A może jednak nie? Czy rzeczywiście możliwym jest przepowiedzenie śmierci w Internecie?
... - krótki, a ciekawy artykuł. Przeczytaj!

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
studentka.umcs

Post autor: studentka.umcs »

Cześć dziewczyny jestem studentką UMCS i muszę w ramach ćwiczeń przeprowadzić ankietę na temat chodzenia do wróżek. Jeżeli możecie poświęcić chwilkę na wypełnienie ankiety to byłabym wdzięczna. Oto ona: http://wrozki.freeiz.com/ z góry wszystkim dziękuję ;)
livia

Post autor: livia »

dla mnie to strata czasu i naciąganie ludzi:) wróżki fajne są tylko w bajkach :)
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Ja nigdy nie byłam u wróżki i na pewno nie pójdę:)
Wolę nie wiedzieć co mnie czeka, to raz:) a dwa wątpię żebym w jakieś słowo uwierzyła
sweete

Post autor: sweete »

Ja byłam u wróżki 3 razy i jedyne co mi się sprawdziło to to, że będę miała drugie dziecko i że to będzie dziewczynka :baby .
Były emocje i różne rzeczy próbowałam podciągnąć pod to co mi powiedziała, generalnie żadnych konkretów tylko ogólnie wszystko i ze zwykłej talii kart.
Innym razem byłam na tarocie, no tu było bardziej konkretnie i nawet się trochę przestraszyłam ale same pozytywy więc ok. Na tą chwilę ,wiem że juz nie skorzystam.

Pozdrawiam wszystkie kobitki z forum :)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Ja mam dobrą znajomą wróżkę, ale jeszcze lepszego numerologa ^^ Szczerze mówiąc często korzystam z konsultacji, bo w numerologię wierzę :)
dzo

Post autor: dzo »

nie chodzę i nie mam zamiaru nigdy tego robić
Melisa

Post autor: Melisa »

w bajki nie wierze :P
Nie chodze i nie zamierzam, jeszcze tak całkiem nie zwariowałam :P (Tylko troche)
martita
Jestem tu nowa :)

Post autor: martita »

Ja po raz pierwszy w życiu sobie powróżyłam i nie mam nic przeciwko a tym bardziej że nie było drogo bo chyba wyszło ze za 2 zł sobie powróżyłam na astrokamerze. Trochę utargowałam:P
SPAM
Ostatnio zmieniony wt lip 16, 2013 10:12 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
galazka111

Post autor: galazka111 »

Ja byłam raz. Nawet się sprawdziło to co powiedziała....
Sennik
ljunka

Post autor: ljunka »

Ja nie chodzę do wróżki. Jakoś nie wierzę w ich wróżby. Nawet jeśli by się jakaś wróżba mi się sprawdziła to wolałabym o niej nie wiedzieć Niech przyszłość będzie mi nieznana.
Roca szafki wiszące łazienkowe
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Też nie chodze do wróżek.. Jedynie czasem w tv oglądam i się smieje, jak Ci ludzie wydzwaniają do tych wróżbitów i pytają o wszystko, a ci niby wszechwiedzący Bogowie zmyślają ile wlezie.
Mam ochotę czasem zadzwonić i zapytać o coś oczywistego żeby zobaczyć jak fajnie kłamią :D
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Nie chodzę, dla mnie to jest śmieszne... Jak ktoś może wiedzieć co Ci się przytrafi? Zmyślone bajki... czasem czytam horoskopy i to wszystko, ale też podchodzę do nich ze śmiechem;]
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
inek
Extra Kobietka

Post autor: inek »

Nigdy nie byłam i nawet nigdy nawet nie miałam ochoty aby iśc.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
pyszny21

Post autor: pyszny21 »

Witam
Ja korzystam z wróżek już od jakiegoś czasu przy podejmowaniu ważniejszych decyzji w moim życiu. Pierwszy raz do wróżki zaprowadziła mnie moja koleżanka byłam sceptyczna ale sprawdziło się w 99% to co mi przepowiedziała. Teraz korzystam z serwisu SPAM i jestem bardzo zadowolona przepowiednie są jasne i jednoznaczne.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt mar 04, 2014 4:31 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Filiz

Post autor: Filiz »

Witaj,
też się kiedyś bałam, ale w końcu za namową znajomej się przekonałam i jestem zadowolona.
Minimalizując stres skorzystałam z porad wróżki MariaMaj, przez internet. Muszę Ci powiedzieć, że jest to bardzo doświadczona wróżka, posługująca się kartami Tarota. Rozmowa z nią pomogła mi w poznaniu najbliższych wydarzeń oraz wyjaśnieniu pewnych spraw, które męczyły mnie od jakiegoś czasu. Poczułam ulgę po odbytej rozmowie.... Żałuje, że wcześniej się nie odważyłam. Kontakt z wróżką MariaMaj znajdziesz na SPAM
Ostatnio zmieniony ndz mar 09, 2014 2:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 2 razy.
mariusztobczyk

Post autor: mariusztobczyk »

Regularnie chodzę do wróżki, która przyjmuje w centrum Sosnowca na ul. Kiepury. Wg mnie jest rewelacyjna. Praktycznie przepowiednie sprawdzają się w 100%. Jest konkretna, nie mydli oczu, mówi to co widzi z tarota albo kart klasycznych.
biuro rachunkowe mińsk mazowiecki
Cute_5
Miła Kobietka

Post autor: Cute_5 »

Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu ;).
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Cute_5 pisze:Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu ;).
Dla jednych tak a dla innych nie.
Wszystko ma jakas wartosc , dla kazdego inna. :)
Awatar użytkownika
AiShA
Extra Kobietka

Post autor: AiShA »

jedni wierzą inni nie... ale każdy ma swój rozum ;-)
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
antola
Miła Kobietka

Post autor: antola »

Astra pisze:
Cute_5 pisze:Ja nie chodzę do wróżek i nie zamierzam. Przecież to strata pieniędzy i czasu ;).
Dla jednych tak a dla innych nie.
Wszystko ma jakas wartosc , dla kazdego inna. :)
Dokładnie! Ja na przykład mam do wróżenia, przewidywania przyszłości neutralny stosunek. Natomiast moja przyjaciółka raz na jakiś czas chodzi sobie do jasnowidza Marka Szwedowskiego. Wczoraj wysłała mi linka do jakiegoś wpisu z jego bloga, w którym przewidział, że Gronkiewicz Waltz wygra drugą turę wyborów - jestem bardzo ciekawa czy się sprawdzi :D
ODPOWIEDZ