forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Brokat na oczy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Brokat na oczy

Postprzez Miniczka » 20 sty 2012, o 14:10

Czesc!:)
Jestem tu nowa, bo przed chwila dokonalam rejestracji:) i od razu chcialabym sie Was zapytac, czy nie znacie moze jakiegos dobrego i taniego żelu do oczu, ktory sluzy do 'przyklejania' brokatu? Albo gdzie taki znajde? A moze nzacie jakeis inne sposoby, ale baze do oczu juz wyprobowalam, zdage egzamin ale to nie to samo co zel do oczu.
Miniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Brokat na oczy

Postprzez oOosylwiaoOo » 20 sty 2012, o 18:33

Raz miałam cień do powiek z takim żelem brokatowym z firmy SEPHORA, naprawdę super się trzymał :D Moja koleżanka natomiast stosuje z firmy GOSHA. On jest w małym słoiczku z napisem EFFECT POWDER. Znajdziesz ją w każdym sklepie kosmetycznym. Dobrym rozwiązaniem jest też kredka w wybranym kolorze z Palomy, tylko pod nią musiałabyś użyć bazę, bo niestety szybko zmywa się z powieki, ale za to fajny jest efekt:D
Nikogo nie poznasz dobrze po tym co pisze o sobie, ale po tym jak dobiera słowa.
Nikogo nie poznasz po tym jak wygląda dopóki nie poznasz jego wnętrza.
Tak samo jest ze słowami...
Liczy się ich głębia, uczucia i doznania o których mówią ....
Ich znaczenie to połowa sekretu...
oOosylwiaoOo
Extra Kobietka

Re: Brokat na oczy

Postprzez tusia25 » 3 kwi 2012, o 18:51

oo.. super:) pamietam ze kiedys szukalam i wlasnie nie wiedzialam jak laski zakladaja te swiecidelka na oczyi twarz zeby sie trzymaly:)
tusia25
Fajna Kobietka

Powrót do Uroda