forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Brafitting to jest to!

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Brafitting to jest to!

Postprzez satine_bielizna » 4 lis 2009, o 17:35

Czy nie zadajecie sobie pytań, dlaczego mój biust nie wyglada jak ten w katalogu na modelce, dlaczego nie czuję się komfortowo w moich stankach??
Sadzę, że odpowiedź zawarta jest w słowie brafitting! Wszystkie biusty: mniejsze i większę są piękne i maja prawo być chlubą kazdej z Was. Potrzebujecie fachowej porady barfitterki. Zasady doboru rozmiaru i fasonu stanika nie są bardzo skomplikowane, wymagają otwartości umysłu i cierpliwości w przymierzalni.
Jestem brafitterką w sklepie Satine bielizna w Warszawie i chetnie odpowiem na wszystkie nurtujace Was pytania. Znajdżcie czas i dajcie się dopasować . Proszę popatrzcie na modele na stronie www.satine.pl i umówiecie się na indywidualne mierzenie bielizny w sklepie.

Pozdrawiam!
Ania
mazowiecka@satine.pl
satine_bielizna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Brafitting to jest to!

Postprzez satine_bielizna » 29 wrz 2010, o 12:24

up, up, up! :)

Czy któraś z Pań miała już profesjonalnie dobrany biustonosz?
satine_bielizna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez nikitka » 30 wrz 2010, o 20:08

Tak, ja miałam. W sklepie Dopasowana w Warszawie (zresztą, w Warszawie jest naprawdę wiele sklepów z bra-fittingiem i dużą ofertą, w innych miastach też, tu są adresy :
http://stanikowamapa.prv.pl/ A jak ktoś ma daleko to dobiorą dziewczyny na Lobby Biuściastych.
nikitka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez madzia89m » 25 paź 2010, o 11:57

Ja przy doborze bielizny korzystałam z poradnika na stronie http://www.krisline.com/brafitting-dla-niej :) Jest tam dokładnie opisane jak dokładnie się wymierzyć, jak wyregulować ramiączka i oczywiście dobrać kształt miseczki :) Poza tym organizują teraz konkurs w który można wygrać przecudny komplet bielizny, więc polecam zajrzenie na ich stronę ;)
madzia89m
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Yella » 25 paź 2010, o 19:29

Ja dopiero niedawno kupilam idelanie dobrany biustonosz i naprawdę zupełnie inaczej sie nosi, także polecam wszelakie porady ;)
Yella
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Hania26 » 13 gru 2010, o 15:32

@Madzia89, znam poradnik i też polecam! Dopiero niedawno odkryłam jak ważny jest odpowiednio dopasowany biustonosz. Grunt to komfort i wygoda! Artykuły zamieszczone na tamtej stronce bardzo mi pomogły!!Nawet teraz sama doradzam koleżankom :)
Hania26
Miła Kobietka

Postprzez NikaVera » 14 gru 2010, o 19:59

Ja planowałam iśc i kupić sobie dobierany stanik ale jak popatrzyłam na cany tych co mi się podobają to mało nie padałam .... po podliczeniu cen (majtki +stanik) wyszło mi coś ok. 400zł o mamusiu ;(
NikaVera
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez cooleczka » 15 gru 2010, o 10:54

ja też nie miałam jeszcze tak profesjonalnie dobieranego biustonosza, ale skorzystałam z linka nikitki i znalazłam u siebie fajne (mam nadzieje) miejsce z brafittingiem. Trzeba będzie skorzystać!
cooleczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez marzo666 » 31 gru 2010, o 13:02

Ja niestety nic ciekawego w sieci na ten temat nie znalazłam.. :((
marzo666
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez madzia89m » 8 kwi 2011, o 10:17

@Hania26 widzę że nie tylko ja znam takie perełki ;) ale fajnie byłoby też spotkać się z profesjonalną brafitterką, która swoim wprawnym okiem oceni czy coś dobrze leży czy nie. Bo sama teoria nie wystarczy :)
madzia89m
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Moda