forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

biżuteria męska

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

biżuteria męska

Postprzez kika75 » 15 wrz 2010, o 01:15

mężowi na urodziny kupiłam bransoletke z plecionej skórki bardzo taka nie typowa oryginalna z dyrberg-kern mi bardzo się podoba jak mężczyzna nosi łańcuszek czy bransoletkę a na specjalne okazję do garnitury piekne spinki.jakie są wasze opinie na temat męskiej biżuterii????
kika75
Miła Kobietka

Reklama

Re: biżuteria męska

Postprzez fiksi » 15 wrz 2010, o 11:23

taka skorzana bransoletka- bardzo fajne. osobiscie nie przepadam za zlotem czy srebrem u mlodych facetow, ale to co kupila jest spoko:d
spinki to obowiazek na eleganckie wyjscie.
bardzo lubie tez meskie zegarki.
fiksi
Miła Kobietka

Postprzez ABCbielizny » 30 wrz 2010, o 13:04

Szczerze mówiąc to nie podoba mi się męska biżuteria typu: łancuszek lub bransoleta. Uważam ze z jednej strony wygląda to szpanersko,a z drugiej po prostu głupio. Co innego dobry.markowy zegarek. To jeden z męskich gadżetów który w pełni toleruję.
www.ABCbielizny.pl - Bielizna damska
ABCbielizny
Fajna Kobietka

Postprzez bluajsik » 5 paź 2010, o 22:55

Markowy zegarek jak najbardziej. Świadczy to również o pewnym statusie. A co do tzw. kiety nie każdemu pasuje. Również trzeba brać pod uwagę wielkość bo jak widzę jakieś chucherko obwiązane łańcuchem od krowy to trochę śmiesznie to wygląda.
bluajsik
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Bielizna-Anna » 12 paź 2010, o 13:11

Zgadzam się z powyższymi opiniami. Jeżeli chodzi o łańcuch to najśmieszniejsze są takie grube na szczupłym facecie. Na pewno nie staje się bardziej atrakcyjny,wręcz przeciwnie.
www.Bielizna-Anna.pl - bielizna dla kobiet
Bielizna-Anna
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 13 paź 2011, o 10:09

Gustowny łańcuszek może być,ale mi bardzo podoba się jeżeli mężczyzna nosi na ręce bransolete. Uważam,że to bardzo stylowe i takie "męskie"w pełnym znaczeniu:)
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Powrót do Moda