forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Baza pod makijaż

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: Baza pod makijaż

Postprzez Sharlot » 19 maja 2010, o 22:33

sama szukam dobrej i taniej bazy pod makijaz:) narazie stosuje kremy, ale pozniej wyskakuja mi krostki :/ takze rowniez czekam na propozycje:)
Sharlot
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez naysha » 19 maja 2010, o 22:45

to co moge wam polecić to fajna jest z oriflame giordani gold, ładnie sie rozprowadza i nie jest drogfa ok 30zł, w podobnej cenie baza z dax cosmetics :)
w avonie tez jest, w dotyku silikonowa i tej w ogóle nie czuc na twarzy wiec efekty super cena jakoś też około 30zł ale w promocji można kupić za jakieś 20 parę zł;)
naysha
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Owocowa » 14 lis 2011, o 17:35

Ja używam bazy mineralnej od Artdeco, nie jest może najtańsza, ale uważam że warta tych pieniędzy.
Ostatnio też stosuję sobie też na próbę nową bazę od Bell - póki co kłopotów z cerą nie zaobserwowałam.
Owocowa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez selena » 25 lis 2011, o 13:21

Bazy sylikonowe są bardzo dobre i do tego nie trzeba za nie dużo płacić. Dzięki nim makijaż utrzymuje Ci się przez cały dzień, a do tego cera nie jest taka zmęczona.
selena
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez tradycjonalistka » 25 lis 2011, o 16:03

ja też stosuję Artdeco - polecam. Nie zamieniłabym na nic innego
tradycjonalistka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez tusia25 » 27 lut 2012, o 18:59

kiedys mialam yoko, jest super i tania ale niestety strasznie twarda i zle sie naklada;// mialam tez baze inglota- moze byc, ale lepsza jest artdeco:) dobre slyszalam sa tez te z kobo professional
tusia25
Fajna Kobietka

Postprzez Miniczka » 5 mar 2012, o 22:18

No mi ostatnio siostra kupiła z kobo i jest spoko, chociaz nie uzywalam nigdy innych wic nie wiem jak z innymi:)
Miniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda