Bańki chińskie

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Baśka1971
Fajna Kobietka

Re: Bańki chińskie

Post autor: Baśka1971 »

Zauważ że co rusz pojawiają się tego typu wynalazki, które "leczą wszystko, "przedłużają życie" itd. A jak przestają się sprzedawać, to wchodzą następne. Opaski magnetyczne, masażery, które lekko drażniły prądem o niewielkim natężeniu. Albo suplementy diety - ileż to specyfików miały nas bz diety pięknie odchudzić bez efektu jojo?
Dlatego jestem sceptyczna wobec takich wynalazków. Nie mówię im "tak", ani nie mówię "nie".
Awatar użytkownika
quillathee
Miła Kobietka

Post autor: quillathee »

Przecież z tego, co czytałam takie bańki stosowano "dość" dawno temu tylko widocznie pomysł powoli przychodził do Polski.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

O takich wynalazkach jak woskowanie uszu przez Indian (sprzedawane woski kilka lat temu - bardzo mocno reklamowane) miały podobny wydźwięk. A przecież nowa medycyna jest dużo skuteczniejsza niż tradycyjna. Ludzie żyją o wiele dłużej niż kiedyś, pomimo że środowisko jest bardziej zanieczyszczone, a jedzenie bardziej chemiczne niż kiedyś.
MamaAnia
Miła Kobietka

Post autor: MamaAnia »

Ja też ostatnio kupiłam te bańki ale jeszcze nie miałam czasu używać, za mało wolnego czasu ale myśle żeby sie za to zabrać niedługo po podobno działają.
daniel36Wilk12
Jestem tu nowa :)

Post autor: daniel36Wilk12 »

Ja od dłuższego czasu zmagałam sie z cellulitem teraz kupiłam cellublue bańki j efekt jest naprawdę bardzo dobry. Polecam wszystkim. Już po 3 tygodniach widać efekty.
ODPOWIEDZ