Zielone spodnie - opinie
-
Paola
Re: Zielone spodnie - opinie
Zielone spodnie są naprawdę ładne, ale tylko rurki i zieleń musi być stonowana. Do tego koniecznie szpilki.
-
dione
Faktycznie jest to dosyć oryginalny kolor, jednak ma swój urok. Niestety nie do wszystkiego pasuje, dlatego trzeba się poważnie zastanowić nad doborem dodatków do takich spodni.
-
corinn
Ja jestem za
Uwielbiam zielony kolor, od małego mam obsesję na jego punkcie. A te spodnie wyglądają bardzo oryginalnie, z pewnością z jasnymi dodatkami będą się ładnie prezentować
-
krecik88
mi się nawet podobają niektóre zielone spodnie ale jakoś nie wiem co można do nich ubrac i nigdy sobie nie kupowałam takich:)
-
zarabiajworiflame
- Jestem tu nowa :)
PROSTA I PRZYJEMNA PRACA W ORIFLAME!
Praca bez ryzyka finansowego, bez uciążliwej umowy, bez szefa, łatwa i przyjemna, bez zobowiązań! Czy to możliwe? Oczywiście! Poznaj całą prawdę o Oriflame! Tylko tutaj dowiesz się czym tak naprawę jest praca konsultantki. Poznaj nowoczesną metodę, która pozwoli Ci w szybki sposób zacząć zarabiać pieniądze. A może chcesz kupować tańsze kosmetyki jedynie na własne potrzeby, dla siebie i rodziny? Jeżeli jesteś zainteresowana, odwiedź stronę: karolcia.mojeori.pl Serdecznie zapraszam!
Praca bez ryzyka finansowego, bez uciążliwej umowy, bez szefa, łatwa i przyjemna, bez zobowiązań! Czy to możliwe? Oczywiście! Poznaj całą prawdę o Oriflame! Tylko tutaj dowiesz się czym tak naprawę jest praca konsultantki. Poznaj nowoczesną metodę, która pozwoli Ci w szybki sposób zacząć zarabiać pieniądze. A może chcesz kupować tańsze kosmetyki jedynie na własne potrzeby, dla siebie i rodziny? Jeżeli jesteś zainteresowana, odwiedź stronę: karolcia.mojeori.pl Serdecznie zapraszam!
-
Bielizna-Anna
No cóż.. Wg mnie to kwestia stylu,ale przyznam,że rzadko zdarza mi się widzieć osoby chodzące w jasnych zielonych spodniach. Lekki odcień połączony z jeansem- jak najbardziej tak.
-
aura
Co prawda ja tego typu koloru nie wybieram, szczególnie jeżeli chodzi o spodnie, ale wszystko jest przecież rzeczą gustu i niektórzy w tego typu spodniach mogą dobrze wyglądać. Ja jednak wybieram bardziej stonowane barwy.
-
Sklep.Sambora_pl
Wszystko zależy od punktu widzenia i siedzenia:) Jeżeli dobierzemy do nich odpowiednia bluzkę, biżuterię będa zawsze wyglądać ładnie.
W tym sezonie jesień- zima będą modne ciemne zielenie - więc zielone spodnie jak najbardziej na tak 
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Zielony to bardzo modny kolor. Jak najbardziej pasuje na wszytskie prawie okazje;) Takie spodnie do hit sezonu:) Zreszta jak wszytsko co kolorowe.
O kurcze, zakochałam się w tych oliwkowych spodniach z pierwszej strony. też mam w swojej szafie zieloną zdobycz, ale w jaśniejszym kolorze. Nabytek jest z Zary i przyznam, że jestem z niego zadowolona. Tylko w przypadku zielonych rzeczy, nie można zapominać, że trzeba je prać osobno. Nieraz przydarzyła mi się nieprzyjemna przygoda :/ mówią, że skleroza nie boli. jak zafarbuje się ukochana część garderoby, to może boleć 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
kazdy wiem w czym dobrze sie czuje i zielone jest ok
-
Fermia
W mojej garderobie nie ma takich spodni, ale to wedlug mnie żadna ekstrawagancja
-
Gabriell
Moim zdaniem świetnie to wygląda i chętnie sprawiłabym sobie takie same
bardzo fajnie wyglądają też czerwone. Aż naszła mnie chęć na zakupy 
-
dziewczyna23
- Miła Kobietka
zielone super... ale takie trawiaste 
-
mojitolover
zielone spodnie mogą wyglądac naprawdę fajnie:) ważne tylko żeby dobrać do nich spoko dodatki:D
ja mam zielone spodnie do kostki. fajnie wyglądają do balerinek
ja mam zielone spodnie do kostki. fajnie wyglądają do balerinek
jak an wiosnę, moim zdaniem, to w sam raz,
sama myślałam nad takim zakupem,

sama myślałam nad takim zakupem,
Myślę, że zielone spodnie na wiosnę będą jak najbardziej ok. Sama mam w planach takie żółte z Zary 

te żółte to bym sama ubrała
-
AnaStazJa
Nie są złe. Nie raz widuje ludzi, którzy noszą tego typu spodnie, jednak ja osobiście bym takich nie założyła. Źle bym się czuła w tych kolorach. Jak spodnie to standardowo w odcieniach granatu lub czerni. 
Dużo zależy też od fasonu spodni
. Mnie np. podobają się takie:

żółte spodnie - odzież sportowa

żółte spodnie klasyczne

zielone spodnie
Najbardziej chyba te pierwsze są w moim guście - takie trochę sportowe
A wam któreś się podobają?
żółte spodnie - odzież sportowa
żółte spodnie klasyczne
zielone spodnie
Najbardziej chyba te pierwsze są w moim guście - takie trochę sportowe
no ja właśnie się teraz zastanawiam nad takimi http://shushu.pl/odziez/kolorowe-jegginsy-pull-bear One są zielone neonowe. Neony teraz są mega modne więc tak myślę, że czemu by nie zaszaleć 
Ja mam zielone szorty firmy cross jeans. Kupiłam je na zalando. Rzeczywiście muszę przyznać , że czuję się bardzo fajnie w tym kolorze. To nie jest taki zielony -soczysty czy zgniły ale bardziej przypomina kolor oliwkowy. Materiał nie jest jednolity . Ma jaśniejszy wzór. Coś jak liście , kwiaty. Mają podwyższony stan. Zapinane na zamek ukryty pod listwą. Kieszenie ma z tyłu. Są dopasowane. Ale że są z bawełny to wcale nie uciskają ani nie obcierają
-
KatarzynaM
Jeśli chodzi o zielone spodnie to u mnie wchodzi w grę tylko kolor butelkowej zieleni. Mam pare takich spodni, ale moimi ulubionymi są te od Natally Fashion z szerokimi nogawkami https://natallyfashion.pl/pl/p/Spodnie- ... ielone/443 . Kupiłam je bo chciałam mieć outfit na spotkanie rodzinne w czasie Bożego Narodzenia.