forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Zielone spodnie - opinie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: Zielone spodnie - opinie

Postprzez Paola » 24 sty 2012, o 13:07

Zielone spodnie są naprawdę ładne, ale tylko rurki i zieleń musi być stonowana. Do tego koniecznie szpilki.
Paola
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez dione » 24 sty 2012, o 16:08

Faktycznie jest to dosyć oryginalny kolor, jednak ma swój urok. Niestety nie do wszystkiego pasuje, dlatego trzeba się poważnie zastanowić nad doborem dodatków do takich spodni.
dione
Fajna Kobietka

Postprzez corinn » 26 sty 2012, o 17:44

Ja jestem za :) Uwielbiam zielony kolor, od małego mam obsesję na jego punkcie. A te spodnie wyglądają bardzo oryginalnie, z pewnością z jasnymi dodatkami będą się ładnie prezentować
corinn
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez krecik88 » 29 sty 2012, o 22:48

mi się nawet podobają niektóre zielone spodnie ale jakoś nie wiem co można do nich ubrac i nigdy sobie nie kupowałam takich:)
krecik88
Miła Kobietka

Postprzez zarabiajworiflame » 4 lut 2012, o 22:55

PROSTA I PRZYJEMNA PRACA W ORIFLAME!
Praca bez ryzyka finansowego, bez uciążliwej umowy, bez szefa, łatwa i przyjemna, bez zobowiązań! Czy to możliwe? Oczywiście! Poznaj całą prawdę o Oriflame! Tylko tutaj dowiesz się czym tak naprawę jest praca konsultantki. Poznaj nowoczesną metodę, która pozwoli Ci w szybki sposób zacząć zarabiać pieniądze. A może chcesz kupować tańsze kosmetyki jedynie na własne potrzeby, dla siebie i rodziny? Jeżeli jesteś zainteresowana, odwiedź stronę: karolcia.mojeori.pl Serdecznie zapraszam! :)
zarabiajworiflame
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Bielizna-Anna » 6 lut 2012, o 13:05

No cóż.. Wg mnie to kwestia stylu,ale przyznam,że rzadko zdarza mi się widzieć osoby chodzące w jasnych zielonych spodniach. Lekki odcień połączony z jeansem- jak najbardziej tak.
www.Bielizna-Anna.pl - bielizna dla kobiet
Bielizna-Anna
Miła Kobietka

Postprzez aura » 6 lut 2012, o 17:38

Co prawda ja tego typu koloru nie wybieram, szczególnie jeżeli chodzi o spodnie, ale wszystko jest przecież rzeczą gustu i niektórzy w tego typu spodniach mogą dobrze wyglądać. Ja jednak wybieram bardziej stonowane barwy.
aura
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 6 mar 2012, o 19:59

Wszystko zależy od punktu widzenia i siedzenia:) Jeżeli dobierzemy do nich odpowiednia bluzkę, biżuterię będa zawsze wyglądać ładnie.
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Moda