Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Ostatnio testowałam żel pod prysznic GUAM BAGNO MARE "NORTH EAST". Nie miałam jeszcze od nich nigdy wcześniej żelu pod prysznic, a sporo produktów już testowałam. Jest to skoncentrowany wyciąg z alg morskich. Super wygładza skórę
Ja zawsze mam kilka produktów po prysznicem. Przeważnie kieruje się zapachem i wydajnością produktu. Uwielbiam jak się dobrze pieni
Lubie mieć żel lawendowy na wieczór i jakiś cytrusowy pobudzający na poranek.
Ziaja Mają fajną gamę zapachowych żelów pod prysznic
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Też lubię żele z adidasa tylko mają 2 minusy - cena dość wysoka w stosunku do wydajności, 2 bardzo rzadko sensowna promocja cenowa. W ramach testowania połasiłam się i kupiłam nowość - żel z rabarbarem Kamil, ale już po dwóch myciach cieszę się, że opakowanie nie jest duże bo ten zapach jednak nie dla mnie. Znów przy okazji kupiłam kolejny z Natural Body, zielona herbata jednak jest lepsza od mango. A i w Auchan była fajna promocja na duże palmolivy jak któraś lubi to warto skorzystać.
Ja najbardziej lubię żel pod prysznic Trawa Cytrynowa ANNEMARIE BÖRLIND. Dla mnie jest najlepszy. Fajna konsystencja, dobrze się pienia, super nawilżają skórę no i ten zapach...mmm bajka:) Póki co nie trafiłam na lepsze.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
moim ulubionym żelem do mycia są wszystkie marki Klorane; zapach otula skóre dlugo po kapieli, zele sa bardzo wydajne, sa bardzo geste, w tubie- wygodne w dozowaniu. Polecam ten zwlaszcza o cytrusowym zapachu-rozkosz:))))
a ja uwielbiam masło kakaowe z ziaji. w temat "zele pod prysznic" sie nie wpisuje, ale polecam. pieknie pachnie, bardzo wydajny i pieści zmysly! naprawdę!
Typ produktu
Olejek pod prysznic
Żel pod prysznic
Mydło w kostce
Mydło w płynie
Higiena intymna
Dla mężczyzn
Wszystkie typy produktów
Potrzeba
Powiązane linie
Wybierz linię…
Creme Soft
Diamond Touch
Double Effect
Happy Time
Intimate Care
Wszystkie potrzeby
Creme Soft
NIVEA CREME SOFT kremowy żel pod prysznic
Dzięki zawartości olejku migdałowego zapewnia uczucie niezwykle miękkiej i gładkiej skóry. Dobre samopoczucie zaczyna się porannym prysznicem.
happy time
NIVEA HAPPY TIME kremowy żel pod prysznic
Podkręć swoje zmysły kremowym żelem Happy Time o energetyzującym zapachu kwiatu pomarańczy. Poczuj na swojej skórze odżywczą siłę mleczka...
free time
NIVEA FREE TIME kremowy żel pod prysznic
Inteligentnie nawilżająca formuła Hydra IQ i pielęgnujące mleczko aloesowe otulą Twoją skórę jedwabistą miękkością. Inspirujący zapach karamboli poprawi Twój nastrój...
Moje hobby to boys en granada- Pozdrawiam M4r3tik4
Ja polecam żel pod prysznic HB. Kojarzycie produkt? Przyjemny korzenny zapach, który długi się utrzymuje. Wrażenie większej witalności. Korzystam już ponad pół roku. Dobry produkt '
A ja uwielbiam już wcześniej wspomniane mydła w płynie Ziaji. Aktualnie mam oliwkowe, a poza tym lubię sopot SPA, kokosowe i pomarańczowe. A poza tym lubię ich kremy, zarówno do ciała jak i do twarzy
Orginal Source Plum Maple syrup mnie również uwiódł i zachwycił. Cudnie pachnie ta sliwka. Idealny zimowy żel.
Zdradziłam dla niego Palmoliv, chociaż uwielbiam te wschodnie aromaty czyli morwę indyjska z kwiatem lotosu i ten energetyzujący z drzewem sandałowym i imbirem.
Przez pewien czas używałam żelu Ziaja, ze względu na rozmiar i cenę. Teraz przerzuciłam się na Dove, który jest zdecydowanie bardziej wydajny, ładnie pachnie i ma fajną, kremową konsystencję Cena wprawdzie jest wyższa, ale za to wystarcza na dość długo.