Zele pod prysznic

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Natalia Ephemer

Re: Zele pod prysznic

Post autor: Natalia Ephemer »

Kiedyż używałam Topicremu... mmm skórą jak u niemowlaczka...
skorupka

Post autor: skorupka »

ja uzywam zeli nawilzajcych ciało bo mam dardzo sucha skure sa to zele dave i adidasa dardzo dobrze nawilzaja skure i pozostawiaa przyjemny zapach
witaminka

Post autor: witaminka »

Obecnie używam żelu pod prysznic Kylie Minogue Showtime. Pięknie pachnie i ma drobinki brokatu :)) Bomba :)
kika75

czego używacie pod prysznic?

Post autor: kika75 »

wasz sprawdzony kosmetyk pod prysznic jaki i dlaczego ? mój to z mary cohr energetyzujący żel z olejkami esencjonalnymi nawilża i pięknie pachnie.
Sklep.Sambora_pl

Re: czego używacie pod prysznic?

Post autor: Sklep.Sambora_pl »

Jeżeli chodzi o żel pod prysznic,to stawiam na zapach. Im ładniej pachnie tym jest dla mnie lepszy. To w zasadzie jedyne kryterium jaki się kieruje podczas zakupu:)
Paulina13

Post autor: Paulina13 »

Moim ulubionym żelem pod prysznic jest żel o zapachu mango&marakuja z serii Natural Body, zapach ma wręcz rewelacyjny!!
Hakiruono

Post autor: Hakiruono »

Jak dla mnie to zdecydowanie żel o zapachu owocowym np. Kwiat cytryny i bazyli.:-)
Lusiek276

Post autor: Lusiek276 »

ja tak jak Paulina13 używam żelu Natural Body Flosleku. Lubię wersję opuncja - biała herbata, zapach jest przyjemny, a żel wydajny :)
Patrycja1863

Post autor: Patrycja1863 »

ja uzywam zelu pod prysznic z DOVE lub NIVEA o zapchu kwiatów sa super;D
pomcia

Post autor: pomcia »

a wiecie, że żele nie są zbyt zdrowe dla naszej skóry
skylark

Post autor: skylark »

pomcia pisze:a wiecie, że żele nie są zbyt zdrowe dla naszej skóry

oooo, a tutaj się zaskoczyłam, czemuż to?

Ja używam wszystkiego, jak leci... co mi wpadnie w drogerii w ręce to biorę, całą wannę mam zastawioną i nie używam tego samego przez dłuższy czas.
marczello

Post autor: marczello »

nivea i jonsosns. Bardzo fajnie nawilzaja skore.
apollo

Post autor: apollo »

Ostatnio testowałam żel pod prysznic GUAM BAGNO MARE "NORTH EAST". Nie miałam jeszcze od nich nigdy wcześniej żelu pod prysznic, a sporo produktów już testowałam. Jest to skoncentrowany wyciąg z alg morskich. Super wygładza skórę ;-)
Konkordia

Post autor: Konkordia »

Ja zawsze mam kilka produktów po prysznicem. Przeważnie kieruje się zapachem i wydajnością produktu. Uwielbiam jak się dobrze pieni :)
Lubie mieć żel lawendowy na wieczór i jakiś cytrusowy pobudzający na poranek.
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Ja najbardziej lubię johnsona. Skóra po nim jest taka fajna delikatna i dobrze nawilżona:)

Ja zawsze wybieram ten produkt, który ma ładny zapach:)
Maurelia

Post autor: Maurelia »

Na ogół żele do kąpieli z The Body Shop, a ostatnio olejek Titti Frutti Farmony. Oba za zapachy, a ten pierwszy jeszcze za wspaniałą piankę :)
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Dove i palmolive
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ziaja :-) Mają fajną gamę zapachowych żelów pod prysznic :-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
dzo

Post autor: dzo »

Tinuviel pisze:Ziaja :-) Mają fajną gamę zapachowych żelów pod prysznic :-)
oni mają te "Mydła w płynie" pod prysznic :) fajne są :) i nie drogie :)
Awatar użytkownika
Kamyk419
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kamyk419 »

ja lubię żele adidasa;) są mega odświeżające :woman:
Prędzej na wiosnę za­mil­kną pta­ki, niż ko­bieta op­rze się czułym za­lotom młode­go mężczyzny.
pomcia

Post autor: pomcia »

Też lubię żele z adidasa tylko mają 2 minusy - cena dość wysoka w stosunku do wydajności, 2 bardzo rzadko sensowna promocja cenowa. W ramach testowania połasiłam się i kupiłam nowość - żel z rabarbarem Kamil, ale już po dwóch myciach cieszę się, że opakowanie nie jest duże bo ten zapach jednak nie dla mnie. Znów przy okazji kupiłam kolejny z Natural Body, zielona herbata jednak jest lepsza od mango. A i w Auchan była fajna promocja na duże palmolivy jak któraś lubi to warto skorzystać.
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

Fajne są żele z Avonu tanie, wydajne i nie uczulają oraz mają fajną gamę zapachową.
Obrazek
Obrazek
Biopiekno_pl
Miła Kobietka

Post autor: Biopiekno_pl »

Ja najbardziej lubię żel pod prysznic Trawa Cytrynowa ANNEMARIE BÖRLIND. Dla mnie jest najlepszy. Fajna konsystencja, dobrze się pienia, super nawilżają skórę no i ten zapach...mmm bajka:) Póki co nie trafiłam na lepsze.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
Awatar użytkownika
piper
Miła Kobietka

Post autor: piper »

Spróbuj sobie z Radox, bardzo fajne zapachy i wydajne są.
Klara
Jestem tu nowa :)

Post autor: Klara »

moim ulubionym żelem do mycia są wszystkie marki Klorane; zapach otula skóre dlugo po kapieli, zele sa bardzo wydajne, sa bardzo geste, w tubie- wygodne w dozowaniu. Polecam ten zwlaszcza o cytrusowym zapachu-rozkosz:))))
ODPOWIEDZ