Zele pod prysznic
-
ninka_niebieska
Re: Zele pod prysznic
Ostatnio kupiłam sobie żel Nivea diamonds .. coś tam..
już nie pamiętam dokładnie.. i musze przyznać że jestem z niego zadowolona.. skóra jest delikatna.. żel ma ładny zapach.. dobrze się pieni.. nadaje skórze efekt świetlisty.. jakby już po samym żelu skóra była nawilżona..
-
mamba
Kiedyś miałam i potwierdzam!ninka_niebieska pisze:Ostatnio kupiłam sobie żel Nivea diamonds .. coś tam..już nie pamiętam dokładnie.. i musze przyznać że jestem z niego zadowolona.. skóra jest delikatna.. żel ma ładny zapach.. dobrze się pieni.. nadaje skórze efekt świetlisty.. jakby już po samym żelu skóra była nawilżona..
-
Paulina13
Ja jestem fanką owocowo pachnących żeli pod prysznic, teraz wypróbowuje żel o zapachu mango&marakuja Flosleku i jak na razie jestem zadowolona. Ma świetny zapach, nie wysusza skóry i po każdym prysznicu czuję się jak "ogrodowa nimfa" 
-
ninka_niebieska
Mamba.. to dlaczego "kiedyś miałaś" ? może warto do niego powrócić..
jeśli coś jest dobre nie rezygnujmy z tego, chyba że znalazłaś coś lepszego i podzielisz się z nami.. ? jesli będzie żel lepszy niż Nivea diamonds... to chętnie go wypróbuję również na swojej skórze 
-
Dysia12
moje ulubione to Ziaja bo zapach jeszcze zostaje na skórze a najśliczniejszy jest kokosowy
-
mamba
Bo lubię zmieniać kosmetyki jak rękawiczki. Mam fioła na punkcie jednej linii zapachowej, tj. kokosowe mleczko pod prysznic, kokosowy balsam i kokosowa mgiełka. Mam również fioła na punkcie posiadania kosmetyków z jednej firmy! Wiem, choreninka_niebieska pisze:Mamba.. to dlaczego "kiedyś miałaś" ? może warto do niego powrócić..jeśli coś jest dobre nie rezygnujmy z tego, chyba że znalazłaś coś lepszego i podzielisz się z nami.. ? jesli będzie żel lepszy niż Nivea diamonds... to chętnie go wypróbuję również na swojej skórze
Czy Nivea ma także dobre szampony?
-
superpiekara
ja też lubiłam mieć kosmetyki do pielęgnacji ciała jednej firmy, ale po jakimś czasie jak spojrzałam na półkę to każdy jest z innej bajki. do kąpieli używam olejku/żelu oliwkowego Ziaja - bardzo fajny delikatny zapach, a skóra po nim jest mięciutka,; oprócz tego jeszcze lubie żele do kąpieli o owocowych zapachach np od Farmona z serii tutti-frutti miałam juz ze 2 z kiwi i zgranatem.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
dione
Ja w sumie nie mam mojej ulubionej firmy żeli pod prysznic. Na dobrą sprawę to co miesiąc mam inny. Lubię po prostu żele cytrusowe. Chociaż i te co jakiś czas mi się nudzą. Teraz korzystam z żelu w połączeniu z peelingiem, miałam nadzieję, że efekty będą bardziej widoczne, ale jednak nie widzę żadnej różnicy między tym żelem, a innymi.
-
superpiekara
ja ie lubię żeli do kąpieli połączonych z peelingiem. bo może i się tym jakoś umyję ale już pewnością nie ma co oczekiwać na dobre złuszczenie skóry, dla mnie to taki zbędny wydatek i tyle:) lepiej już kupić sobie oddzielnie żel i peeling 
-
apollo
Świetne są żele pod prysznic DOLCE&MANIA. Polecam zapach soku anyżowego
Z tego co pamiętam dostępne są jeszcze takie zapachy jak sok ananasowy, sok grejfrutowy i sok jabłkowy. Fajne i tanie kosmetyki.
-
agusnysa
Christian Dior Jadore piekny zmyslowy uwodzicielski zapach hmmmmmmm kocham go!
-
Natalia Ephemer
Kiedyż używałam Topicremu... mmm skórą jak u niemowlaczka...
-
skorupka
ja uzywam zeli nawilzajcych ciało bo mam dardzo sucha skure sa to zele dave i adidasa dardzo dobrze nawilzaja skure i pozostawiaa przyjemny zapach
-
witaminka
Obecnie używam żelu pod prysznic Kylie Minogue Showtime. Pięknie pachnie i ma drobinki brokatu
) Bomba 
-
kika75
czego używacie pod prysznic?
wasz sprawdzony kosmetyk pod prysznic jaki i dlaczego ? mój to z mary cohr energetyzujący żel z olejkami esencjonalnymi nawilża i pięknie pachnie.
-
Sklep.Sambora_pl
Re: czego używacie pod prysznic?
Jeżeli chodzi o żel pod prysznic,to stawiam na zapach. Im ładniej pachnie tym jest dla mnie lepszy. To w zasadzie jedyne kryterium jaki się kieruje podczas zakupu:)