Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Ja przekonałam się do zakupów przez internet. Szczególnie jeśli chodzi o usługi kosmetyczno-pielęgnacyjne na prezenty lub w ogóle pomysły na prezenty. Wszędzie można znaleźć duuuuuuużo fajnych ofert. Jak mam maile z agregatora to tak mnie spamy nie przerażają i czasami na prawdę można na GoDealli wyszukać fajne opcje.
Ja czesto kupuję na allegro. ceny dużo niższe niż w sklepach. Zamawiam razem z koleżanką lub nawet kilkoma. Cena przesyłki dzielona jest na pół albo jeszcze bardziej. Ze sklepów internetowych nie korzystam wogóle.
Sama często kupuję w internecie różne rzeczy. Jeśli chodzi o ulubione perfumerie to z mojej strony zdecydowanie jest nią ........... - m.in dlatego że z tamtąd pochodzi mój ulubiony zapach Pantera Szara z serii Paris Avenue
Ja także preferuję ten rodzaj zakupów. Jest bardzo wygodny i przede wszystkim tańszy. Nie musimy stać w kolejce i przepychać się,tylko wszystko oglądamy na spokojnie w domu i zamawiamy.
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Ja w interniecie kupuje prawie wszystko. Zaczynając od ubrań po sprzęt AGD dużego formatu jak np lodówka Meble do pokoju, tabletki ( suplementy) z aptek intenetowych itd. Nie mam swoich ulubionych stron, ale zawsze kupuje ze sklepów internetowych, nie od prywatnych osób. Można bardzo dużo zaoszczędzić.Czytam dokładnie regulamin sklepu odnośnie zwrotów itd. Na razie żadnych złych przygód nie miałam.
Ja kupuję głównie świeczki bo je uwielbiam, tam znajdziecie ciekawą ofertę, rabat na pierwsze zakupy, i co najważniejsze świece dobrej jakości ( e-kalia)