Szukam oryginalnych okularów przeciwsłonecznych DIOR, sezon ma się ku końcowi, więc interesują mnie sklepy z promocjami. Znalazłam w Internecie fajną promocję w sklepie http://www.poisonstore.com Macie doświadczenie z tym sklepem
Sukiena fajna, aczkolwiek ja osobiście nie załozyłabym takiej.. może gdyby była troszke krótsza A sweterek również wporządku, ale dla szczupłej osoby.. gdybym miała wybierać wolałabym inny kolor.. naprzykład granat lub ciemny szary.. ale to zależy co komu się podoba i w czym jest mu dobrze.. Ja uwielbiam ciemny granat ostatnio dlatego takie jest moje skromne zdanie Ogólnie Twoje zakupy można uznać za udane.
Chciałam skomentować, ale swetereczek niestety nei wchodzi... mogłabyś uaktualnić linki? Sukienka pewnie Tobie pasuje,aczkolwiek ja bym się na taką nie odważyła..
Syka fajna ta sukienka bonprix!! choc jeszcze bardziej mi sie dodatki podobaja - torba i buty Rewelacyjne kolory. Szkoda ze nie sprzedaja ich rowniez Ja tez kupuje czasem w bonprix, nawet juz opanowalam ich rozmiarowke.
Syka fajna ta sukienka bonprix!! choc jeszcze bardziej mi sie dodatki podobaja - torba i buty Rewelacyjne kolory. Szkoda ze nie sprzedaja ich rowniez Ja tez kupuje czasem w bonprix, nawet juz opanowalam ich rozmiarowke.