forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybory Parlamentarne 2011

Na przestrogę dla potomnych. Tutaj trafiają tematy i posty które na forum nie powinny się znaleźć. :>

Wybory Parlamentarne 2011

Postprzez niuniasek » 16 wrz 2011, o 18:17

Chcecie czy nie, ale TO się zbliża. Mam kilka pytań. Czy w naszych czasach można spojrzeć na polityków jak na zwykłych obywateli? - sami robią sobie krzywdę oszukując nas.
Jakie cechy powinien Waszym zdaniem posiadać dobry polityk?
Dlaczego kobiety są traktowane z wyższością, czy jest ich w polityce za mało? Co sądzicie?
niuniasek
Początkująca

Reklama

Re: Wybory Parlamentarne 2011

Postprzez Eridan » 20 wrz 2011, o 15:14

Kobiety to jedyny "składnik" parlamentu, którego warto słuchać i na który warto stawiać.
Eridan
Początkująca

Re: Wybory Parlamentarne 2011

Postprzez niuniasek » 26 wrz 2011, o 12:31

Ja nie do końca wierzę w obietnice, więc staram się czytać o kandydatach i ich zasługach, to wydaje mi się ważniejsze. Taka pani Szydłowska na przykład. Posłanka PO z Poznania. Jets bardzo aktywnym politykiem udzielającym się w wielu kwestiach dotyczących powiatu. Podoba mi się np to, że zainicjowała program „Zagrajmy o sukces” 12 mln zł Projekt systemowy współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszy Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki skierowany do 9450 uczniów z 195 szkół gimnazjalnych z woj. Wielkopolskiego w okresie od IX.2010 do VI.2013. Składała liczne interpelacje w sprawie powrotu zajęć muzycznych do szkół. Jasno wynika, że Szydłowskiej zależy na kształceniu dzieci i młodzieży. To ważne. Co sądzicie?
niuniasek
Początkująca

Powrót do Kosz