wieczór panieński i kawalerski
-
jagoda
Re: Wieczór Panieński / Kawalerski
uhhuhuuuuu normalnie pod pantofel i jeszcze pac tym pantoflem 
-
myszeczka2087
nie no zeczywiscie to lekka przesada zeby zakazac komus zrobienia wieczoru kawalerskiego ja w tym roku tez biore slub i moj przyszly maz bedzie mial wieczor kawalerski
no i oczywiste jest to ze beda robione osobno

-
Luśka
myszeczko pisz mniejszymi literami:) mogą już być różowe...oby były mniejsze:)
-
marprusz
a ja organizuję wieczór panieński i kawalerski razem tak ustaliliśmy:)
-
Panna_M
w tą sobotę byłam na wieczorze panieńskim, w sumie zabawa była supeeer i z dziewczynami trafiłyśmy na wieczór kawalerski... oj działo się 
-
gosia37
Re: wieczór panieński i kawalerski
Nie rób mu tego. To śmieszne. Chcesz go tak kontrolować od samego początku?
-
Ekstrawagandzka
Dla mnie łączenie wieczoru kawalerskiego i panieńskiego jest bezcelowe. Przecież chodzi o to żeby wybawić się samemu. Byłam na kilku wieczorach gdzie późną nocą towarzystwo panny i pana młodego się schodziło w jakimś lokalu i to było w miarę ok, ale zeby od razu łączyć imprezy to za tym nie jestem.
-
Fermia
Nie miałabym nic przeciwko kawalerskiemu partnera. Lepiej, zeby wtedy się wyszumiał
-
MariMari
Mój mężczyzna też będzie miał niedługo swój wieczór kawalerski. Ale nie obawiam się w ogóle, bo mu ufam. Jeśli jest to jednak typowy mężczyzna, któremu się nie ufa, to ciężko się na taką imprezę zgodzić, tak mi się wydaje.
Ostatnio zmieniony śr sty 13, 2010 11:07 am przez MariMari, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Carlain
Razem to ja bym nie chciała. Miałam świetny wieczór panieński w towarzystwie moich przyjaciółek a mój (tera mąż) miał w swoim gronie. po wieczorze kawalerskim kumple mojego Męża zrobili mu niezły numer- zamówili dla niego spersonalizowaną gazetę ze zdjęciem z tego wieczoru i artukułem na pierwszej stronie. Bardzo orginalny prezent a my oglądając tą gazetkę długo pozostawaliśmy w nieświadomości że jest to jakiś żart i myśleliśmy że naprawdę zostało to opisane w gazecie:) Niezły ubaw i dużo śmiechu oraz świetna pamiątka.
-
Kolorowa jak Diabli
Byłam raz na wieczorze kawalerskim..nie w charakterze pani tańczącej
pracowałam w restauracji, było około 30 panów. Do godziny 23 spokój, ale potem im ie przypomniał o panience. I się zaczęła "wieś"
W skrócie:
dziewczyna uciekła nago, oni kanczyli nago trzymając się za fujary, ja i kumpela stałyśmy z wałkami w rękach"do nie nie podchodź"
. O godz. 7 obudziłam się (zasnęłam w kuchni) wywaliłam ich! Ale oni stwierdzili, ze idą po inna panienkę i wrócą.
Na szczęście, tego nie zrobili.
Jakiś czas później robili pępkowe-tego co miał kawalerski- i o 22 już nikogo nie było, zjedli, popili i poszli.
Ja miałam panieński. Było naprawdę ok. Najpierw nasiadówka w domu, potem kąpiel w jeziorze. Następnego dnia się dowiedziałam, ze zaległa ta sinica...
na szczęście nie świeciłam na ślubie.
W skrócie:
dziewczyna uciekła nago, oni kanczyli nago trzymając się za fujary, ja i kumpela stałyśmy z wałkami w rękach"do nie nie podchodź"
Na szczęście, tego nie zrobili.
Jakiś czas później robili pępkowe-tego co miał kawalerski- i o 22 już nikogo nie było, zjedli, popili i poszli.
Ja miałam panieński. Było naprawdę ok. Najpierw nasiadówka w domu, potem kąpiel w jeziorze. Następnego dnia się dowiedziałam, ze zaległa ta sinica...
-
aura
Kolorowa..to nie zazdroszczę takich przeżyć. Ja szczerze to wieczory kawalerskie znam jedynie z opowieści, a bawiłam się za to bardzo dobrze na paru wieczorach panieńskich moich koleżanek..najbardziej podobają mi się prezenty, które młodzi dostają podczas takich wieczór, np. tego typu: http://fiberya.com/cgi-bin/webshop/skle ... 33b&fason= ostatnio właśnie coś podobnego, tylko w wersji damskiej kupiłam mojej przyjaciółce, przed jej zamążpójściem.
-
ireth
Podniosę trochę temat, bo chciałabym Wam polecić fajny sklepik, w którym kupowałam ostatnio koszulki na panieński koleżanki:) Jestem zadowolona, przyszły szybko, fajnej jakości i niedrogie (zniżka za większą ilość), więc się dzielę. A nuż się komuś przyda;) Tutaj ta koszulka:
http://koszulkowy.pl/pl/p/Wieczor-panienski/230
http://koszulkowy.pl/pl/p/Wieczor-panienski/230
-
marysia
wieczór panieński
moja przyjaciółka juz nie dlugo ma ten jeden z najwazniejszych dni w roku- slub i juz za 2 tyg mamy poszlec w wieczór panienski chcialaby ja zabrac gdzies aby mogła sie wyluzowac zaponic na chwile o wszystkim, o tej calej bieganinie pomyslałam o jakim torze wyscigowym, ona to taka mała wariatka, która wyzwan sie nie boi, czy to dobry pomysł, macie jakies miejsca godne polecenia
-
Olcia
Re: wieczór panieński
Jeśli lubicie szybkie auta i adrenalinę to pomysł jest świetny, ja robiłam ostatnio mężowi niespodziankę i korzystałam z motoprezent i polecam bo bardzo profesjonalnie oboje byliśmy zachwyceni.
-
Cristine
To chyba nie jest tylko jeden z najważniejszych dni w roku ale i w życiu:) Polecam jakaś impreza na mieście:) W Krakowie (skąd jestem) jest kilka firm, które zajmują się organizacja wieczorów panieńskich:)
-
nikozja83
Dwa lata temu byłam na genialnym wieczorze panieńskim: najpierw zafundowałyśmy przyszłej pannie młodej masaż tajski, ponieważ kilka dni wcześniej miała urodziny. Potem jako niespodziankę opłaciłyśmy dla wszystkich biorących udział w wieczorze kobitek półtoragodzinną lekcję tańca erotycznego
, a potem poszłyśmy już na regularne "balety". Mogę z czystym sumieniem polecić kurs tańca jako świetną zabawę! Naprawdę niezapomniana przygoda - a dodać muszę, że kilka sztuczek, któych się wtedy nauczyłam stosuję do dzisiaj...
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Ostatnio zmieniony pn maja 23, 2011 12:10 pm przez nikozja83, łącznie zmieniany 1 raz.
-
justyna1981
Potwierdzam, masaż tajski jest świetny ale tańca erotycznego nie miałam okazji doswiadczać...
-
jakobieta
Byłam kiedyś na imprezie na która wybrały się dziewczyny z przyszłą panną młodą - polecam zabawę w zadania, jedne z zadań, jakie musiała przejść owa panna młoda było załatwienie sobie 30stu numerów chłopaków, ile śmiechu przy tym było, jak podchodziła po kolei do każdego!
-
baba
Ja również nie zazdroszczę takich przeżyć, zresztą faceci to "świnie" hehe... ale można też kulturalnie się bawić. Mojemu bratu koledzy zorganizowali wieczór kawalerski razem z wieczorkawalera.pl. Wszystko się udało, chłopcy bawili się świetnie i o to chodzi.
-
bluszcz
Pomysły na wieczór panieński
Witajcie
Niedługo będę przygotowywała wieczór panieński. Muszę przyznać, że wcześniej na żadnym nie byłam. znam tylko stereotypy - tańczący faceci i dziwne zabawy, ale takie imprezy nie są (na szczęscie) w guście Panny Młodej. Możecie mi coś zapropomować?
Ja mam panienski a narzeczony kawalerski 
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Ja miałam wieczór i wspominam go bardzo dobrze:)Przyjechało kilka najbliższych mi koleżanek i sióstr. Mamusia przygotowała mała wyżerkę, a że w moim pokoju stała wódka weselna to nie było nam nudno:) Były prezenty, konkursy, wygłupy:) Czyli to wszystko co powinno być na wieczorze panieńskim:) Mój mąż niestety nie miał kawalerskiego, bo zabrakło na niego czasu:)
Gdzie najlepiej we Wrocławiu zorganizować wieczór panieński?