tak ??Daisie pisze: Nie dla każdego jest oczywiste, że należy najpierw powiedzieć "dzień dobry".
a jak wchodzisz do sklepu, czy do lekarza czy kurde gdziekolwiek to też wchodzisz jak do obory ??
tak ??Daisie pisze: Nie dla każdego jest oczywiste, że należy najpierw powiedzieć "dzień dobry".
nic się nie stałonatajla pisze:Nie sądziłam, że wywołam taką lawinę sensacji;) Jasne, rozumiem, przepraszamjak widać jestem początkująca - nie tylko tutaj, ale w ogóle na forach, bo do tej pory nigdzie się nie rejestrowałam
po prostu chciałam jak najszybciej napisać o co mi chodzi... już naprawiam błąd.
sylwia1991 pisze:Ja się muszę przyznać że tez zaczęłam od swojego problemu. Z góry przepraszam:)
Nic tak nie poprawia humoru jak zbiorowa odpowiedzialnośćdzo pisze: nic się nie stało
po prostu w końcu musiałam to gdzieś napisać bo nie Ty jedna tak robisz tutaj na forum
hahaha;-) dzo, pracuje w dużym hipermarkecie, dorabiam podczas studiów, no i jestem kasjerką, mało kto mówi pierwszy "dzień dobry". Przeważnie ja robię to pierwsza. A odpowidzią jest najczęściej "reklamówkę poproszę"dzo pisze:tak ??Daisie pisze: Nie dla każdego jest oczywiste, że należy najpierw powiedzieć "dzień dobry".
a jak wchodzisz do sklepu, czy do lekarza czy kurde gdziekolwiek to też wchodzisz jak do obory ??
no widzisz ale to świadczy o ich niskiej kulturze osobistej a nie Twojejsmutny aniołek pisze: hahaha;-) dzo, pracuje w dużym hipermarkecie, dorabiam podczas studiów, no i jestem kasjerką, mało kto mówi pierwszy "dzień dobry". Przeważnie ja robię to pierwsza. A odpowidzią jest najczęściej "reklamówkę poproszę"![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość