Wasze kosmetyki godne polecenia
Re: Wasze kosmetyki godne polecenia
ja polecam podkład do twarzy dla skóry wrażliwej z firmy No.7. Jest na prawdę bardzo dobry, nie pozostawia efektu maski,ma świetna konstystencje i jest niedrogi. Poza tym tusz do rzęs z Avonu Super Full,dla mnie idealny, nie skleja rzęs. Do pielęgnacji twarzy polecam krem bambino ale ten z tlenkiem cynku a nie z pantenolem. No i do włosó
w polecam wam jedwab w płynie z firmy Biosilk. Jest rewelacyjny, na pewno dostępny w Rossmanie, często jest w cenie promocyjnej
w polecam wam jedwab w płynie z firmy Biosilk. Jest rewelacyjny, na pewno dostępny w Rossmanie, często jest w cenie promocyjnej
-
pomcia
Kochana linka masz w stopce więc nie musisz ponownie dodawać. Chętnie poczytam w wolnej chwili. Ja nie nigdy nie miałam dużych problemów z naczynkami, zwykle wystarczała zmiana kremu, ewentualnie żelu i maseczki z kasztanowcem z flosleku. Do tego oczywiście rutinoscorbin i po czasie było lepiej.mastylla pisze:Cera wrażliwa i naczynkowa - koszmar. Wiem bo ją mam. Zawzięłam się i opisałam kosmetyki które mi pasują i nic mi się po nich nie dzieje. Dzis opisałam demakijaż i oczyszczanie. Niedługo dodam kremy na dzień i na noc.
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/2012/ ... /#more-280
-
Yagoda
Pomcia, a to w tej serii naczynkowej flosleka jest jakis zel? Bo ja kojarze tylko krem, maseczkę i piling enzematyczny. Uzywam tych 3 produktow, ale zelu nie kojarze
-
pomcia
Jest też żel do mycia twarzy ale mnie chodziło o maseczkę, które jest dla mnie żelowa. 
Ja polecam: kremy Ziaja 25+ (na dzień i na noc), balsamy z Marks & Spencer (lekkie, łagodzą podrażnienia i przyjemne zapachy), lakiery Maybelline, podkład Soraya, żel do higieny intymnej Lactacyd. To chyba na tyle 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Ja ostatnio testuję kosmetyki Lush. Największa frajda - szampon w kostce
i mydło z miodem. Na razie nie wiem czy polecić, ale wypróbować można 
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.
-
Laalaa
mydlo z miodem?!?!
a apropos Flosleka, to pewnie juz to pisalam ale moim hitem jest seria beEco
a apropos Flosleka, to pewnie juz to pisalam ale moim hitem jest seria beEco
-
Melula
Ja lubię "Sandałowy żel pod prysznic Vata 200ml Cosmoveda" i ajurwedyjskie kosmetyki ze sklepu z takimi pro-indyjskimi rzeczami. Dodałam linka - można sobie zerknąć, fajne klimaty i fajne działanie na skórę.

Jestem wielką fanką kredek do oczu, dlatego polecam linery: Avon Supershock, Emily (od Golden Rose) i Ruby Rose z arabskim kohlem. Są świetne!
Ja polecam kilka rzeczy - tusz do rzęs Bell różowy, te tipsy i żele, produkty Bielendy powitanie z Afryką (szczególnie balsam, cudowny zapach) i kosmetyki Alterry z Rossmanna 
-
kolorowykwiat
- Jestem tu nowa :)
Od kilku miesięcy używam świetnego kremu nawilżającego marki Decubal . Dobry do każdego rodzaju skóry, bezzapachowy. Moja twarz wygląda świeżo i elastycznie.
Mnie ostatnio zachwycił Vichy Normaderm na noc i gliss kur w sprayu z keratyną - dobrze przed prostowaniem spryskać nim włosy i efekt utrzymuje się znacznie dłużej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
-
Jakub_Ponikarczyk
A co sądzicie o kosmetychach FM Group?
Moja dziewczyna jest wizażystką i bardzo chwali sobie płyn micelarny. Praktycznie każda klientka go u niej zamawia. Poza tym używa tych kosmetyków, gdy robi makijaże ślubne i mówi, że nigdy jej nie zawodzą.
Ja zajmuję się dystrybucją tych kosmetyków i zastnawiam się czy są w Warszawie znane.
W czwartek w Warszawie organizuję spotknie na temat robienia zakupów przez internet i możliwości z tym związanymi. Znam sposoby jak uzyskać 30% rabatu na artykuły codziennego użytku, a przy odpowiednich czynnościach nawet większe. W ofercie sklepu są też kosmetyki mineralne, które świetnie sprawdzają się w codziennej pracy mojej dziewczyny, która jest wizażystką. Polecając sklep innym możecie dorobić kilkaset złotych miesięcznie.
Gdyby któraś z was była zainteresowana zostało mi jeszcze kilka zaproszeń.
Napiszcie mi maila z prośbą o zaproszenie, jeżeli będę jeszcze miał to wyślę. Zostało mi jeszcze 7.
Spotkanie jest we czwartek (20.09) o godzinie 18:00 na ul. Towarowej 22 (Centrum Jupiter)
Na maila [email protected] wyślijcie maila o temacie "zakupy przez internet" ze swoim imieniem i nazwiskiem i numerem telefonu - uprzedzam, że pozwolę sobie zadzwonić, żeby potwierdzić przybycie.
Pozdrawiam,
Kuba
Moja dziewczyna jest wizażystką i bardzo chwali sobie płyn micelarny. Praktycznie każda klientka go u niej zamawia. Poza tym używa tych kosmetyków, gdy robi makijaże ślubne i mówi, że nigdy jej nie zawodzą.
Ja zajmuję się dystrybucją tych kosmetyków i zastnawiam się czy są w Warszawie znane.
W czwartek w Warszawie organizuję spotknie na temat robienia zakupów przez internet i możliwości z tym związanymi. Znam sposoby jak uzyskać 30% rabatu na artykuły codziennego użytku, a przy odpowiednich czynnościach nawet większe. W ofercie sklepu są też kosmetyki mineralne, które świetnie sprawdzają się w codziennej pracy mojej dziewczyny, która jest wizażystką. Polecając sklep innym możecie dorobić kilkaset złotych miesięcznie.
Gdyby któraś z was była zainteresowana zostało mi jeszcze kilka zaproszeń.
Napiszcie mi maila z prośbą o zaproszenie, jeżeli będę jeszcze miał to wyślę. Zostało mi jeszcze 7.
Spotkanie jest we czwartek (20.09) o godzinie 18:00 na ul. Towarowej 22 (Centrum Jupiter)
Na maila [email protected] wyślijcie maila o temacie "zakupy przez internet" ze swoim imieniem i nazwiskiem i numerem telefonu - uprzedzam, że pozwolę sobie zadzwonić, żeby potwierdzić przybycie.
Pozdrawiam,
Kuba
-
LoveSummer
Zdecydowanie kosmetyki mineralne! A poza nimi tusz do rzęs Lancome czy kremy Bikor 
-
jalola
Dziewczyny fajnym pomysłem na kosmetyki są te robione w domu. Natura nam sprzyja i dba o nas. na demakijaż polecam oliwę z oliwek, na usta miód. Jeśli chodzi o makijaż to faworytem u mnie jest revlon i mac.
-
Zorka
Ależ proszę:
kremu Ziaja Ulga - za krótki skład !
odżywka do paznokci SH - najlepsze jaką miałam, a przetrawestowałam tego ilości ogromne.
Babydream sa brak SLS i silikonów
Seria Alterra z Rossmanna za naturalość, duże brawa dla dezodorantu w kluce za brak aluminium w składzie
kremu Ziaja Ulga - za krótki skład !
odżywka do paznokci SH - najlepsze jaką miałam, a przetrawestowałam tego ilości ogromne.
Babydream sa brak SLS i silikonów
Seria Alterra z Rossmanna za naturalość, duże brawa dla dezodorantu w kluce za brak aluminium w składzie
Godny polecenia jest moim zdaniem m2lashes bo skuteczny. A więc wydłuża, zagęszcza rzęsy. Ja go lubię i ciągle się nim chwale kiedy tylko mam taką okazję. Mam nadzieję że to nikomu nie przeszkadza
A ostatnio nawet znalazłam fajny filmik
... e=youtu.be