forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

wanna czy prysznic?

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.

Re: wanna czy prysznic?

Postprzez dzo » 7 mar 2011, o 19:10

babuszka napisał(a):to może być problem, jeśli nie masz w ogóle wanny, w gruncie rzeczy warto zastanowić się nad opłacalnością. prysznic to jak najbardziej oszczędność wody ale czy tak naprawdę użytkowanie wanny jak prysznica nie daje takiego samego rezultatu? jeśli planujesz jakiś remonty to lepiej postawić na wannę i parawan no i cieszyć się użytkowaniem obu opcji przy zaoszczędzeniu powierzchni w łazience i być może kasy

tak wiem ale niestety nie mam warunków do wanny :| mam po prostu zbyt małą łazienkę i jak bym do niej wepchała wannę to już całkiem nie byłoby gdzie się ruszyć :?
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Reklama

Postprzez nasztos » 30 mar 2011, o 10:42

dzo napisał(a):
babuszka napisał(a):to może być problem, jeśli nie masz w ogóle wanny, w gruncie rzeczy warto zastanowić się nad opłacalnością. prysznic to jak najbardziej oszczędność wody ale czy tak naprawdę użytkowanie wanny jak prysznica nie daje takiego samego rezultatu? jeśli planujesz jakiś remonty to lepiej postawić na wannę i parawan no i cieszyć się użytkowaniem obu opcji przy zaoszczędzeniu powierzchni w łazience i być może kasy

tak wiem ale niestety nie mam warunków do wanny :| mam po prostu zbyt małą łazienkę i jak bym do niej wepchała wannę to już całkiem nie byłoby gdzie się ruszyć :?

Natrafiła dzisiaj na fejsie na ciekawy artykuł w temacie trendów łazienkowych, może to jest jakąś inspiracją? http://www.facebook.com/lazienkaplus/po ... 5241056846
nasztos
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dzo » 30 mar 2011, o 19:05

ale do czego mi ta inspiracja potrzebna ??
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez nasztos » 6 kwi 2011, o 12:19

dzo napisał(a):ale do czego mi ta inspiracja potrzebna ??

Sorry, zakładałam, że do wyboru jakieś fajnego rozwiązania. No ale jak tam chcesz. W zasadzie teraz mamy tak bogatą ofertę w wyborze kabin prysznicowych, że też możesz zaszaleć i wybrać na tyle funkcjonalny prysznic, że wieczorna kąpiel nie jest już daleka od ideału.
nasztos
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez babyisback » 6 kwi 2011, o 16:48

Jak ktoś ma wannę to chce prysznic i odwrotnie :lol: Ja właśnie tak mam, chciałabym prysznic, a mam wannę... Ale jak się nie ma co się chce...
"tell me what you know about dreams, dreams
tell me what you know about night terrors, nothin’
you don't really care about the trials of tomorrow
rather lay awake in a bed full of sorrow"
babyisback
Miła Kobietka

Postprzez nasztos » 13 kwi 2011, o 09:49

babyisback napisał(a):Jak ktoś ma wannę to chce prysznic i odwrotnie :lol: Ja właśnie tak mam, chciałabym prysznic, a mam wannę... Ale jak się nie ma co się chce...

Jeśli prysznic to koniecznie wypróbuj modeli walk-in! Zwłaszcza, gdy masz sprawną instalację i raczej nowoczesne wnętrze.
nasztos
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez marreea » 20 kwi 2011, o 23:01

Jakiś czas temu zmieniłam mieszkanie i teraz mam prysznic, tęsknię za wanną i kąpielą z pianką tak bardzo,że nie mogę się doczekać kiedy uzbieram na remont łazienki, a szybki prysznic w wannie też można sobie zrobić.
pozdr.
marreea
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Dom i ogród