Wakacje
-
gohusia
Re: Wakacje
To naprawdę super okazja i cena bardzo przystępna. za 1600zł zobaczyć takie malownicze tereny... pięknie. a w jakim terminie?
-
mikiqu
Moi znajomi też coś gadają o Chorwacji, to chyba rzeczywiście modne
ja osobiście jestem zakochana w Pradze, chociaż w tym roku jeszcze tam nie pojadę 
-
Tusia
dopeiro teraz zauwazylam ze zapytalas.. ja przegladalam glownie terminy last minute i letnie porzadki Itaki, nie wiem czy zostaly tam jakies wycieczki jeszcze, sadzę, że tak warto przeglądać. A Ciebie interesuje konkretnie Hiszpania ? Czy po prostu zachod ?gohusia pisze:To naprawdę super okazja i cena bardzo przystępna. za 1600zł zobaczyć takie malownicze tereny... pięknie. a w jakim terminie?
-
eveline
Też już się tyle nasłucham o tej Chorwacji, że postanowiliśmy z chłopakiem, że się tam chyba wreszcie wybierzemymikiqu pisze:Moi znajomi też coś gadają o Chorwacji, to chyba rzeczywiście modneja osobiście jestem zakochana w Pradze, chociaż w tym roku jeszcze tam nie pojadę
Jeżeli chodzi o sam nocleg, to znalazłam coś takiego:
http://www.godealla.pl/promocja/online/ ... -chorwacji
Wygląda przyjemnie, szczególnie za taką cenę.
-
gohusia
to wszystko jeszcze jest mało sprecyzowane.Tusia pisze:dopeiro teraz zauwazylam ze zapytalas.. ja przegladalam glownie terminy last minute i letnie porzadki Itaki, nie wiem czy zostaly tam jakies wycieczki jeszcze, sadzę, że tak warto przeglądać. A Ciebie interesuje konkretnie Hiszpania ? Czy po prostu zachod ?gohusia pisze:To naprawdę super okazja i cena bardzo przystępna. za 1600zł zobaczyć takie malownicze tereny... pięknie. a w jakim terminie?
myślę, nad taką ofertą Itaki jak zwiedzanie + wypoczywanie. jak patrzę to za naprawdę przyzwoitą cenę można 15 dni spędzić w jakimś ciekawym kraju
-
Anastazja-A
No ja właśnie na te wakacje planuje połączyć wakacje z plażowaniem ale nie wiem jeszcze czy mi się to uda bo dopiero dzisiaj albo jutro pójdę zapyta o wolne miejsca... W razie czego zostaniemy w Polsce i tutaj chciałabym połączyć aktywny wypoczynek z plażowaniem
Coś w stylu oferty z primavery z dodatkowymi atrakcjami 
-
Tusia
hm.. większy problem może być z tym plażowaniem, wybyłam w czerwcu mialam 1.5 tora dnia pogody, z tego co slysze teraz wcale nie jest lepiej, dlatego mimo wszystko codziennie wertuje oferty Itaki i rozglądam się za last minute gdzies daleko gdzie cieplo i slonecznieAnastazja-A pisze:W razie czego zostaniemy w Polsce i tutaj chciałabym połączyć aktywny wypoczynek z plażowaniem![]()
-
dzo
ja już wróciłam ;( zleciało strasznie szybko ;( było zajebiście ale pogoda trochę do dupy byłą ;/
-
pomcia
Pogoda w tym roku w ogóle nie rozpieszcza. Planowałam morze a tu d.... za przeproszeniem.
-
Hakiruono
Dokładnie Pomcia. Ja dopiero urlop mam przed sobą i liczę, że może .... będzie pogoda?! Bo co tu robić jak ciągle z góry kapie. Nawet na spacer nie za bardzo.
-
Tusia
Dziewczęta bo to trzeba dorwać biuro podrózy najlepiej last minute i wybyć poza kraj. Treaz jeszcze dobry czas na opoczynek na półudniu bo tam pogoda piękna. Pomyślcie. Jednak jak ma się za pewnik pogodę to jest znacznie większy komfort wypoczynku 
-
Hakiruono
Urlop był udany a pogoda jak na początek września była doskonała. Czasami późne pójście na urlop jak najbardziej się opłaca. Teraz tylko czekać do kolejnych wakacji.
-
gohusia
Nie trzeba czekać do kolejnych wakacji... wiele mamy miejsc na ziemi gdzie cały czas jest ciepło
np. Jordania na 8 dni.. kto by nie chciał?
-
sialala
Ja chwilowo korzystam tylko z krótkich weekendowych wyjazdów itp, bo czasu nie ma... ale dobre i to
tu jest opcja na Andrzejki jakbyście były zainteresowane, imprezowy rejs promem do Szwecji ze zwiedzaniem miasta Ystad: ...
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Tusia
oj zdecydowanie zgadzam się, mam kolegę z Jordanii i nie powiem co mnie trafia, jak wolne dni świąteczne my marzniemy a on jadac do siebie opala się...gohusia pisze:Nie trzeba czekać do kolejnych wakacji... wiele mamy miejsc na ziemi gdzie cały czas jest ciepłonp. Jordania na 8 dni.. kto by nie chciał?
Ja widzialam ofertę na Cypr teraz to się rozpływam na samą myśl co by móc się tam znaleźć.
fajne Ystad, chociaż tylko chrapkę na więcej sobie zrobiłam, ale można poczuć klimat małomiasteczkowej Szwecjisialala pisze: imprezowy rejs promem do Szwecji ze zwiedzaniem miasta Ystad: ...
-
sialala
Oj Cypr Cypr też mi sie marzy, teraz akurat baaardzo dobrze stoi cenowo wiec jak sie ma czas to nie ma co czekać tylko lecieć!! za tysiaka 9 dni na Cyprze: http://www.itaka.pl/wczasy/cypr/pafos/h ... uration]=7&
a bywają i tansze oferty
a bywają i tansze oferty
-
Tusia
o sialala dzięki, rzeczywiście niezła oferta a tam teraz tak przyjemnie i ciepło i te widoki muszę być niesamowite. Moja Siostra właśnie z Wysp Kanaryjskich wróciła, niby grudzień a pięknie.
-
Tusia
tak, z Itaką 
Poczytaj to zrozumiesz - http://www.itaka.pl/strony/2/i/3603.php
Poczytaj to zrozumiesz - http://www.itaka.pl/strony/2/i/3603.php
-
Klaris
A co z Zimowym urlopem? Mam na myśli góry i białe szaleństwo? Czy jest tu ktoś prócz mnie, dla kogo zima nie obejdzie się bez wyjazdu na narty lub snowboard?
-
Melisa
Nigdy w życiu nie jeździłam na nartach i nie lubie zimy.
Za miesiąc wybywam do Egiptu na dwa tygodnie, będę się wygrzewać w słoneczku
Za miesiąc wybywam do Egiptu na dwa tygodnie, będę się wygrzewać w słoneczku
-
maczygeba
hej,
ja planuje w tym roku skromny, trzydniowy wypad do Pragi. Jade w maju, bo potem cale wakacje pracuje.szkoda, ze tak malo urlopu a z drugiej strony bardzo sie na te Prage ciesze bo nigdy nie bylam i juz mi sie teraz wydaje, ze zakocham sie w tym miescie:)
proszę nie spamować
ja planuje w tym roku skromny, trzydniowy wypad do Pragi. Jade w maju, bo potem cale wakacje pracuje.szkoda, ze tak malo urlopu a z drugiej strony bardzo sie na te Prage ciesze bo nigdy nie bylam i juz mi sie teraz wydaje, ze zakocham sie w tym miescie:)
proszę nie spamować