forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wakacje

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.

Re: Wakacje

Postprzez Anka24 » 25 maja 2010, o 10:23

Jeszcze nie zdążyłam sprecyzować swoich planów. Ale śledzę hity tygodnia, takie oferty które co tydzień pojawiają się na stronie Itaki więc pewnie coś dla siebie upatrzę. Tym razem chodzi mi po głowie wycieczka objazdowa. A jak u was z planowaniem urlopu?
Anka24
Początkująca

Postprzez króliczek8982 » 25 maja 2010, o 15:05

A w czerwcu jadę z narzeczonym do zakopanego nasze ulubione miejsce mój narzeczony w grudniu tam mi się właśnie oświadczył :fallinlove
Króliczek
króliczek8982
Miła Kobietka

Postprzez MagdaMalaMi » 25 maja 2010, o 15:36

a ja jadę do Chorwacji na podróż poślubną z Funclub'em (oferta na stronie http://funclub.pl/oferty/hotel-ivan-wys ... o_541.html). wyspa brać jest przepiękna. Pełno wypożyczalni rowerów, także można wyspę zwiedzić na dwóch kółkach :rower . Dodatkowo prześliczna plaża wysunięta w morze. :) Informacje o wyspie brać znalazłam wczoraj na blogu podróżniczym http://europatour.pl/index.php/2010/05/ ... i-supetar/. Teraz już jestem pewna, że chcę tam być!
MagdaMalaMi
Początkująca

Postprzez lula » 22 cze 2010, o 21:23

W zeszłym roku byłam na wycieczce last minute z Orbisem na Krecie i w tym roku chcemy zrobić podobnie. Zastanawiam się nad Turcją i Egiptem. Co prawda urlop mam dopiero za jakiś czas, ale już obserwuję sobie lasty na stronie Orbisu. Jak patrzę na te ceny to najchętniej wyjechałabym już teraz.
lula
Początkująca

Postprzez jagodzianka » 7 lip 2010, o 15:37

jesli wybieracie sie w tym oku w podroz pociagiem po Polsce, to pamietajcie, zeby pytac na dworcu o promocyjne bilety IC, bo np jak sie kupi w IC bilet min 3 dni przed podroza, to placi sie tylko 50 zl, jadac w dowolne miejsce. mozna zaoszczedzic troche na tych biletach wiec warto wczesniej planowac podroz.
jagodzianka
Początkująca

Postprzez weronika_p » 9 lip 2010, o 08:37

Obniżki cen katalogowych obecnie trwają w itace. Podobno aż 95% wycieczek i hoteli ma nowe, lepsze ceny.
Kobieta jest arcydziełem wszechświata!
weronika_p
Początkująca

Postprzez lula » 13 lip 2010, o 19:54

A ja wpadłam ostatnio w internecie na informacje o wyprawach promami do Szwecji i mam zamiar wyskoczyć sobie jeszcze na weekendowy rejsik:) Mam też smaczek na taką rowerową wyprawę po Skandynawii http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... ez_szwecje
Ale to już zaplanuję dokładniej na przyszły rok:D
lula
Początkująca

Postprzez diablica89 » 9 sie 2010, o 13:56

byłam na tydzień na jachcie, pływalismy po zalewie koronowskim 30 km od bydgoszczy
kocham cię... gdzie jesteś
diablica89
Początkująca

Postprzez dione » 12 wrz 2010, o 19:21

ja na początku sierpnia byłam na obozie z Ok-tours w Egipcie, każdemu polecam taką formę wypoczynku..było to połączenie zwiedzania z wylegiwaniem się nad basenem, a przy okazji poznałam też dużo ciekawych osób..już mam plan, żeby za rok z nimi pojechać do Bułgarii :)
dione
Fajna Kobietka

Postprzez marlla » 13 wrz 2010, o 10:20

Ja w tym roku bylam na Mazurach.Piekna okolica idealna na romantyczne spacery we dwoje...Byłam dokladnie w Giżycku wolny czas spedzalismy na basenie w Mikolajkach(polecam!!!!!)plywalismy statkiem po jeziorach.Z jednego z bior turystycznych pojechalismy na jednodniowa wycieczke do Wilna(100zlod osoby,studenci i rencisci placa mniej oczywiscie).Takze mielismy co robic i nie bylo nudno:)
marlla
Początkująca

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde park