forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

W jakim wieku przeżyłyście swój pierwszy raz?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Re: W jakim wieku przeżyłyście swój pierwszy raz?

Postprzez sylwia1991 » 6 lut 2012, o 17:42

Nie nie mam nikogo na myśli. Tylko jak takie 14 latki uprawiają sex to potem dzieci mają dzieci.
sylwia1991
Fajna Kobietka

Reklama

Postprzez Melisa » 6 lut 2012, o 20:29

Kuzynka mojej kuzynki 14 lat i w ciąży, masakra. 14 lat to ja o seksie jeszcze nie myślałam, pewnie nawet dokładnie nie wiedziałam jak to sie robi :P ale czasy sie zmieniają niestety...
Melisa
Extra Kobietka

Postprzez dzo » 6 lut 2012, o 23:10

dla mnie też jest to jakieś nieporozumienie...

ja jak miałam 14lat to dopiero zaczynałam marzyć o pocałunku z języczkiem a do seksu to jeszcze daleko mi było :lol: :lol: :lol:
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez she336 » 8 lut 2012, o 13:10

dzo napisał(a):dla mnie też jest to jakieś nieporozumienie...

ja jak miałam 14lat to dopiero zaczynałam marzyć o pocałunku z języczkiem a do seksu to jeszcze daleko mi było :lol: :lol: :lol:

Potwierdzam ;)))
she336

Postprzez Matrioszka » 10 lut 2012, o 10:04

sylwia1991 napisał(a):Nie nie mam nikogo na myśli. Tylko jak takie 14 latki uprawiają sex to potem dzieci mają dzieci.

Ale spójrz na to z drugiej strony: w wieku 32 lat taka mamusia będzie miała dorosłą 18 letnią córkę. Czyli obowiązek rodzicielski spełniony i można się jeszcze bawić, całe życie przed taką młodocianą mamą. Kto powiedział, że możemy bawić się do 30-stki, a potem całe życie jako kura domowa? Wg. mnie najlepsza zabawa zaczyna się właśnie po 30-stce, kolejnym plusem jest to, że kobieta jest w tym wieku jeszcze bardziej odpowiedzialna niż 10 lat wcześniej.
Miłość nie leci z kranu jak woda, nie możesz jej odkręcać i zakręcać, kiedy tylko zechcesz.
Matrioszka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez sylwia1991 » 10 lut 2012, o 12:10

Tylko większość takich sytuacji gdy dzieci mają dzieci to są wpadki, niechciane dzieci. I nie zawsze te 14 latki sobie z tym radzą rodzice muszą być 24 godz na dobę taka dziewczyna nawet nie ma praw do dziecka tylko automatycznie na rodziców przechodzi. A co ze szkołą gimnazjum a potem szkoła średnia.
sylwia1991
Fajna Kobietka

Postprzez Olcia123 » 10 lut 2012, o 15:49

u mnie było trochę inaczej. miałam wtedy 17 lat i mój pierwszy raz był z moim ówczesnym przyjacielem. i nie żałuje :) teraz jesteśmy szczęśliwa kochającą się parą i planujemy wspólne życie. jak wytrzyma ze mną XD :diabel
Olcia123
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez zansssia » 11 lut 2012, o 14:43

Ja to zrobiłam pierwszy raz jak mialam 19 lat i również nie było rewelacji, ;/ i tak jak Panna_M żałuję ze zrobiłam to z niewłaściwym człowiekiem. Byłam zakochana i cóż stało się... :angrywife . gdybym poczekała (a mam teraz 21 lat) to pewnie zrobiłabym to z moim teraźniejszym chłopakiem który jest na prawde czuły i wiem ze zapamiętałabym to do końca życia i miałabym co wspominac. DZIEWCZYNY NIE ŚPIESZCIE SIĘ Z TYM.
zansssia
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Melisa » 11 lut 2012, o 16:56

Tak, podpisuje siÄ™ pod tym- nie spieszcie siÄ™.
Melisa
Extra Kobietka

Postprzez katarzyna95 » 20 lut 2012, o 04:00

ja to zrobiłam w wieku 15 lat.. chłopak nie w prawdzie mówiąc namawiał do tego.. mega żałuje i wcale mi się nie podobało.. nawet stwierdziłam, ze mnie nie ciagne do tego.. teraz odkąd jestem z moim facetem i odkąd zaczęliśmy to robić to sałam się nałogowcem :D :D uwielbiam z Nim się kochać.. I mimo, że mam te 17 lat dopiero to czuję się przy Nim wspaniale... :)
katarzyna95
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Seks i antykoncepcja