W jakim wieku na ślubnym kobiercu?
-
monixs
Re: W jakim wieku na ślubnym kobiercu?
Pierwszy ślub w wieku 19 lat porażka totalna .
Drugi ślub w przyszłym roku 30 lat . Wiek nie ma znaczenia , liczy się dojrzałość i partner .
Studia nie mają tu nic do rzeczy .
Drugi ślub w przyszłym roku 30 lat . Wiek nie ma znaczenia , liczy się dojrzałość i partner .
Studia nie mają tu nic do rzeczy .
-
Caffeine
Zgadzam się. U mnie ślub późno, po trzydziestce. A koleżanka mojej mamy wychodzi za mąż w wieku 56 lat i to jest jej pierwszy slub. Różnie się ludziom w życiu układa, najważniejsze, żeby znaleźć odpowiednią osobę, wtedy wiek nie ma znaczenia.monixs pisze: Wiek nie ma znaczenia , liczy się dojrzałość i partner .
-
gosik
Mialam 17lat...kosmos...tak wczesnie...a bylo to dokladnie 25lat temu,wiec wyobrazcie sobie co sie dzialo we wsi.Ploty i obgadywanie i wogole bo to byly inne ,,tamte" czasy.
dzis nie wyszlabym za maz tak wczesnie,zylabym z chlopakiem bez slubu do pelnoletnosci a potem slub bez cyrku z sądem i zgodą rodziców.Ale ...to historia.Nie spieszcie się ze ślubem to na sprawa.
dzis nie wyszlabym za maz tak wczesnie,zylabym z chlopakiem bez slubu do pelnoletnosci a potem slub bez cyrku z sądem i zgodą rodziców.Ale ...to historia.Nie spieszcie się ze ślubem to na sprawa.
-
mimargo
Mój ślub za 2 lata, czyli w wieku 27 lat. Nie ma znaczenia ile się ma lat, jak się jest na to gotowym, to się go powinno wtedy brać
.
-
Melisa
będę miała 24 lata i kilka miesięcy, dokładna data nie znana, to ustalimy za miesiąc
-
no.nie.wiem
Ja miałam 26 lat.
Po 6-ciu latach związku
5-ciu latach mieszkania razem
3-ech latach narzeczeństwa
Zdecydowaliśmy się stanać na ślubnym kobiercu
Po 6-ciu latach związku
5-ciu latach mieszkania razem
3-ech latach narzeczeństwa
Zdecydowaliśmy się stanać na ślubnym kobiercu
-
Justyna 32
A ja miałam niecałe 21... wcześnie? Wcale nie! Z resztą zawsze byłam dojrzalsza od rówieśniczek i marzyłam o dziecku i o mężu. Mój mąż jest ode mnie starszy o 6 lat i jestem najszczęśliwsza na świecie! Mamy wspaniały związek i cudną córcię. Uważam ,że nigdy nie jest za wcześnie ani za późno na małżeństwo, jeśli oczywiście się do tego dojrzało 
-
no.nie.wiem
A ja chciałabym mieć znowu 20 lat
i wszystko co przeżyłam do tej pory oczywiście.
Dlaczego ten czas tak szybko zapierd*la ?? Nie chce mieć 27 lat chcę 20 mieć!!!

Dlaczego ten czas tak szybko zapierd*la ?? Nie chce mieć 27 lat chcę 20 mieć!!!
-
lidka86
ja brałam ślub mając 25 lat:) .. 20 sierpnia 2011r był nasz ślub a 9 dni wcześniej obchodziłam swoje 25 urodziny:) a mój mąz 15 dni przed ślubem obchodził swoje 26:)
-
Viki91
Mój chłopak oświadczył się w sylwestra na następnych wakacjach planujemy ślub czyli za ok. 1.5 roku mam teraz 21 lat czyli jak będę wychodzić za mąż będę miała 22 albo juz blisko będzie 22 lat
jestem bardzo szczęśliwa 
-
krecik88
ja miałam 21 lat i ślub odbył się razem z chrzcinami naszego drugiego dziecka:)
-
lidka86
krecik 88 - wow jestem pod wrażeniem. mając 21 lat miałaś już 2 dzieci? szybko...
-
she336
Zaręczyliśmy się po 3 latach bycia ze sobą. Ślub w przyszłym roku. Ja będę mieć 21 lat, a on 24
i czuję się z tym dobrze...
- mandarynka88
- Jestem tu nowa :)
-
Dawid2003_pl
- Jestem tu nowa :)
Ten wiek teraz trochę sie przesuwa. Kiedyś to było nawet 16 lat. Teraz mało która kobieta bierze ślub mając mniej niż 24. Coraz częściej jest to więcej niż 30 lat...