Ostatnio pojawił się taki serial "Głęboka woda" moim skromnym zdaniem bardzo dobry. Ale jeśli lubisz tylko mydlane opery to serial nie dla Ciebie.
aisoglam napisał(a):Ostatnio pojawił się taki serial "Głęboka woda" moim skromnym zdaniem bardzo dobry. Ale jeśli lubisz tylko mydlane opery to serial nie dla Ciebie.
Możesz powiedzieć o czym to jest? Tylko nie odsyłaj do googla - prosze. Zalezy mi na jakiejś niezależnej opinii.
ja M jak Miłość kiedyś oglądałam ale teraz.... wątki wymyślane na siłę .... ja uwielbiam nieśmiertelnych ,,Przyjaciół" , do Alfa mam sentyment... a te nowe seriale czy ja wiem... jakoś nie przypadają do gustu, czasem coś tam obejrzę ale ulubionego nie mam.
a ja nie przepadam za oglądaniem seriali :d kiedyś przez spory czas oglądałam "barwy szczescia" ale jakoś poprzestałam.. teraz tylko od czasu do czasu rodzinka pl a tak to nic więcej
Z polskich: Pierwsza miłość i Na Wspólnej. A z zagranicznych: Chirurdzy, dr House, CSI, Kości. Kiedyś oglądałam też Skazanego na śmierć. Wiele razy wszystkie sezony