Ulubione seriale
-
Bibok
Re: Ulubione seriale
Polecam kultowe Twin Peaks! Mocno zakręcone i trzymające w napięciu! 
-
xoxo3
Oj dużo tego jest
Gossip girl, pretty little liars, pamiętniki wampirów, Hellcats, Skins, Seks w wielkim mieście, Jak poznałem Waszą matkę, Scrubs 
A jeżeli chodzi o seriale polskie to zdecydowanie Brzydula ;P
A jeżeli chodzi o seriale polskie to zdecydowanie Brzydula ;P
-
malutka11
również oglądam, przypadł mi do gustu
a poza tym gra o tron, pamiętniki wampirów, gossip girl, nikita, CSI: Miami, czasami Kamuflaż ( w n)
a poza tym gra o tron, pamiętniki wampirów, gossip girl, nikita, CSI: Miami, czasami Kamuflaż ( w n)
Gotowe na wszystko. Wlasnie sledze najnowsze odcinki i nie moge sie doczekac kolejnego 
-
Anita
Jak dla mnie to Skins. Fajny młodzieżowy serial, pełen życiowych problemów.
-
arcticone
Przyjaciele to mój ukochany serial komediowynikki_ta pisze:cudowne lata, przyjaciele i skins
-
Hakiruono
Ja z totalnych nudów sięgnęłam wczoraj po nową wersję Nikity i nawet, nawet.
-
WeselneZaplecze
Trochę ich jest, póki co należę do fanek serialu "Przepis na życie".
-
Angela82
W swoim życiu widziałam różne seriale i generalnie górują te z okresów komuny/lat 90 XX wieku takich jak: Kogel-mogel, Zmiennicy, W labiryncie, Złotopolscy, Na dobre i na złe (chyba jedyny serial, który oglądam po dziś dzień), matki żony i kochanki, pierwsza miłość, rodzina zastępcza, niania...długa by to była lista
-
lidka86
mó najukochańszy ostatnio zaczął znowu być emitowany na tv 6.. KOMISARZ REX... no uwielbiam po prostu

Ostatnio pojawił się taki serial "Głęboka woda" moim skromnym zdaniem bardzo dobry.
Ale jeśli lubisz tylko mydlane opery to serial nie dla Ciebie.
Bezkonkurencyjni są PRZYJACIELE
i genialana jest też TRAWKA weeds
polecam
polecam
Możesz powiedzieć o czym to jest? Tylko nie odsyłaj do googla - prosze. Zalezy mi na jakiejś niezależnej opinii.aisoglam pisze:Ostatnio pojawił się taki serial "Głęboka woda" moim skromnym zdaniem bardzo dobry.
ja M jak Miłość kiedyś oglądałam ale teraz.... wątki wymyślane na siłę .... ja uwielbiam nieśmiertelnych ,,Przyjaciół"
, do Alfa mam sentyment... a te nowe seriale czy ja wiem... jakoś nie przypadają do gustu, czasem coś tam obejrzę ale ulubionego nie mam.