Ulubione perfumy
-
abrakadabra
- Jestem tu nowa :)
Re: Ulubione perfumy
Potwierdzam to co pisze koleżanka wyżej. Też używałam pumy szarej ale coś się wydarzyło i nie ma go nigdzie, albo jak już jest dostępny to cena z kosmosu wzięta. Przerzuciłam się na perfumik o nazwie Panthera paris avenue. Zapach nie różni się od pumy i jest nawet trwały. Ja co jakiś czas kupuję go w tym sklepie - edp24.pl
Ja lubię zapach z nutą cytrusową, zielonej herbaty , chociaż są to zapachy typowo letnie to uzywam ich cały rok i tak Echo Davidoffa, Truth CK, Aqua di gio Armaniego, Allure Chanel co pewien czas wracam do każdego 
-
baba
Moje ulubione perfumy to Chloe, używam je na co dzień. Ma w sobie takie nuty zapachowe, jak m.in.: frezja, magnolia, drzewo cedrowe i piżmo. Moim zdaniem bardzo kobiece sa te perfumy. Jeśli chcecie dostać oryginalne, to w pachnij.pl Jak kupowałam wcześniej w przypadkowych sklepach, to zdarzały się podróby.
Nie znoszę, jak ktoś mnie oszukuje. Tymczasem idę na spacer:
Pozdrawiam 
Ostatnio zmieniony pn sie 06, 2012 10:34 am przez baba, łącznie zmieniany 1 raz.
Zima to Dune Diora
A lato... Mademoiselle Chanel, Noa Cacharel. Ostatnio kupiłam Aire Loewe - może być całoroczny 
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.
Ja Armani Code! To śmierci będę im wierna 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Ja używam perfumy Dolce & Gabbana Light Blue, bardzo przyjemny, świeży zapach. W sam raz na upalne lato.
http://www.silver-fashion.pl
Fajne też są YSL Parisienne. Natomiast jak już o perfumach ulubionych to też wspomnę o tych anty no po prostu nie znoszę zapachów Chanel . Wszystkie mają podobną drażniącą mnie nutkę... zwłaszcza Mademoiselle są okropne 
-
anakra8
Mój ulubiony zapach to Little Black Dress- po prostu piękny. Nie jest ostry ani przesadnie słodki. Idealny.
-
mstuv
Moje dwa ulubione zapachy stojące na mojej półeczce, które dostałlam od Ukochanego to -
VERSACE- bright crystal i ESCADA- ocean lounge
Śliczne, dostałam je całkiem niedawno, a już połowy buteleczki nie ma
Versace używam na specjalne okazje ( kino, spacer, kolacja, romantyczny wieczór) a Escad używałam częściej w wakacje, taki wiosenny zapach
)
Na co dzień do szkoły używam perfumy Love Dance i też je bardzo chwalę
VERSACE- bright crystal i ESCADA- ocean lounge
Śliczne, dostałam je całkiem niedawno, a już połowy buteleczki nie ma
Versace używam na specjalne okazje ( kino, spacer, kolacja, romantyczny wieczór) a Escad używałam częściej w wakacje, taki wiosenny zapach
Na co dzień do szkoły używam perfumy Love Dance i też je bardzo chwalę
-
Katy_C
Ja po prostu kocham Guess by Marciano <3 Niedrogi, a robi ogromne wrażenie na facetach
Któraś z was używała go kiedyś?
Ja uwielbiam Hypnoze Lancome, Dolce Gabanna Light Blue, a na lato - Elizabeth Arden Green Tea 
topshop sukienki
Moje ulubione to Euphoria Calvina Kleina 
-
ladycarmen
- Jestem tu nowa :)
Kenzo Jungle
Little black dress
christina aguilera by night
halle berry
christina aguilera by night
halle berry
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
Mój ulubiony http://www.dolce.pl/chanel/allure/129.php5
Polecam, ma delikatny zapach i długo trzyma.
Polecam, ma delikatny zapach i długo trzyma.
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
Kochama_gatka pisze:Mademoiselle..
Dorzucę jeszcze D&G Light Blue, Halloween Kiss Sexy i ostatnio zachwyciły mnie Gucci Premiere - uzbieram i kiedyś sobie kupię
"Któregoś dnia nad życiem swym, zamyślę się przez dłuższą chwilę..."
-
Sharlot
moje ulubione to sparkle in paris. Mam je od niedawna, a juz zdobyly moje serce 
-
bam0
Femme Hugo Bossa, będące prawdziwie intensywną mieszanką kwiatowo-owocową. Jest to zapach delikatny i wyrafinowany. 
Ulubionych zapachow mam duzo
sama posiadam kazdy zapach z mojej ulubionej kolekcji :d a wiec CK euphoria, Bruno Banani rozowe, Versace Bright Crystal, Armani code badz daimond, Mohino lov lov niesbieskie,Halle Berry ,ostatnio nawet kupilam Lady gage i powiem wam ze sa sliczne
a wiec to perfumy ktorych uzywam praktycznie codziennie
jestem maniaczka dobrych i orginalnych perfum :d tak ze polecam wszystkie 
-
Kimma
Mam wiele zapachów,które mnie urzekają.Obecnie obficie skrapiam się Blv Notte i Heidi Klum Shine Rose.Obydwa zapachy są dość intensywne,słodkawe,aczkolwiek nie mdlące. 
-
Sharlot
a gdyby ktoras z was zainteresowaly moje sparkle in paris to teraz sa jeszcze tansze niz wczesniej. Az chyba zrobie sobie ich zapas!