Ulubione perfumy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
abrakadabra
Jestem tu nowa :)

Re: Ulubione perfumy

Post autor: abrakadabra »

Potwierdzam to co pisze koleżanka wyżej. Też używałam pumy szarej ale coś się wydarzyło i nie ma go nigdzie, albo jak już jest dostępny to cena z kosmosu wzięta. Przerzuciłam się na perfumik o nazwie Panthera paris avenue. Zapach nie różni się od pumy i jest nawet trwały. Ja co jakiś czas kupuję go w tym sklepie - edp24.pl
Awatar użytkownika
kamajana

Post autor: kamajana »

Ja lubię zapach z nutą cytrusową, zielonej herbaty , chociaż są to zapachy typowo letnie to uzywam ich cały rok i tak Echo Davidoffa, Truth CK, Aqua di gio Armaniego, Allure Chanel co pewien czas wracam do każdego :)
http://www.stonoga.na.allegro.pl
Wyprzedaż obuwia dziecięcego, suuuper ceny :)
baba

Post autor: baba »

Moje ulubione perfumy to Chloe, używam je na co dzień. Ma w sobie takie nuty zapachowe, jak m.in.: frezja, magnolia, drzewo cedrowe i piżmo. Moim zdaniem bardzo kobiece sa te perfumy. Jeśli chcecie dostać oryginalne, to w pachnij.pl Jak kupowałam wcześniej w przypadkowych sklepach, to zdarzały się podróby. :angrywife Nie znoszę, jak ktoś mnie oszukuje. Tymczasem idę na spacer: :piesek Pozdrawiam :woman:
Ostatnio zmieniony pn sie 06, 2012 10:34 am przez baba, łącznie zmieniany 1 raz.
mastylla
Miła Kobietka

Post autor: mastylla »

Zima to Dune Diora :) A lato... Mademoiselle Chanel, Noa Cacharel. Ostatnio kupiłam Aire Loewe - może być całoroczny :)
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ja Armani Code! To śmierci będę im wierna ;-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Awatar użytkownika
kita99us

Post autor: kita99us »

Ja używam perfumy Dolce & Gabbana Light Blue, bardzo przyjemny, świeży zapach. W sam raz na upalne lato.
http://www.silver-fashion.pl
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Fajne też są YSL Parisienne. Natomiast jak już o perfumach ulubionych to też wspomnę o tych anty no po prostu nie znoszę zapachów Chanel . Wszystkie mają podobną drażniącą mnie nutkę... zwłaszcza Mademoiselle są okropne :)
79madlena

Post autor: 79madlena »

Versace - Bright od crystal

Post autor: Kropeczka »

Zdecydowanie seria Giordani Gold
anakra8

Post autor: anakra8 »

Mój ulubiony zapach to Little Black Dress- po prostu piękny. Nie jest ostry ani przesadnie słodki. Idealny.
mstuv

Post autor: mstuv »

Moje dwa ulubione zapachy stojące na mojej półeczce, które dostałlam od Ukochanego to -
VERSACE- bright crystal i ESCADA- ocean lounge :)

Śliczne, dostałam je całkiem niedawno, a już połowy buteleczki nie ma :roll:
Versace używam na specjalne okazje ( kino, spacer, kolacja, romantyczny wieczór) a Escad używałam częściej w wakacje, taki wiosenny zapach :))
Na co dzień do szkoły używam perfumy Love Dance i też je bardzo chwalę ;)
Katy_C

Post autor: Katy_C »

Ja po prostu kocham Guess by Marciano <3 Niedrogi, a robi ogromne wrażenie na facetach :) Któraś z was używała go kiedyś?
lia23

Post autor: lia23 »

zdecydowanie little black dress oraz różowy adidas:)
athi

Post autor: athi »

Ja uwielbiam Hypnoze Lancome, Dolce Gabanna Light Blue, a na lato - Elizabeth Arden Green Tea :)
topshop sukienki
taka-Ja
Miła Kobietka

Post autor: taka-Ja »

Moje ulubione to Euphoria Calvina Kleina :)
ladycarmen

Post autor: ladycarmen »

Kenzo Jungle
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Little black dress
christina aguilera by night
halle berry
Awatar użytkownika
MonikaKosmyk
Miła Kobietka

Post autor: MonikaKosmyk »

Mój ulubiony http://www.dolce.pl/chanel/allure/129.php5
Polecam, ma delikatny zapach i długo trzyma.
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Mademoiselle..
Awatar użytkownika
WaitForMe

Post autor: WaitForMe »

a_gatka pisze:Mademoiselle..
Kocham :serca
Dorzucę jeszcze D&G Light Blue, Halloween Kiss Sexy i ostatnio zachwyciły mnie Gucci Premiere - uzbieram i kiedyś sobie kupię :lol:
"Któregoś dnia nad życiem swym, zamyślę się przez dłuższą chwilę..."
Sharlot

Post autor: Sharlot »

moje ulubione to sparkle in paris. Mam je od niedawna, a juz zdobyly moje serce :D
bam0

Post autor: bam0 »

Femme Hugo Bossa, będące prawdziwie intensywną mieszanką kwiatowo-owocową. Jest to zapach delikatny i wyrafinowany. :serca
ladyD22
Fajna Kobietka

Post autor: ladyD22 »

Ulubionych zapachow mam duzo :D sama posiadam kazdy zapach z mojej ulubionej kolekcji :d a wiec CK euphoria, Bruno Banani rozowe, Versace Bright Crystal, Armani code badz daimond, Mohino lov lov niesbieskie,Halle Berry ,ostatnio nawet kupilam Lady gage i powiem wam ze sa sliczne :D a wiec to perfumy ktorych uzywam praktycznie codziennie :D jestem maniaczka dobrych i orginalnych perfum :d tak ze polecam wszystkie :D
Kimma

Post autor: Kimma »

Mam wiele zapachów,które mnie urzekają.Obecnie obficie skrapiam się Blv Notte i Heidi Klum Shine Rose.Obydwa zapachy są dość intensywne,słodkawe,aczkolwiek nie mdlące. :)
Sharlot

Post autor: Sharlot »

a gdyby ktoras z was zainteresowaly moje sparkle in paris to teraz sa jeszcze tansze niz wczesniej. Az chyba zrobie sobie ich zapas! :)
ODPOWIEDZ