Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
a ja najbardziej lubię Lacoste Pour Femme - ich zapach jest bardzo delikatny, a przy tym wszystkim bardzo elegancki. I najlepsze(dla mnie oczywiście) jest to, że nie czuć go w całym pomieszczeniu, w którym jestem, a tylko, jak ktoś się do mnie zbliży na jakąś małą odległość. Idealne na randki
mój typ Halle by Halle Berry! zakochałam się w nim i nie mogę się przerzucić na inny ;p wcześniej lubiłam C-thru Pearl Garden bardziej dziewczęcy
Mój ulubiony zapach to "Pantera Szara" z serii Paris Avenue. Jest super, działa na mnie pobudzająco i orzeźwiająco, natomiast na mojego partnera podniecająco A o to chyba tutaj chodzi
Znalazłam fajną stronę gdzie mozna dostac darmowe probki taka jak kissbox xzy glossybox zastanawiam sie czy z niej skorzystac.. jak chce ktos link to priv