Ulubione perfumy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
marzycielka

Re: Ulubione perfumy

Post autor: marzycielka »

jagoda pisze:przepadam za zapachem celebre i tressele z avonu ;) a z ytm parisienne hmmm pomyślimy zapowiada się nieźle
tressle sa super ale bardzie na zime na lato uwielbiam pur blanca
Big-Brands.pl

Post autor: Big-Brands.pl »

Zapach od Lolity Lempickiej - mimo faktycznie fantazyjnego flakonika - nie zachwycił mnie. Nietrafiony prezent. Uwielbiam za to zmysłowe, kobiece nuty zapachowe od Gucciego :) Guilty i Flowers to ostatnie hity. Super kompletem jest tradycyjny flakon, a do tego lotion oraz flakonik w wersji do torebki.
anioł12345
Miła Kobietka

Post autor: anioł12345 »

moje ulubione to te body spray avon o owocowym zapachu jak i równiez britney sears , różane i in love
Hakiruono

Post autor: Hakiruono »

Outspoken z avonu
natusia3003
Jestem tu nowa :)

Post autor: natusia3003 »

CK - Euphoria
coco chanel - mademoiselle

:)
selena

Post autor: selena »

Mi niestety perfumy szybko się nudzą, także bardzo często je zmieniam. Teraz używam pret-a-porter, wcześniej było to gucci rush, a następnym razem zapewne będzie to jeszcze inny zapach.
Paulla

Post autor: Paulla »

perfumy giorgio armani acqua di gioia, davidoff cool water
E-lejdis

Post autor: E-lejdis »

Mi bardzo podoba się zapach Mexx Ice Touch,w sam raz na zimę i do tego nie jest drogi.
magdaj

Post autor: magdaj »

Chciałabym sprawić chłopakowi jakiś miły prezent i pomyślałam własnie o perfumach. Mam na nie do wydania (tylko?) ok. 100zł, czy możecie polecić jakiś zapach, taki który w miarę łatwo dostać? Może jakieś perfumy męskie z rossmanna?
sweete

Post autor: sweete »

Ja bardzo lubię DKNY wszystkie zapachy , ostatnio zakochałam się w Masaki - Masaki i Flu
Na zimę lubię DKNY new york.
Jeśli chodzi o męskie w tej cenie to może str8, mój facet bardzo lubi biały , jest taki męski a teraz są piękne zestawy za około 70zł. Możesz też zobaczyć z FM , tam jest duzy wybór odpowiedników perfum oryginalnych , bardzo trwałe i w pięknych flakonach ;)
opelka27

Wasze ulubione zapachy perfum

Post autor: opelka27 »

Napiszcie coś o waszych ulubionych zapachach.
dzo

Post autor: dzo »

opelka27 jest już taki temat

zanim założysz nowy wątek użyj opcji szukaj ;)
Cukiereczek19

Post autor: Cukiereczek19 »

sweete pisze:Ja bardzo lubię DKNY wszystkie zapachy , ostatnio zakochałam się w Masaki - Masaki i Flu
Na zimę lubię DKNY new york.
Jeśli chodzi o męskie w tej cenie to może str8, mój facet bardzo lubi biały , jest taki męski a teraz są piękne zestawy za około 70zł. Możesz też zobaczyć z FM , tam jest duzy wybór odpowiedników perfum oryginalnych , bardzo trwałe i w pięknych flakonach ;)
Polecam FM ;)Perfumy są jak oryginalne, mają ładne zgrabne i ciekawe buteleczki i długo się utrzymują na ciele ;)
Tusia

Post autor: Tusia »

sprawdzalam perfumy fm group sa rzeczywiście ok, jak dodadzą do listy lolitę lempicką (zielone opakowanie ) to mogą mieć we mnie dozgonnego klienta :D
a_gatka

Post autor: a_gatka »

ostatnio Mademoiselle Chanel
E-lejdis

Post autor: E-lejdis »

Nie wiem czy istnieje coś takiego jak ulubiony zapach,mi co miesiąc podoba się coś innego. teraz z kolei w nos wpadł mi zapach CK Euphoria,kojarzycie go?
mika537

Post autor: mika537 »

moj ukochany zapach to GUCCI GUILTY jest doskonaly na caly rok:) lubie tez chanel mademoiselle :) natomiast z męskich uwielbiam givenchy play :)
lidka86

Post autor: lidka86 »

moje ukochane od DIORA- Jeadore
uźywałam ich w dniu ślubu i wspaniale pachnialy... :serca
krecik88

Post autor: krecik88 »

perceive:):)
dzo

Post autor: dzo »

krecik88 pisze:perceive:):)
też je bardzo lubię 8-)
magda_25

Post autor: magda_25 »

a ja najbardziej lubię Lacoste Pour Femme - ich zapach jest bardzo delikatny, a przy tym wszystkim bardzo elegancki. I najlepsze(dla mnie oczywiście) jest to, że nie czuć go w całym pomieszczeniu, w którym jestem, a tylko, jak ktoś się do mnie zbliży na jakąś małą odległość. Idealne na randki ;-)
Awatar użytkownika
KaroLina
Miła Kobietka

Post autor: KaroLina »

mój typ Halle by Halle Berry! zakochałam się w nim i nie mogę się przerzucić na inny ;p
wcześniej lubiłam C-thru Pearl Garden bardziej dziewczęcy :)
martynka

Post autor: martynka »

Mój ulubiony zapach to "Pantera Szara" z serii Paris Avenue. Jest super, działa na mnie pobudzająco i orzeźwiająco, natomiast na mojego partnera podniecająco :D A o to chyba tutaj chodzi :)
Luisa

Post autor: Luisa »

Oj jest ich naprawde wiele, ale najbardziej lubie jadore diora i miss cherie, fajne zapachy ma tez lancome, zwlaszcza hypnose
Awatar użytkownika
Joline
Miła Kobietka

Post autor: Joline »

Pur Blanca - nie droga cena, zapach rewelacyjny ! :)
Puma - tego zapachu używam tylko na specjalne okazje, ze względu na cenę xd.

Ale w moich kosmetykach te dwa zapachy muszą zawsze być widoczne :P
ODPOWIEDZ