tressle sa super ale bardzie na zime na lato uwielbiam pur blancajagoda pisze:przepadam za zapachem celebre i tressele z avonua z ytm parisienne hmmm pomyślimy zapowiada się nieźle
Ulubione perfumy
-
marzycielka
Re: Ulubione perfumy
-
Big-Brands.pl
Zapach od Lolity Lempickiej - mimo faktycznie fantazyjnego flakonika - nie zachwycił mnie. Nietrafiony prezent. Uwielbiam za to zmysłowe, kobiece nuty zapachowe od Gucciego
Guilty i Flowers to ostatnie hity. Super kompletem jest tradycyjny flakon, a do tego lotion oraz flakonik w wersji do torebki.
-
anioł12345
- Miła Kobietka
moje ulubione to te body spray avon o owocowym zapachu jak i równiez britney sears , różane i in love
-
natusia3003
- Jestem tu nowa :)
CK - Euphoria
coco chanel - mademoiselle

coco chanel - mademoiselle
-
selena
Mi niestety perfumy szybko się nudzą, także bardzo często je zmieniam. Teraz używam pret-a-porter, wcześniej było to gucci rush, a następnym razem zapewne będzie to jeszcze inny zapach.
perfumy giorgio armani acqua di gioia, davidoff cool water
-
E-lejdis
Mi bardzo podoba się zapach Mexx Ice Touch,w sam raz na zimę i do tego nie jest drogi.
Chciałabym sprawić chłopakowi jakiś miły prezent i pomyślałam własnie o perfumach. Mam na nie do wydania (tylko?) ok. 100zł, czy możecie polecić jakiś zapach, taki który w miarę łatwo dostać? Może jakieś perfumy męskie z rossmanna?
-
sweete
Ja bardzo lubię DKNY wszystkie zapachy , ostatnio zakochałam się w Masaki - Masaki i Flu
Na zimę lubię DKNY new york.
Jeśli chodzi o męskie w tej cenie to może str8, mój facet bardzo lubi biały , jest taki męski a teraz są piękne zestawy za około 70zł. Możesz też zobaczyć z FM , tam jest duzy wybór odpowiedników perfum oryginalnych , bardzo trwałe i w pięknych flakonach
Jeśli chodzi o męskie w tej cenie to może str8, mój facet bardzo lubi biały , jest taki męski a teraz są piękne zestawy za około 70zł. Możesz też zobaczyć z FM , tam jest duzy wybór odpowiedników perfum oryginalnych , bardzo trwałe i w pięknych flakonach
Wasze ulubione zapachy perfum
Napiszcie coś o waszych ulubionych zapachach.
-
dzo
opelka27 jest już taki temat
zanim założysz nowy wątek użyj opcji szukaj
zanim założysz nowy wątek użyj opcji szukaj
-
Cukiereczek19
Polecam FM ;)Perfumy są jak oryginalne, mają ładne zgrabne i ciekawe buteleczki i długo się utrzymują na cielesweete pisze:Ja bardzo lubię DKNY wszystkie zapachy , ostatnio zakochałam się w Masaki - Masaki i Flu
-
Tusia
sprawdzalam perfumy fm group sa rzeczywiście ok, jak dodadzą do listy lolitę lempicką (zielone opakowanie ) to mogą mieć we mnie dozgonnego klienta 
-
E-lejdis
Nie wiem czy istnieje coś takiego jak ulubiony zapach,mi co miesiąc podoba się coś innego. teraz z kolei w nos wpadł mi zapach CK Euphoria,kojarzycie go?
-
mika537
moj ukochany zapach to GUCCI GUILTY jest doskonaly na caly rok:) lubie tez chanel mademoiselle
natomiast z męskich uwielbiam givenchy play 
-
lidka86
moje ukochane od DIORA- Jeadore
uźywałam ich w dniu ślubu i wspaniale pachnialy...
uźywałam ich w dniu ślubu i wspaniale pachnialy...
-
magda_25
a ja najbardziej lubię Lacoste Pour Femme - ich zapach jest bardzo delikatny, a przy tym wszystkim bardzo elegancki. I najlepsze(dla mnie oczywiście) jest to, że nie czuć go w całym pomieszczeniu, w którym jestem, a tylko, jak ktoś się do mnie zbliży na jakąś małą odległość. Idealne na randki 
mój typ Halle by Halle Berry! zakochałam się w nim i nie mogę się przerzucić na inny ;p
wcześniej lubiłam C-thru Pearl Garden bardziej dziewczęcy
wcześniej lubiłam C-thru Pearl Garden bardziej dziewczęcy
Mój ulubiony zapach to "Pantera Szara" z serii Paris Avenue. Jest super, działa na mnie pobudzająco i orzeźwiająco, natomiast na mojego partnera podniecająco
A o to chyba tutaj chodzi 
Oj jest ich naprawde wiele, ale najbardziej lubie jadore diora i miss cherie, fajne zapachy ma tez lancome, zwlaszcza hypnose
Pur Blanca - nie droga cena, zapach rewelacyjny ! 
Puma - tego zapachu używam tylko na specjalne okazje, ze względu na cenę xd.
Ale w moich kosmetykach te dwa zapachy muszą zawsze być widoczne
Puma - tego zapachu używam tylko na specjalne okazje, ze względu na cenę xd.
Ale w moich kosmetykach te dwa zapachy muszą zawsze być widoczne