Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Mam trochę swoich faworytów.
Lubię FLosLek - krem na zimę i serię naczynkową
Kremy do rąk i masła do ciała od Ziaji
Cienie od Inglota
Kamuflaże i tusze od Artdeco
Ostatnio uwielbiam bronzer od Bell
Jeszcze pewnie bym sobie coś przypomniała, to jest to co przyszło mi do głowy od razu.
Uwielbiam kosmetyki Ziaja i Pierre Arthes.
Jeśli chodzi o lakiery do paznokci to uwielbiam Barbra mają fantastyczne kolory.
Tonik do twarzy to La Roche
hej moglybyście zarejestrować się dla mnie na tym portalu? za 20 poleceń dostaje się pudełko ekskluzywnych kosmetyków. Myślałam, że to ściema , ale moje koleżanki dostały! z góry dziękuje.......
Lubię różne - o sandałowym żelu pisałam, o olejku ajurwedyjskim też, a tak z tych super znanych markowych to kurcze jakoś nie bardzo. Prędzej szukam niszowych firm - mam wrażenie (mam nadzieję, że to jest tylko wrażenie), że robią kosmetyki staranniej.
i mniej "reklamowo"
Uwielbiam wszystko z gdyńskiej Mydlarni u Franciszka, teraz używam kremu do włosów z kompozycji 7 olejków. Świetne mają rzeczy i dobrze potrafią wytłumaczyć po co i do czego jest dany składnik
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
A ja lubię kosmetyki naturalne, jak do tej pory najbardziej jestem zadowolona z kosmetyków marki L'orient (dostępne w Mydlarni u Franciszka). Fakt ceny może są nieco wyższe niż ogólnodostępne kosmetyki, ale w przeciwieństwie do tańszych odpowiedników L'orient mnie nie uczula, a dodam, że czasem odzywa mi się AZS (Atopowe Zapalenie Skóry), którego nie da się do końca wyleczyć
Kosmetyki z nanosrebrem. Do włosów szampon, do twarzy i ciała mydło, które ładnie zwalcza niedoskonałości nie wysusza (jak ma w zwyczaju np. mydło siarkowe lub żele z alkoholem), a do kolekcji antyperspirant - bardziej wydajny i skuteczny, bo skutecznie zwalcza bakterie Szczerze polecam, a zainteresowanych odsyłam do http://www.belt.sklepna5.pl/
Prawda jest taka, ze ludzie mają pewną wspaniałą cechę. Zmieniają się.
Bardzo dobre i skuteczne są również kosmetyki Nivea oraz Palmolive,moja kuzynka ich używa,pachną bardzo ładnie. Ciężko tak wyróżnić jeden ulubiony,jest ich co najmniej kilka.
Hej! Miałam taki fajny tusz do rzęs wibo w zielonym opakowaniu ale chyba już nie produkują bo trudno go znaleźć. Zapraszam was do współpracy na moim blogu.