ulubione kosmetyki
-
Małgosiaa
Re: ulubione kosmetyki
Tabletki Agelimit wspomagające działanie kremów przeciwzmarszczkowych! Co prawda to suplement dostępny w aptece a nie w drogerii ale efekty są super:) Do tego krem Vichy i nie potrzeba botoksu 
-
wiczek
ja ostatnio odkryłam masło do ciała o zapachu opuncji i białej herbaty- NATURAL BODY flosleku, ma przepiękny zapach, fajną konsystencję i świetnie się sprawdziło przy opalonej i wysuszonej słonkiem skórze
to ostatnio mój ulubiony kosmetyk :woman
-
kika75
balsam posłoneczny mary cohr super działa na mocno opaloną cerę łagodzi podrażnienia utrzymuje i pogłębia opaleniznę.
-
kropelka
ulubione to z ziaji ostatnio do skory, do makijazu rimmel a do wlosow loreal;]
-
Anushka
Uwielbiam masło do ciała o zapachu kiwi Farmony:) Używałam całe lato i teraz ten zapach kojarzy mi się z wakacjami, słońcem i wieloma miłymi chwilami:) Niedawno odkryłam fantastyczne kosmetyki na bazie zielonej oliwki Olive Oil - są genialne! Skóra jest po nich gładziutka, odżywiona i ładnie pachnie:)
-
aura
Ja ostatnio zostałam fanką kosmetyków Diamond Cosmetics. Moim ulubionym jest kremowy peeling do rąk..ładnie pachnie i jest bardzo skuteczny, w sumie jak wszystkie kosmetyki z tej firmy. Plusem jest również ich cena. Jak na tak dobre kosmetyki, cena jest naprawdę zaskakująco niska.
-
maKiKi
Firma
Oriflame została założona w Szwecji w 1967 roku. Oriflame to naturalne, szwedzkie kosmetyki. ORIFLAME- to dary natury dla naturalnego piękna. Naszym celem jest zaproponowanie produktu dla każdej kobiety a jego skuteczność ma być widoczna nie w cenie
ale na twarzy.
zainteresowanych kosmetykami Oriflame zapraszam na stronę
:
http://www.maniana.mojeori.pl
pozdrawiam serdecznie
Oriflame została założona w Szwecji w 1967 roku. Oriflame to naturalne, szwedzkie kosmetyki. ORIFLAME- to dary natury dla naturalnego piękna. Naszym celem jest zaproponowanie produktu dla każdej kobiety a jego skuteczność ma być widoczna nie w cenie
ale na twarzy.
zainteresowanych kosmetykami Oriflame zapraszam na stronę
:
http://www.maniana.mojeori.pl
pozdrawiam serdecznie
-
miszka
Ostatnio do moich ulubionych kosmetyków dołączył melonowe maselko do ciała Mariza. Ma przecudny zapach:) oprócz tego postanowiłam zadbac lepiej o żeby niż samo szczotkowanie i kupiła nić oral b i płyn do płukania ust aquafresh, wiec to taki najnowszy obowiazkowy zestaw 
-
wioloo
Lubię pasty do zębów z aminofluorkami adent. Dużo lepiej zapobiegają próchnicy niż zwykłe fluorki sodu.
-
nikozja83
Ja też nie mogę obyć się bez kosmetyków Ziai: są genialne! Przede wszystkim balsamy do ciała (uwielbiam ten z oliwką, obłędnie nawilża skórę), dwufazowy płyn do demakijażu oczu (w tej cenie?!? obłęd!) i pomarańczowy balsam do ust (smakuje naprawdę jak pomarańcza, a nie sztuczny barwnik o smaku i zapachu pomarańczowym E-ileśtam). Możemy być dumni z tej polskiej marki!!
-
JoannaDarca
Ja odkąd zaczęłam używać Siquens do cery przeuszonej, wiem, że nie będę chciała z niego zrezygnować, Świetnie się wchłania, dobrze spełnia swoje zadanie, jest idealną bazą pod makijaż.
-
gosik
Uzywam tylko polskich kosmetykow.Uwielbiam dobre kremy np.miraculum,ziaja czy flos-lek,dr.eris.Jestem fanka kremow do rak...ciagle smaruje dlonie...to obsesja juz.
No i balsamy i kremy do ciala...rozne stosuje...ale najbardziej uwielbiam oliwkowe.
No i balsamy i kremy do ciala...rozne stosuje...ale najbardziej uwielbiam oliwkowe.
-
apollo
Długo można by wypisywać
Mam sporą listę.
Na pewno będzie to:
pojędrniający peeling do ciała GUAM ALGASCRUB
wyszczuplający żel pod prysznic GUAM BAGNO MARE "NORTH EAST"
maseczka oczyszczająca LEROSETT Mineral deep cleanser
i naprawdę długo jeszcze można tak wymieniać...
Na pewno będzie to:
pojędrniający peeling do ciała GUAM ALGASCRUB
wyszczuplający żel pod prysznic GUAM BAGNO MARE "NORTH EAST"
maseczka oczyszczająca LEROSETT Mineral deep cleanser
i naprawdę długo jeszcze można tak wymieniać...
-
Japaneczka
Nivea jeśli chodzi o pielęgnację ciała i dla dorosłych i dla maluchów.
-
AccademiaTeN
Lubię stosować kosmetyki jednej marki, tak by pielęgnacja była optymalna, a kosmetyki uzupełniały się wzajemnie. Do demakijażu używam mojej ukochanej!!! Essentials Illuminate Cleanmousse. Krem nawilżająco-odżywczy Hydrating na dzień, a na noc (niestety już konieczny) Antiaging Repair 24h Cream. Wszystko Firmy TeN Tecnologia e Natura.
Moje włosy natomiast kochają (może to dziwne, ale naprawdę tak jest) szampon i odżywkę firmy Nivea do włosów kręconych.
Moje włosy natomiast kochają (może to dziwne, ale naprawdę tak jest) szampon i odżywkę firmy Nivea do włosów kręconych.
-
xoxo3
milanogirl pisze:a ja uwielbiam markę Ziaja. Mają wyjątkowo fajne kosmetyki - ładnie pachną, nie dostaje się uczulenia, są delikatne i spełniają swoją rolę. Lubię np. krem kozie mleko do rąk i paznokci - rewelacyjnie pachnie, jest delikatny i nawilża dłonie.
zgadzam się w 100%. ziaja ma bardzo dobre kosmetyki. Ja bardzo lubię kakaowy płyn do kąpieli oraz krem dozie mleko do rąk.
-
mimargo
- odżywka do włosów Joanna - Z apteczki Babuni
- podkład matujący Lirene
- krem matujący do cery mieszanej Lirene
- peelingi owocowe Joanna
- podkład matujący Lirene
- krem matujący do cery mieszanej Lirene
- peelingi owocowe Joanna
-
Zorka
Ja tez lubie Ziajkowe kosmetyki, krem do twarzy na naczynka i wszystkie mydła w płynie. A dzieciaków mają tez fajne mydełka w płynie, o zapachu coli - mój synek bardzo je lubi 
jestem wielka fanką kosmetyków ZIAJA i ARTDECO (co zreszta widać po wszystkich moich postach 
Świetna jakość i efekty, z ceną bywa różnie, ale cóż...
Czytając jednak ten wątek nabieram ochoty na eksperymenty!
Świetna jakość i efekty, z ceną bywa różnie, ale cóż...
Czytając jednak ten wątek nabieram ochoty na eksperymenty!
Mam trochę swoich faworytów.
Lubię FLosLek - krem na zimę i serię naczynkową
Kremy do rąk i masła do ciała od Ziaji
Cienie od Inglota
Kamuflaże i tusze od Artdeco
Ostatnio uwielbiam bronzer od Bell
Jeszcze pewnie bym sobie coś przypomniała, to jest to co przyszło mi do głowy od razu.
Lubię FLosLek - krem na zimę i serię naczynkową
Kremy do rąk i masła do ciała od Ziaji
Cienie od Inglota
Kamuflaże i tusze od Artdeco
Ostatnio uwielbiam bronzer od Bell
Jeszcze pewnie bym sobie coś przypomniała, to jest to co przyszło mi do głowy od razu.
-
Sklep.Sambora_pl
Ja z kolei lubię bardzo delikatne kosmetyki z Nivea i Dove. Uważam,ze są najlepsze i do tego ładnie pachną:)
-
zlote_runo
Uwielbiam prawie wszystko Ziaji oprócz kremu do rak Kozie mleko - kiedyś był najlepszy, teraz jakas masakra.