forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Torebka carmel poszukiwana

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Torebka carmel poszukiwana

Postprzez puderniczka » 7 lut 2012, o 23:25

hej dziewczyny, poszukuje jakiejś porządnej skórzanej torebki, tak do 300 zł karmelowej, dużej, tylko bardziej o kształcie kwadratu, nie lubię prostokątnych. Szukam i szukam, ale nic mi jakoś nie wpada w oko, gdzie kupujecie torebki?
puderniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Torebka carmel poszukiwana

Postprzez limonka » 8 lut 2012, o 00:03

Ja torebki kupuje raz na ruski rok. Jak byłam młodsza to od mamy pożyczałam,bo bardzo ładne kupowała. A jak już mam kupić to kupuje w swoich butikach w mieście tak do 100 pln nie więcej, bo nie lubię tyle wydawać pieniędzy. Hmmm a przeglądałaś może all egro albo jakieś sklepy internetowe? Ten kolor jest w modzie więc powinno być mase jakiś ciekawych torebek.
limonka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez limonkanesti » 8 lut 2012, o 00:44

tutaj masz kilka kolorek w tym kolorze i w tej cenie o ktorej pisalas... ale kurde, nie szkoda Ci 3 stówek na torebke ? ;p

http://desirebutik.pl/products/moda-tor ... r-camel/49
limonkanesti
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez golden_eye » 8 lut 2012, o 10:28

Ja tam wolę wydać trochę wiecej na torebkę i mieć pewność, ze nie rozpadnie mi się po jednym sezonie. Kupuję klasyczne modele, więc nie musze się martwić, ze zaraz wyjdą z mody ;)
Limonkanesti, bardzo fajne te torebki, ta za 199 po prostu cudo :)
golden_eye
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kotlinka » 8 lut 2012, o 12:31

całkiem fajna ta torebka, lubie taki kształt i kolor, który jak najbardziej modny teraz, ale ja tam wolę kupić torebkę za mniej i zmieniać co sezon, przynajmniej mam nową co jakiś czas i mi się nie nudzi:D
kotlinka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kinia66 » 8 lut 2012, o 15:14

Co do torebek,miałam już nauczkę co do tańszego zakupu.Po kilku tygodniach zniszczyła mi się,dlatego zgadzam się z opinią droższego zakupu torebki.Ta torebka podoba mi się,a ta strona całkiem ciekawa,mają bardzo dużo produktów.
kinia66
PoczÄ…tkujÄ…ca

Powrót do Moda

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Google [Bot]