Tatuaże

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
dzo

Re: Tatuaże

Post autor: dzo »

zbieram aktualnie kasę na jakiś fajny tatuaż 8-)

EDIT:

moje typy 8-) 8-) :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
aura

Post autor: aura »

dzo: Ten drugi tatuaż wygląda świetnie. Ja jak na razie mam jeden na karku, ale zapewne na tym się nie skończy. W sumie jeszcze nie mam sprecyzowanego pomysłu, jaki zrobić, dlatego jeszcze poczekam z tym pomysłem. No ale nie wykluczam, że za parę lat będę miała nową dziarę.
Porcelain

tatuaż

Post autor: Porcelain »

Chciałabym zrobić sobie tatuaż napis.
wysokość czcionki ok 1-2 cm oraz długość ok. 5-6cm czyli malutki
liter ok 13
ile mógłby mniej więcej kosztować?
czcionka tego Typu:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dzo

Re: tatuaż

Porcelain zanim utworzysz nowy wątek to sprawdź najpierw czy już takiego nie ma ;)

temat przenoszę
Porcelain

Post autor: Porcelain »

ok dziękuje i przepraszam za kłopot
babyisback

Post autor: babyisback »

No dziewczyny, ja mogę pochwalić się już dwoma malunkami :) http://1.bp.blogspot.com/-Ohf_mjip0b8/T ... pinup3.jpg taki wybrałam wzór. Niestety nie mam jeszcze real foto :)
dzo

babyisback będziesz robić w kolorze ? czy może cały czarny ?

fajny jest 8-)
Awoqa

Post autor: Awoqa »

Super ! choć zostawiłabym czarny, ale to taka moja mała jazda, bo nie mam przkonania do kolorów :]
babyisback

Już skończony z dumą przedstawiam mój drugi malunek na ciele:
mooony

Post autor: mooony »

Tatuaże fajna sprawa. Zawsze mnie to jarało ale nigdy nie miałam możliwości żeby sobie zrobić i szkoda mi było tyle kasy poświęcić na takie małe dzieło sztuki na ciele. Ale ostatnio nadarzyła się okazja bo moja kolezanka od jakiegos czasu zajmuje sie tatuowaniem, wydziarala juz pare osób i wyszlo jej super wiec sie skusiłam. Wykonala mi tatuaz w stylu oldschool, standardowa gwiazdka typu nautical star taką jaka zawsze chcialam miec. Umiejscowione na tylnym ramieniu. Balam sie ze bedzie bolalo ale nie bolało, to bardziej jak drapanie paznokciami po plecach delikatnie boli - ale do zniesienia :p jestem zadowolona
dzo

babyisback zajebisty ;) ;) ;)

ile dałaś za niego ??
babyisback

300 zł ;)
Kolejny mój (starszy):
paralotnia

Post autor: paralotnia »

Dziewczęta, co Wy wiecie o tatuażach? NIC! Jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć to polecam artykuł w 36 numerze Fashion Magazine, poświęcony Zombie Boy`owi. Uprawia on coś, co nazywa się body morphing, "zjawisko wielowymiarowe i jeszcze bez definicji. Chodzi o trend w modzie, sztuce, grafice i chirurgii estetycznej, który polega na świadomym kształtowaniu ciała i nadawaniu mu nowych form".
dzo

paralotnia pisze:Dziewczęta, co Wy wiecie o tatuażach? NIC!
a Ty co wiesz ?
Melisa

Post autor: Melisa »

Chciałabym mieś tatuaż na ramieniu lub łopatce. Nie zdecydowałam się jeszcze ponieważ nie wiem jaki wzór. Musiałoby być to coś wyjątkowego, znaczącego dla mnie

W przyszłości może to będą napisy po arabsku
كريم i مايا

Czyli imiona jakie chce nadać dzieciom
Albo jakiś cytat bo arabsku
znajomek

Post autor: znajomek »

Ja też posiadam tatuaż ,,KWIAT WIŚNI "
zrobiłam go 2 lata temu :D Troche bolało ale warto było mam ochotkę na jeszcze jeden tylko nie wiem gdzie. na ramieniu już mam , może noga ? he he
Melisa

Post autor: Melisa »

dzo, ten kot jest świetny!
dzo

noooo :roll: :roll:

zbieram kasę :twisted:
Arowana14

Post autor: Arowana14 »

Mi też się podobają bardzo tatuaże. Najbardziej lubię skrzydełka na plecach :) Obrazek Zrób coś takiego i będziesz wyglądała bosko!

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Haribo

Post autor: Haribo »

Marzę o tatuażu już od jakichś 4 lat ;) ale najpierw postawiłam sobie cel - uformować sylwetkę i potem dopiero przyozdobić tym cudem :) mam już upatrzone studio, wzoru nie mam, bo chcę żeby był unikalny, zrobiony specjalnie dla mnie :D myślę, że w przyszłym roku powinnam się już zdecydować
Awatar użytkownika
bianka23
Jestem tu nowa :)

Post autor: bianka23 »

a co z tatuazem a pozniejsza ciaza? Czy jesli zrobi sie tatutaz na łopatce to czy on moze sie "rozejsc" po przytyciu? A wzor akurat zaprojektowalam sobie sama :D
klimatyzatory warszawa-najlepszy i największy wybór
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Post autor: RougeBloo »

bianka23 pisze:a co z tatuazem a pozniejsza ciaza? Czy jesli zrobi sie tatutaz na łopatce to czy on moze sie "rozejsc" po przytyciu? A wzor akurat zaprojektowalam sobie sama :D

Coś Ty, na łopatce Ci się nie rozejdzie :D Jeśli miałabyś gdzieś na brzuchu, na podbrzuszu, pod cyckami, albo na boku to tam mógłby Ci się rozejść, a na plecach nie :)

Ja planuję sobie zrobić na łopatce albo pod karkiem, na stopie, chciałam jakiś mały za uchem no i pod piersią lewą, ale to dopiero jak urodzę dzieci i będę wiedziała, że już nie chcę więcej, bo tak to mi się właśnie rozejdzie :) A no i chciałabym na nadgarstku.
Mój chłopak mnie zaraził bakcylem owym, bo sam posiada 5 i to jeszcze nie wszystkie :) ma na całej łydce, ramieniu, 2 pod piersią i na nadgarstku :)
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
tarantula

Post autor: tarantula »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

podobaja mi sie,ale nie chcialabym sobie zrobic.
Kimma

Post autor: Kimma »

Nie lubię wielkich tatuaży,jeśli już ,to coś małego w dyskretnym miejscu.Jednak teraz tatoo są tak wszechobecne,że aż nudne.(Moja opinia) :swing
ODPOWIEDZ