nadia pisze:Osobiście nie mam nic przeciwko dziarom, pod warunkiem, że nie jest się całym wytatuowanym, a tatuaż jest starannie dobrany i w odpowiednim miejscu. Nie każda dziara pasuje każdemu i na to zwykle zwracam uwagę. No i oczywiście nie każdemu pasuje tatuaż - to już inna sprawa...
No właśnie. I to jest całe sedno sprawy. Niestety wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że do nich dany tatuaż w ogóle nie pasuje. Trzeba mieć to "coś", co spowoduje, że tatuaże do Nas pasują;) Ja tego zdecydowanie nie mam, hehe:)
Moim zdaniem musi to być bardzo dobrze przemyślana decyzja, a jeśli chodzi o to czy boli to jeśli jest się wytrwałym to się da radę, igła wbija się około 2 mm pod skórę , tak czytałam ,ale czy to prawda nie wiem .Goi się koło miesiąca czasem dłużej to też zależy od organizmu . Pozdrawiam Luna
chciałabym mieć tatuaż ale mam atopowe zapalenie skóry i to raczej nie dla mnie:/ zdrapałabym sobie ten tatuaż:/ zawsze marzył mi się na karku albo na plecach...ahhh...
Dlatego moim zdaniem lepiej jest samemu wybrać sobie jakiś wzór i iść z nim do tatuażysty, niż wybierać u niego jakiś oklepany, który każdy może mieć. W sumie wydaje mi się, że tatuaże zawsze były modne, może jedynie zmienia się stosunek ludzi do nich. Tzn. pracodawcy już nie patrzą krzywo na osobę która ma dziarę.
Mój eks chłopak miał wytatuowaną całą prawą rękę, jak go poznałam myślałam że jest po prostu idiotą, który pomalował sobie dla szpanu rękę ale po bliższym poznaniu okazało się że każdy z elementów tego arcydzieła coś oznaczało
dzo: Ten drugi tatuaż wygląda świetnie. Ja jak na razie mam jeden na karku, ale zapewne na tym się nie skończy. W sumie jeszcze nie mam sprecyzowanego pomysłu, jaki zrobić, dlatego jeszcze poczekam z tym pomysłem. No ale nie wykluczam, że za parę lat będę miała nową dziarę.
Chciałabym zrobić sobie tatuaż napis.
wysokość czcionki ok 1-2 cm oraz długość ok. 5-6cm czyli malutki
liter ok 13
ile mógłby mniej więcej kosztować?
czcionka tego Typu:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No dziewczyny, ja mogę pochwalić się już dwoma malunkami http://1.bp.blogspot.com/-Ohf_mjip0b8/T ... pinup3.jpg taki wybrałam wzór. Niestety nie mam jeszcze real foto
Tatuaże fajna sprawa. Zawsze mnie to jarało ale nigdy nie miałam możliwości żeby sobie zrobić i szkoda mi było tyle kasy poświęcić na takie małe dzieło sztuki na ciele. Ale ostatnio nadarzyła się okazja bo moja kolezanka od jakiegos czasu zajmuje sie tatuowaniem, wydziarala juz pare osób i wyszlo jej super wiec sie skusiłam. Wykonala mi tatuaz w stylu oldschool, standardowa gwiazdka typu nautical star taką jaka zawsze chcialam miec. Umiejscowione na tylnym ramieniu. Balam sie ze bedzie bolalo ale nie bolało, to bardziej jak drapanie paznokciami po plecach delikatnie boli - ale do zniesienia :p jestem zadowolona
Dziewczęta, co Wy wiecie o tatuażach? NIC! Jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć to polecam artykuł w 36 numerze Fashion Magazine, poświęcony Zombie Boy`owi. Uprawia on coś, co nazywa się body morphing, "zjawisko wielowymiarowe i jeszcze bez definicji. Chodzi o trend w modzie, sztuce, grafice i chirurgii estetycznej, który polega na świadomym kształtowaniu ciała i nadawaniu mu nowych form".
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chciałabym mieś tatuaż na ramieniu lub łopatce. Nie zdecydowałam się jeszcze ponieważ nie wiem jaki wzór. Musiałoby być to coś wyjątkowego, znaczącego dla mnie
W przyszłości może to będą napisy po arabsku
كريم i مايا
Czyli imiona jakie chce nadać dzieciom
Albo jakiś cytat bo arabsku