forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Tańszy outlet czy droższa nowość?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: Tańszy outlet czy droższa nowość?

Postprzez ninka_niebieska » 21 paź 2010, o 16:01

To indywidualna sprawa każdego z nas.. zalęzy od tego kto na ile może sobie pozwolić i jaką gotówką dysponuje.. często zdarza się tak, że mając więcej pieniędzy do wydania wolę sobie kupić kilka tańszych rzeczy niż jedną droższą bo akurat te tańsze bardziej mi się podobają... jeśli chodzi o buty wolę inwestowac w droższe, bo wiem, że dłużej w nich pochodzę.. zarówno w obuwiu sportowym jak i eleganckim..
ninka_niebieska
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez aura » 22 paź 2010, o 11:21

mam tak samo jak Ty, jeżeli chodzi o ciuchy, to wolę kupić ich więcej, ale tańszych, bo przeważnie i kroje bardziej mi się podobają, no i jako maniak zakupowy musiałabym wydać majątek gdybym miała kupować te droższe ubrania, no ale co do butów to już nie raz miałam nauczkę, że kupiłam tanie i bardzo szybko mi się one niszczyły, także wolę w nie zainwestować i wiedzieć, że nie rozwalą mi się po tygodniu chodzenia
aura
Miła Kobietka

Postprzez fidoma » 22 paź 2010, o 12:05

Ja powiem tak, od zawsze wolałam zainwestować w dobre jakościowo i dobrze skrojone rzeczy, które starczają na lata. Dziś moda jest tak zmienna, że tylko klasyka przetrwa i tę kupuję raczej dobrej jakości, natomiast nowinki modowe charakterystyczne dla danego sezonu kupuję już tańsze, w sieciówkach czy w internecie. Na przyszły sezon mogą być już po prostu niemodne.
Szukasz butiku, gdzie znajduje się modna odzież damska ? Sprawdź eleganckie sukienki czy bluzki damskie na www.fidoma-butik.pl i przekonaj się!
fidoma
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ninka_niebieska » 22 paź 2010, o 12:46

No zgadza sie.. teraz moda zmienia się tak szybko, że ciężko za nią nadąrzyć.. dlatego tym bardziej wolę kupić coś tańszego bo może się okazać że zdąrze to założyć kilka razy i będzie już nie modne... a to naprawdę marnotrastwo pieniędzy... kiedyś nie zwracałam uwagi na to ile wydaję.. (bo dawali rodzice) hehe.. ;) teraz staram sie dwa razy przemyślec zanim podejmę decyzję.. nadal jestem sroką na świecidełka i maniakiem shoppingu, ale nieco rozwarzniejsza z roku na rok.
ninka_niebieska
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 13 paź 2011, o 10:07

Oby ta rozwaga podczas zakupów nigdy Cię nie opuszczała:) Ale ja także kupuję raczej te tańsze rzeczy,ponieważ jest to bardziej opłacalne. Nie każdy może sobie pozwolić na najnowsze kolekcje...
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez Aldonka09 » 15 lis 2011, o 12:55

To zależy, co kupujesz. Dobre jakościowo jeansy, czy kurtka zimowa posłużą latami. Najlepiej zainwestować w kilka droższych rzeczy, a reszta wedle uznania.
"Nic tak nie przeraża mężczyzny jak kobieta, której uroda przenika go na wskroś, tak iż wie, że zrobiłby wszystko [...] byle tylko być z tą najistotniejszą twarzą."
Jonathan Carroll
Aldonka09
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Olka » 15 lis 2011, o 13:57

Ja tez wolę kupić lepszej jakości żeby dłużej pochodzić, a żeby nie kupować drogo szukam różnych okazji, promocji, rabatów np polubiłam na facebooku stronę centrum handlowego Blue City bo tam codzienne informują o happy hour i można na hasło taniej kupić, niedawno kupiłam w syrenie botki za połowę ceny :D a np. dziś jest rabat w triumphie
Olka
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Moda

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Google [Bot], magdalena1976