forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

SPOTYKAM SIĘ Z KOLEŻANKI FACETEM? CO ROBIC?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

SPOTYKAM SIĘ Z KOLEŻANKI FACETEM? CO ROBIC?

Postprzez roksana24100 » 5 sie 2010, o 16:35

Witam!
Rok temu poznalam mojej kolezanki nowego faceta, wszystko ukladalo sie super spotykalismy sie cala paczka ,wspolne wypady , imprezy itd. Od pewnego czasu zauwazylam ze mojej kolezanki facet zaczal dziwnie na mnie patrzec , tzn tak jakbym mu wpadla w oko. Pozniej zaczelam dostawac od niego smsy "moglibysmy sie spotkac porozmawiac przeciez to nic zlego itd...." czulam sie dziwnie czytajac te wiadomosci poniewaz Kinga to moja dobra kolezanka a jej mezczyzna pisal do mnie smsy. Nie powiem jest przystojny ma poukladane w glowie wszystko to czego kobieta szuka w facecie. Ja jestem samotna osoba i niedawno spotkalam sie Rafalem tak ma na imie facet Kingi. Czulam sie strasznie , odrazu mu o tym powiedzialam , on stwierdzil ze krecilam go od dluzszego czasu ze zycie jest tylko jedno i trzeba z niego korzystac, zawsze wychodzil z takiego zalozenia... Spotykamy sie od ponad miesiaca 1-2 razy w tyg. jest nam razem wspaniale wielokrotnie mi powtarza ze nie rozumie dlaczego jestem samotna ze jestem wspaniala dziewczyna , ale nadal jest z Kinga i mowi mi ze ja kocha . Nie wiem co o tym wszystkim myslec podoba mi sie strasznie ten facet kreci mnie , boje sie ze sie zakocham . On natomiast mowi ze z Kinga to juz chyba przyzwyczajenie . Boje sie go zapytac co bedzie dalej z nami , czy zawsze bede jego kochanka czy wkoncu oni sie rozstana. Prosze napiszcie co o tym myslicie?
roksana24100
Początkująca

Re: SPOTYKAM SIĘ Z KOLEŻANKI FACETEM? CO ROBIC?

Postprzez Luśka » 9 wrz 2010, o 16:36

uuu dziewczyno...wkopałaś się ostro...zastanów się na kim bardziej Ci zależy..na koleżance czy na facecie...a zresztą...głupie pytanie, pewnie na facecie, bo jakby na koleżance to byś się zastanowiła co robisz....nie rozumiem takich kobiet jak Ty...facet facetowi nie odbiłby kobiety, mają jakieś tam zasady a kobieta kobiecie, jak najbardziej..masakra..moja rada,jak chcesz być dalej wredną s...to spotykaj się z nim, a jak chcesz być w porządku z własnym sumieniem to zerwij tą znajomość.
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez kaska16161 » 1 paź 2010, o 14:01

Luśka mówisz tak jakbyś świata nie znała! Znam kilkudziesięciu facetów, którzy odbijali sobie laski na wzajem. I nie pisz jej, ze jest wredną su*ą, bo chyba za ostrych słów używasz. A ten Rafał czy jak mu tam to wg Ciebie swiety?! weź dziewczyno. Są ogromne ilości takich sytuacji, często kobiet wybierają faceta, a nie koleżankę. Ale zastanów się ile znasz kolezanke, a ile jego. Skoro tak traktuje Twoją kolezankę to w przyszłości równie dobrze moze tak potraktować Ciebie...
kaska16161
Początkująca

Postprzez Misia » 2 paź 2010, o 09:54

Jak długo masz zamiar być jego kochanką?
Mnie to się wydaję, że jeśli już do tego doszło, to albo ona albo ty!
Misia
Miła Kobietka

Postprzez mamba » 6 paź 2010, o 22:12

No ładnie, facet daje na dwa fronty. Nie daj się! Skoro jest z tamtą dziewczyną, to znaczy, że mu dobrze. Chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, jak to się mówi. Spójrz na to z tej strony: skoro gość nie ma skrupułów żeby spotykać się za plecami z kimś innym, to myślisz,że gdyby był z Tobą to nie spotykały się jeszcze z kimś? Chyba lepiej być fair wobec koleżanki... Dziewczyno, uciekaj póki możesz, bo nie dość,że stracisz przyjaciółkę, to jeszcze będziesz mieć złamane serce...
Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią O.Wilde
mamba
Miła Kobietka

Postprzez natalia23 » 10 paź 2010, o 18:52

Radzę zakończyć taki związek bo będziesz przez tego faceta cierpieć.
natalia23
Miła Kobietka

Powrót do Partnerstwo