forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

spotkania integracyjne

Na przestrogę dla potomnych. Tutaj trafiają tematy i posty które na forum nie powinny się znaleźć. :>

spotkania integracyjne

Postprzez LuÅ›ka » 28 lip 2009, o 17:54

co sądzicie o spotkaniach integracyjnych? mój mężczyzna uczęszcza na pewne szkolenie...i właśnie dziś poszedł na "spotkanie integracyjne"...fakt..nie podobało i nie podoba mi się to bardzo tym bardziej że na szkoleniu prawie same dziewczyny...no i oczywiście co...bez sprzeczki się nie obyło...ale on jest straszny uparciuch i robiąc mi na złość poszedł..
A Wy co myślicie na temat takich spotkań?
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Reklama

Re: spotkania integracyjne

Postprzez agat » 28 lip 2009, o 21:30

Luśka... sama kiedyś pracowałam w firmie gdzie spotkania organizacyjne były organizowane 4 razy w roku. Na Wielkanoc i Boże narodzenie to były tylko kolacje a wiosną i jesienią były organizowane integracyjne wyjazdy. Wiosenne wyjazd na mazury z jednym noclegiem i jesienny w góry dwoma noclegami. Do tego dochodziły wyjazdowe szkolenia na 3 dni. Oczywiście nie muszę dodawać, że w tych integracyjnych spotkaniach brali udział tylko pracownicy. A dodam jeszcze , że to była firma budowlana czyli wiele kobiet tak nie było :lol:
Wyobraź sobie co mój mąż wtedy czuł :lol: :angrywife Piszę jednak o tym bo wiem, że w mojej firmie praktycznie nie można było odmówić takiego integracyjnego spotkania. Czasem nawet mogło się to odbić na premii. Pozostaje zatem tylko zaufanie
Pozdrawiam, Agnieszka
Obrazek
Obrazek
agat
Fajna Kobietka

Postprzez LuÅ›ka » 28 lip 2009, o 22:05

ja ufam mojemu facetowi..jednak jestem o niego zazdrosna...współczuje Twojemu mężowi:) poza tym Ty miałaś integrację w pracy...a to tylko jakieś szkolenie...dlatego mnie to zdenerwowało :angrywife
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez agat » 29 lip 2009, o 11:24

wcale się nie dziwię, że Cie to zdenerwował. Mam nadzieję, że już więcej nie będziesz musiała złościć się o takie sprawy.
Pozdrawiam, Agnieszka
Obrazek
Obrazek
agat
Fajna Kobietka

Postprzez jagoda » 31 lip 2009, o 14:59

ja myślę, że nie ma wielkich powodów do zazdrości aczkolwiek jest to wielka próba zaufania jakby nie patrzył :) ze swojej strony ciesz mnie fakt że spotkania integracyjne u mojego mężczyzny polegają na tym ze zabiera się ze sobą swoja drugą połówkę ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Postprzez CzarnowÅ‚osa<3 » 15 gru 2011, o 18:56

Ja też zawsze mam o to obawy... Tyle, że mój facet pracuje w Szwecji... Pozostaje zaufanie xD Ostatnio nawet się poświęcił i specjalnie dla mnie nie pojechał na takie spotkanie... :P Zaufanie. Dziękuję Ci kochanie :fallinlove
Czarnowłosa<3
Miła Kobietka

Powrót do Kosz