forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Skutki odchudzania

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.

Re: Skutki odchudzania

Postprzez anioł12345 » 2 lis 2011, o 14:48

a kto by tam tęsknił za okresem ja bym się cieszyła że nie mam chyba ze chcesz mieć dzieci to idź do lekarza
anioł12345
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez zlote_runo » 4 lis 2011, o 16:10

Okres to nie jest coś, co mamy lubić i nie można ignorować, że go nie ma, bo to może oznaczać różne, czasem poważne problemy.
zlote_runo
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 3 gru 2011, o 12:36

Zgadzam się,to nie jest coś co można od tak sobie zlekceważyć i zapomnieć. Tym bardziej jeżeli się odchudzamy,to będzie miało swoje skutki,więc starajmy się wszystko robić z głową.
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez zlote_runo » 5 gru 2011, o 00:13

Dora no i jak Twoje zdrowie?
zlote_runo
Miła Kobietka

Postprzez promenadaslonca » 23 lut 2012, o 23:06

Dora... Poczytaj sobie Mężczyźni wolą krągłości Dukana... On twierdzi, że: „Walkę z nadwagą prowadzi się często w przypadkach, które wcale tego nie wymagają”. I to tylko po to by napychać kasą kieszenie producentom odzieży?
promenadaslonca
Miła Kobietka

Postprzez pacze » 28 lut 2012, o 15:34

Moim zdaniem za mało ważysz....dziwię się, że lekarz nie zwrócił Ci na to uwagi :shock:
Jeśli chcesz, aby Twój magazyn dobrze funkcjonował, wybierz wózki paletowe
pacze
Początkująca

Postprzez monia83 » 4 mar 2012, o 17:16

Zdecydowanie ważysz za mało. Spokojnie mogłabyś ważyć 10 kilo więcej. Okres zatrzymuje się przy znacznym zmniejszeniu tkanki tłuszczowej. Można podejść do dietetyka. Często za darmo przeprowadzają badanie poziomu tkanki tłuszczowej, które wykaże, czy mieścisz się w normie. Choć przy parametrach, które podałaś, to raczej pewne, że jesteś poniżej. Mam jeszcze pytanie, czy ten wysiłek był dosyć duży? Często, zwłaszcza, gdy są dodatkowe problemy np. z tarczycą, okres może zanikać w wyniku przemęczenia organizmu. Choć znów, biorąc pod uwagę, ile schudłaś, raczej nie masz niedoczynności tarczycy. Po prostu, trzeba jeść. Przeoczyłam informację o wieku (podawałaś?), ale jeśli w dodatku jesteś jeszcze w wieku rozwojowym takie odchudzanie może mieć bardzo poważne skutki uboczne, które wyjdą nawet po wielu wielu latach. Jedz normalnie i dużo ćwicz. Dodatkowa tkanka mięśniowa zwiększy przemianę materii, a i np. poprzez ćwiczenia siłowe można bardzo pięknie wyrzeźbić sylwetkę.
pozycje miłosnei seksualne
monia83
Miła Kobietka

Postprzez Dora » 14 mar 2012, o 14:25

Dziękuje wszystkim za rady i wsparcie. Zmobilizowały mnie - do tycia. Okres wrócił. Mam nadzieję, że żadna z Was nie popełni moich błędów. No bo jeśli się odchudzać to dla zdrowia, a nie po to żeby je stracić.
Modlitwa nie zmienia postanowień Boga... ale zmienia tego kto się modli.
Dora
Początkująca

Poprzednia strona

Powrót do Zdrowie