Skutki odchudzania
-
anioł12345
- Miła Kobietka
Re: Skutki odchudzania
a kto by tam tęsknił za okresem ja bym się cieszyła że nie mam chyba ze chcesz mieć dzieci to idź do lekarza
-
zlote_runo
Okres to nie jest coś, co mamy lubić i nie można ignorować, że go nie ma, bo to może oznaczać różne, czasem poważne problemy.
-
Sklep.Sambora_pl
Zgadzam się,to nie jest coś co można od tak sobie zlekceważyć i zapomnieć. Tym bardziej jeżeli się odchudzamy,to będzie miało swoje skutki,więc starajmy się wszystko robić z głową.
-
promenadaslonca
Dora... Poczytaj sobie Mężczyźni wolą krągłości Dukana... On twierdzi, że: „Walkę z nadwagą prowadzi się często w przypadkach, które wcale tego nie wymagają”. I to tylko po to by napychać kasą kieszenie producentom odzieży?
Moim zdaniem za mało ważysz....dziwię się, że lekarz nie zwrócił Ci na to uwagi 
Jeśli chcesz, aby Twój magazyn dobrze funkcjonował, wybierz wózki paletowe
Zdecydowanie ważysz za mało. Spokojnie mogłabyś ważyć 10 kilo więcej. Okres zatrzymuje się przy znacznym zmniejszeniu tkanki tłuszczowej. Można podejść do dietetyka. Często za darmo przeprowadzają badanie poziomu tkanki tłuszczowej, które wykaże, czy mieścisz się w normie. Choć przy parametrach, które podałaś, to raczej pewne, że jesteś poniżej. Mam jeszcze pytanie, czy ten wysiłek był dosyć duży? Często, zwłaszcza, gdy są dodatkowe problemy np. z tarczycą, okres może zanikać w wyniku przemęczenia organizmu. Choć znów, biorąc pod uwagę, ile schudłaś, raczej nie masz niedoczynności tarczycy. Po prostu, trzeba jeść. Przeoczyłam informację o wieku (podawałaś?), ale jeśli w dodatku jesteś jeszcze w wieku rozwojowym takie odchudzanie może mieć bardzo poważne skutki uboczne, które wyjdą nawet po wielu wielu latach. Jedz normalnie i dużo ćwicz. Dodatkowa tkanka mięśniowa zwiększy przemianę materii, a i np. poprzez ćwiczenia siłowe można bardzo pięknie wyrzeźbić sylwetkę.
pozycje miłosne
Dziękuje wszystkim za rady i wsparcie. Zmobilizowały mnie - do tycia. Okres wrócił. Mam nadzieję, że żadna z Was nie popełni moich błędów. No bo jeśli się odchudzać to dla zdrowia, a nie po to żeby je stracić.
Optymista ogłasza, że żyjemy w najlepszym ze wszystkich możliwych światów, a pesymista obawia się, że to może być prawda.
-
Arowana14
Zgadzam się z moimi przedmówcami. Najważniejsze są ćwiczenia i dieta. Jednak uważam, że można sobie trochę pomóc
Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety.
Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej
Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza.
"Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą.
Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://www.vitero.pl/pl/p/Nopalin-blonnik-200-tabl./132
Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety.
Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej
Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza.
"Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą.
Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://www.vitero.pl/pl/p/Nopalin-blonnik-200-tabl./132
-
klaudia_04
- Jestem tu nowa :)
Z odchudzaniem trzeba uważać, polecam przeczytać rady dla początkujących odchudzanie. To jest link do strony, gdzie to znalazłam http://www.dietazdrowa.pl/ogolne-rady/
http://www.dietazdrowa.pl/ogolne-rady/
-
tina123
przechodzilam niedawno to samo , schudlam ok.10kg i przy wzrosci 167 wazyllam 44kg , otaral sie o anoreksje, chociaz, wcale z tym nie wygralam. To siedzi w mojej glowie. Teraz troszke przytylam, jest caly czas pod kontrola lekarzy. Walcz o siebie
Pozdrawiam serdecznie