Seks pod prysznicem..:)
-
ABCbielizny
Re: Seks pod prysznicem..:)
Z doświadczenia mogę powiedzieć,że seks pod prysznicem z prezerwatywą nie daje takiej satysfakcji i doznań. Jeżeli już,to lepszym rozwiązaniem będą tabletki antykoncepcyjne. Chyba ze planujemy tylko jednorazowy wyskok pod prysznic,wtedy rozumiem:)
-
mis11
Jeśli posiadasz antypoślizgowe podłoże to spoko. Ew. zawsze można zamienić stanie na klęczenie, znacznie bezpieczniej.
-
aura
Zawsze sobie wyobrażałam taki sposób uprawiania seksu jako bardzo romantyczny..w końcu w tylu filmach się on pojawiał
Jednak film swoje, a rzeczywistość swoje. Bo przeważnie nikt nie ma tak dużych kabin, żeby we dwójkę było tam wygodnie, a dodatkowo potrzebna jest antypoślizgowa powierzchnia..i w taki sposób romantyzm szlak trafia 
-
ABCbielizny
To racja
A poza tym lejąca się woda po twarzy bardzo przeszkadza,chociaż może i jest na swój sposób romantyczna. Jednak pozostaje problem tej kabiny,na taki sex można liczyć tylko w USA 
-
dzo
eee tam
jak się chce to i w małej kabinie może być fajnie i romantycznie

-
YYFashion
Trzeba mieć pozytywne nastawienie do seksu pod prysznicem i wtedy wszystko będzie romantyczne i przyjemne. Ja mam świetne przeżycia jeżeli chodzi o prysznic. Także spróbować nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie. Może się spodobać.
-
ABCbielizny
Nikt nie powiedział,że może się nie podobać,bo pewnie przeżycia są fajne,a najbardziej romantyczne są siniaki po takiej sesji prysznicowej:) Ale to też ma swój urok na pewien sposób. Musze kiedyś znowu spróbować:)
-
dzo
no żeby mieć siniaki to już musiałby być nieźle hardcorowy seks

-
agusnysa
sex pod prysznicem jest boski:P u mnie jest ze tak powiem 3 stopnie wiec jest mega wygodnie:)
-
puszapek
Mokre ciało jest bardziej sexy, ale swoją drogą, to trzeba mieć jakiś duży prysznic, co by się mogły te dwie osoby swobodnie zmieścić, szkoda, że ja takiego nie mam.
)
Swoją drogą wanna też nie jest złym pomysłem, chociaż nigdy nie próbowałam tego typu igraszek, ale może czas... szkoda tylko, że moja wanna nie jest tak duża...
Swoją drogą wanna też nie jest złym pomysłem, chociaż nigdy nie próbowałam tego typu igraszek, ale może czas... szkoda tylko, że moja wanna nie jest tak duża...
-
Kanny216
Interesuje Cie jakość ludzkiej spermy? Wejdź na ....
treść zmieniona prze moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona prze moderatora
proszę nie spamować
-
superja
Super sprawa. Podniecienie jest o wiele większe niż podczas sexu w łóżku czy innym suchym miejscu. 
-
ipajakaneta
seks pod prysznicem..super przeżycie piana ,woda,męskie ciało koło ciebie namydlone,on myje ciebie ,ty jego męskie kształty nie zapomniane chwile cudowne
-
poziomkaa
Ojjj.. Uwielbiam
To jest bardzo klimatyczne miejsce... Tym bardziej jak biorę prysznic i nagle dołącza mój TŻ
Kocham to
:D:D
-
Lily of the Valley
Jeszcze nie próbowałam... ;(. A miałam okazję wziąć prysznic z moim facetem, gdy miałam wolną chatę. Niestety, nie pomyśleliśmy o tym. Ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja... Chciałabym spróbować, tym bardziej, jak czytam wasze posty!
ja próbowałam ale nie najlepiej to wspominam bo podczas analu klocek mi wyleciał i niezły obciach przed chłopakiem :/
Seks pod prysznicem to bajka zależy dla kogo i jak kto sobie go urozmaici, ale polecam
:)
-
dzo
basia69 pisze:ja próbowałam ale nie najlepiej to wspominam bo podczas analu klocek mi wyleciał i niezły obciach przed chłopakiem :/
to trzeba było łapać w ręce i szybko chować żeby nie widział
ja pier....
-
Lily of the Valley
Za to moja reakcja to: "diabeł tkwi w szczegółachdzo pisze:basia69 pisze:ja próbowałam ale nie najlepiej to wspominam bo podczas analu klocek mi wyleciał i niezły obciach przed chłopakiem :/
to trzeba było łapać w ręce i szybko chować żeby nie widział![]()
![]()
![]()
ja pier....![]()
![]()
btw- kto wam kazał uprawiać chyba najobleśniejszy rodzaj seksu na świecie, jak anal?
-
Arturowa :)
- Miła Kobietka
Dla mnie super, ja uwielbiam
Tylko najlepiej z dużą kabiną, bo fajnie jest od tyłu

Tylko najlepiej z dużą kabiną, bo fajnie jest od tyłu
" Nie nazywaj moich marzeń szaleństwem
jeśli sam, oprócz szarej rzeczywistości
nie masz nic więcej. "
jeśli sam, oprócz szarej rzeczywistości
nie masz nic więcej. "
-
nina19
Ja jeszcze nie próbowałam, ale robiłam to w wodzie w morzu i było super ; ) .
Taki rodzaj seksu naprawdę może być świetnym doznaniem
Tylko wiadomo, musi być to fajnie zorganizowane.