Ranking Stylistów
Re: Ranking Stylistów
ja sama sobie jestem stylistką
lubię czuć się dobrze w ciuchach i nie podążam ślepo za modą, śmieszy mnie jak widzę na ulicach ofiary mody, nakładają na siebie bez ładu składu to co obecnie trendy a efekt odwrotny 
1. Doda i Martha Tarnowska
Potrafi ubrać Dodę w lateksowe spodnie i tiulową suknię. I nie ma obaw, że w którejś z przygotowanych przez nią kreacji gwiazda straci pewność siebie. Martha Tarnowska na bieżąco śledzi poczynania najlepszych światowych krawców i starannie wybiera to, w czym Doda będzie wyglądała najlepiej. I nie musi się martwić o to, że przekroczy budżet, bo Doda nie szczędzi grosza na stroje. Na jedną stylizację Martha potrafi wydać więc 50 tys. złotych. Nic więc dziwnego, że efekt zawsze jest imponujący. Miejsce 1.
Potrafi ubrać Dodę w lateksowe spodnie i tiulową suknię. I nie ma obaw, że w którejś z przygotowanych przez nią kreacji gwiazda straci pewność siebie. Martha Tarnowska na bieżąco śledzi poczynania najlepszych światowych krawców i starannie wybiera to, w czym Doda będzie wyglądała najlepiej. I nie musi się martwić o to, że przekroczy budżet, bo Doda nie szczędzi grosza na stroje. Na jedną stylizację Martha potrafi wydać więc 50 tys. złotych. Nic więc dziwnego, że efekt zawsze jest imponujący. Miejsce 1.
campamentos de verano 2013 - Pozdrawiam Mart1k4d
Moim ulubionym jest Gok Wan. Strasznie go lubię jako osobę, a jego stylizacje są oryginalne.
)
raczej nie opieram się na tym co mówią styliście, ale inspiracje czerpię głównie z blogów modowych, lubię przeglądać make life easier, ten blog od Kasi Tusk, chociaż oczywiście działa mi na nerwy to jak bardzo jest wychudzona i to co na niej leży dobrze, nie wygląda tak samo na mnie