forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

przyjaźń z eks ...

Na przestrogę dla potomnych. Tutaj trafiają tematy i posty które na forum nie powinny się znaleźć. :>

przyjaźń z eks ...

Postprzez LuÅ›ka » 24 lip 2009, o 18:42

co sądzicie na temat przyjaźni między waszym mężczyzną a jego byłą? czy pozwoliłybyście na taki układ? powiedzmy że jego eks ma faceta i jest z nim szczęśliwa...no ale to zawsze jego eks.czy wogóle istnieje przyjaźń (bez zobowiązań) między mężczyzną a kobietą? :kiss1
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Reklama

Re: przyjaźń z eks...

Postprzez meredith » 24 lip 2009, o 21:53

Przyjazń między kobietą a mężczyzną istnieje, oczywiście,że tak. Wiem coś o tym. Ale z eks? Nigdy. Przynajmniej w moim przypadku... Dalsza znajomość koleżeńska owszem, ale nie przyjazń.
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez agat » 24 lip 2009, o 22:08

Moim zdaniem przyjaźń między mężczyzną i kobieta jest jak najbardziej możliwa. Nawet między eks. Tylko oboje muszą chcieć tej przyjaźni i TYLKO przyjaźni. Jeśli którakolwiek ze stron zapragnie ciut więcej wtedy koniec.
Jednak inną dla mnie sprawą jest przyjaźń mojego męża z jego eks. Tu wchodzi w grę moja miłość i moja zazdrość. Co z tego , że oni mogliby być tylko przyjaciółmi skoro moja wyobraźnia i moja zazdrość podsuwałyby mi różne czarne scenariusze.
Pozdrawiam, Agnieszka
Obrazek
Obrazek
agat
Fajna Kobietka

Postprzez meredith » 25 lip 2009, o 15:06

O właśnie, przyjaźń obecnego partnera z jego eks, agat mądrze piszesz, zgadzam się z tym. U mnie jest dokładnie tak samo. Ktoś może zaraz napisać o zaufaniu, że przecież trzeba sobie ufać-tak, ale swojemu mężowi, narzeczonemu. ale nie jego eks...
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez Mulatka » 27 lip 2009, o 20:11

nie ma przyjaźni z eks i żadną kobietą! przykładem był mój były chłopak który bardzo kumplował się ze swoją eks, niby ona miała faceta, on miał mnie,a jednak to mu nie starczyło. Uważałam że to niegroźne, zaczęło się od spotkań.. prawie co dzień, i zwracanie bardziej uwagi na nią niż na mnie. I te porównywania... ona jest szczuplejsza..ona zrobiła mi dziś obiad a Ty narzekasz że musisz robić..ma ładnie ścięte włosy, zrób tak jak ona...no i skończyło się na tym że zastałam ich razem w łóżku. Więc nie wierzę w przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną!
Mulatka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez jagoda » 27 lip 2009, o 20:21

Uważam że nie ma czegoś takiego jak przyjaźń z eks. Znam to z autopsji mój eks stwierdził ze mozemy się przyjaźnić ale tylko stwierdził gdyż nie odzywa sie już od pół roku. Po za tym trudno by mi samej było przyzwyczaić się do tego że facet z którym kiedyś byłam jest moim przyjacielem zapewne cały czas rozpamiętywałabym stare czasy w których kiedys tam było lepiej dlatego wolę nie mieć przyjaciół w gronie moich byłych.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Powrót do Kosz