Przeklinacie czy nie ?
-
nadia
Re: Przeklinacie czy nie ?
Justynko108 podziwiam osoby, którym się nigdy nie wymsknął żaden wulgaryzm. Każdy radzi sobie inaczej w różnych sytuacjach. Ciągłe przeklinanie owszem, raczej nie świadczy dobrze o nikim, a tym bardziej o kobiecie, a jedynie jest potwierdzeniem jej płytkości - jak dla mnie. Z drugiej strony, lepiej wyrzucić z siebie złość raz na jakiś czas w taki sposób niż dusić wszystko w sobie, niszczyć swoją psychikę i być jednym wielkim chodzącym kłębkiem nerwów. Pewnie zaraz ktoś powie, że jest wiele sposobów na odreagowanie... Może i jest, ale wiele z nich nie działa na każdego.
-
pompadour.
Staram się nie przeklinać, aczkolwiek czasami nie mogę się powstrzymać. Wulgaryzmy służą mi raczej do wyrażania skrajnych emocji.
-
Justyna4
ja jak się zdenerwuje to klnę jak szewc..
a tak to staram sie nie przeklinac 
-
anulka1
Jak się bardzo zdenerwuje to tak, ale tylko wśród "swoich" 
-
znajomek
Ja przeklinam chociaż wiem że kobiecie to nie za ładnie ale jak sie zdrowo wkurze to dopiero potrafoe hujami rzucać 
-
no.nie.wiem
LOLdzo pisze:ja sobie lubię od czasu do czasu kur*** strzelić![]()
![]()
No, mi też czasem zdarza się kur*** strzelić, strzelam też 'dupami' dużo - to tak z delikatna bardziej
Ale jak już mnie tak ktoś konkretnie wkur*** to jak się kur** wpienie, to zaje*** bym wszystko co się Kur*** jego mać jeb**na rusza. I hu***
Nie za ładnie to napisałam. Sorry. Nie jestem jakimś strzępem, chciałam pożartować tylko
A żart, muszę się pochwalić mam bardzo na poziomie
-
Melisa
Nie Przeklinam, ale raz na miesiąc jak się wkurze to rzuce ku*wą i tyle.
-
Hakiruono
Staram się mówić "poprawnie", ale czasami coś mi się wymknie w skrajnych sytuacjach. Wtedy staram się kląć "pod nosem".
-
Akaruk
Tak i to bardzo dużo to wynika z mojego typu osobowości 8w7 ;-(
-
krecik88
przeklinam gdy mam taką potrzebę ale NIGDY przy dzieciach!
Przeklinam czasami pod nosem, tak żeby nikt nie słyszał 
Zdarza się
Ale staram się tego oduczyć i nawet dobrze mi idzie;) Najwięcej jednak gdy się zdenerwuję....
Kiedyś zupełnie nie przeklinałam, teraz się staram, ale jak czegoś szukam i nie mogę znaleźć to oj ;p ale podobno to dobre na odstresowanie ;D wiadomo jednak nie można nadużywać, bo nie oszukujmy się, nie słyszy się tego najlepiej zwłaszcza z kobiecych ust 
-
Lily of the Valley
Codziennie przeklinam. Lub prawie codziennie przynajmniej raz.
-
reffina
Pod nosem zdarza mi się bardzo często, przy ludziach na szczęście rzadziej 
klne jak stary sgrzybiały szewc. az wstyd!
jak się wkurzę na drodze na niektóre ofermy kierowców to aż uszy więdną!
Czy polecasz biuro rachunkowe szczecin ?
Ja przeklinam tylko wtedy gdy jestem naprawdę zła. Wtedy lepiej się do mnie nie zbliżać 
meble do salonu
Najczęściej zdarza mi sie to jak jestem naprawdę wściekła, lub za kierownica, przeważnie w korkach, a takich przez obecna pogodę coraz więcej. 
Im starsza, tym bardziej zepsuta... A prawdziwej lady nie wypada kląć.
Wijcie się, psiekrwie, wijcie,
W szynkach narożnych pijcie(..)
artykuły niemowlęce to pasja godna króla!
W szynkach narożnych pijcie(..)
artykuły niemowlęce to pasja godna króla!