Prosze o wasze rady..co o tym myślicie..

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
sipi
Miła Kobietka

Re: Prosze o wasze rady..co o tym myślicie..

Post autor: sipi »

siedze już jakiś czas w tematyce uwodzenia.
Zdrajca :twisted:
Jakie rady kobieta musi się szanować i mieć trochę niedostępności żeby można było ją zdobyć. Ale bez przesady to co piszesz zamienia się w manipulacje i jeżeli facet też jest w temacie to po prostu wywołasz między nimi wojnę. Niech trochę dziewczyna odpuści i mu zostawi pole do popisu z małą górką żeby facet czuł wyzwanie, bo jak na razie ma wszystko podane do stołu..
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Nie dzwoń,nie pisz do niego przez pare dni, bądz troche oschła. Gwarantuje Ci ze chłopak będzie miał mętlik w głowie, nie będzie wiedział co zrobił zle, będzie się nad tym głowił, zastanawiał co jest bardzo ważne bo zakochujemy się poprzez myślenie o drugiej osobie. Nie powinnaś być tak otwarta, bądz tajemnicza! To nas kręci. W relacjach damsko-męskich bardzo ważny jest kontakt fizyczny, nawet ten nieświadomy. Siedząc obok niego możecie stykać się np. kolanami, łokciami. Taki niewinny dotyk może zdziałać cuda. Mam nadzieje że zaczniesz się stosować do moich rad i przyniosą Ci one korzyści. Życzę powodzenia
Zgadzam się z tym. I tak jak pisałam wcześniej odpuść trochę.... Nie pokazuj tak ze ci zależy. Niech się gość postara trochę. Faceci w pewnym stopniu lubią zdobywać a nie być zdobywanym.... :)
Luśka

Post autor: Luśka »

A ja myślę, że nigdy między Wami nie będzie tej "chemii" :(
Albo coś się dzieje od razu albo w ogóle.
On Cię traktuje jako przyjaciółkę, a Ty chcesz czegoś więcej... z doświadczenia wiem, że to nie kończy się happy endem. Będziesz nim manipulowała, odwróci się od Ciebie..
Skoro opowiadał Ci o byłych związkach i szczerze ze sobą rozmawiacie to On raczej nie myśli o Waszej wspólnej przyszłości, chce się pożalić jakie to My kobiety jesteśmy niedobre..
Znalazł po prostu kumpelkę która pomoże mu zrozumieć kobiety, a Ty niestety zakochałaś się w Nim i tu jest pies pogrzebany :(
Jego działania w Twoim kierunku mogą być tylko i wyłącznie w Twojej głowie, że on coś czuje, że się wstydzi powiedzieć itp.
Nie karzę Ci od razu zrywać z Nim znajomości, ale poszukaj sobie inny obiekt zainteresowania, zacznij spotykać się z innymi chłopakami. Jeżeli zależy mu na Tobie to w którymś momencie Ci o tym powie, jeżeli nie to mam nadzieję że zostaniecie dobrymi przyjaciółmi.
karolcia1313
Jestem tu nowa :)

Post autor: karolcia1313 »

Dzięki Luśka może masz rację czas pokaże...nic więcej nie działam ...i się nieczego nie spodziewam pozostawiłam tą sprawę samą sobie i niech sie dzieje wola nieba czas pokaże:)pozdrawiam kobietki
ODPOWIEDZ