forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Produkty wspomagajÄ…ce

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Produkty wspomagajÄ…ce

Postprzez Misia » 24 lut 2011, o 08:33

Czy stosujecie jakieś wspomagacze w odchudzaniu? Chcę przystąpić do tego trudnego dla mnie zadania i nie wiem co mogę kupić, aby wspomóc mój organizm do pracy nad zrzuceniem kilku kilogramów?
Misia
Miła Kobietka

Reklama

Re: Produkty wspomagajÄ…ce

Postprzez aura » 28 lut 2011, o 12:54

Niektóre produkty wspomagające mogą bardziej zaszkodzić niż pomóc. Jeżeli masz problem ze zrzuceniem kilogramów, to bezpieczniej będzie po prostu zgłosić się do dietetyka. Np. w Klinice Diety Medlinea dietetyk powie Ci co i kiedy masz jeść, trener - co ćwiczyć, a jeżeli zajdzie potrzeba, to będziesz mogła skorzystać z porad psychologa. Przy tak kompleksowej opiece, na pewno uda Ci się efektywnie schudnąć.
aura
Miła Kobietka

Postprzez anulka1 » 3 mar 2011, o 21:30

Ja zajadam Centrum witaminki i błonnik Vitalis i czuję się świetnie :)
anulka1
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kora453 » 14 mar 2011, o 13:06

ja tylko pije czerwoną herbatę, do innych rzeczy jestem bardzo negatywnie nastawiona... uważam że wszystkie chemiczne specyfiki uzależniają organizm i może zadziałają na krótki okres, ale po odstawieniu specyfiku nasz organizm działa jeszcze gorzej. Jest wiosna, proponuje wprowadzić w życie dużo ruchu i zdrowe odżywianie - pogoda ku temu sprzyja :)
kora453
Miła Kobietka

Postprzez Paulis20 » 23 mar 2011, o 19:35

Hej;) tak się składa,że studiuję fizjoterapie i jako najlepszy produkt wspomagający polecam ruch;) Dobrze rozpisany trening do tego dobra dieta troszkę samozaparcia i żadne produkty wspomagające nie są potrzebne;)
Paulis20
Miła Kobietka

Postprzez dzo » 23 mar 2011, o 20:08

Paulis20 napisał(a):Hej;) tak się składa,że studiuję fizjoterapie i jako najlepszy produkt wspomagający polecam ruch;) Dobrze rozpisany trening do tego dobra dieta troszkę samozaparcia i żadne produkty wspomagające nie są potrzebne;)

zgadzam siÄ™ w 100% ;)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez babyisback » 24 mar 2011, o 11:35

anulka1 napisał(a):Ja zajadam Centrum witaminki i błonnik Vitalis i czuję się świetnie :)

Stosowałam krótki czas błonnik tutaj mi polecony o podobnej nazwie - vitalio :-) Witaminki centrum to nie tak źle, ale wszelkie inne suplementy czy wspomagacze to jak dla mnie pic na wodę, nabieranie kobiet, żeby myślały, że cudownie schudną... Nie lepiej dobrać dla siebie odpowiednie żywienie, dużo ćwiczyć i w ten sposób chudnąć? Po co zatruwać się jakimiś chemikaliami :(
"tell me what you know about dreams, dreams
tell me what you know about night terrors, nothin’
you don't really care about the trials of tomorrow
rather lay awake in a bed full of sorrow"
babyisback
Miła Kobietka

Dieta odchudzajÄ…ca - suplement

Postprzez felsja » 24 maja 2011, o 16:02

Chciałabym zrzucić kilka zbędnych kilogramów i słyszałam, że preparaty z zieloną herbatą świetnie działają. Stosujecie może jakieś? Jak tak to jakie i gdzie można je nabyć. Pozdrawiam!
felsja
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez agusnysa » 27 maja 2011, o 12:46

moja szefowa stosowała zelikse w tabletkach po ciazy schudła w 2 miesiace 15 kg. tylko sa bardzo ciezko dostepne juz chyba nawet wycofali bo dziewczyna zmarła przez branie takich tabletek ...
agusnysa
Fajna Kobietka

Postprzez Maniana » 9 sie 2011, o 15:45

Jakiś czas temu brałam AcaiBerry900 i byłam bardzo zadowolona, taki ogólny suplement, w zasadzie na wszystko :] Powiedzcie mi czy zdarza wam się oczyszczać organizm ? Wiadomo, że można robić głodówki, pić dużo wody itd. ale zastanawiam się czy nie wziąć jakiegoś suplementu na oczyszczanie organizmu.
Maniana
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta