Problem z przeszlością

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
oOosylwiaoOo

Re: Problem z przeszlością

Post autor: oOosylwiaoOo »

Nie ma za co dziękować:) :kiss2 :kiss2 po to tu jesteśmy, żeby sobie pomagać. Ja też czasami nie radzę sobie ze swoimi problemami, ale wiem, że dziewczyny na forum zawsze znajdą jakąś radę i okażą pomoc:) Wsparcie wirtualne bardzo wiele daje:)
Jeżeli chodzi o mnie, to możesz Justyna20 na mnie liczyć:D
Justyna20

Post autor: Justyna20 »

ojjj :) dziękuję! Naprawdę to doceniam i wiele to dla mnie znaczy ! :) :kiss2
oOosylwiaoOo

A jak lepiej już się czujesz??:)
Justyna20

Czułam się, ale niestety to ciągle wraca. Mam dość...
AgnieszkaFilipczak

Post autor: AgnieszkaFilipczak »

Musi byc Ci ciężko,ale musisz wiedzieć, że jeżeli nie przestaniesz myśleć w ten sposób i mieć takie wątpliwości to Wasz związek może na tym bardzo u cierpieć, bo Twój chłopak w pewnej chwili może mieć tego dosyć. Skoro on Ci mówi,że Cię bardzo kocha i nie myśli o niej to musisz mu zaufać, jeżeli chcesz mieć zdrowy związek.Przecież nie masz powodów, żeby tak myśleć .Dużo par jest w podobnej sytuacji do Was, ale skoro twierdzisz ze tak mocnym uczuciem sie dażycie to po co psuć to.. Przemyśl to, bo naprawde szkoda Twoich nerwów.
oOosylwiaoOo

Nie poddawaj się :)
Klaris

Post autor: Klaris »

Hm a ja mam dla Ciebie pewną radę. Postaraj się, by Twój Ukochany zawsze miał do czego wracać.. Do Ciebie, do Waszego domu, do Waszych wspólnie spędzonych chwil. Bądź sobą, bądź w każdym calu kobieta, która myśli o sobie, swoich potrzebach i potem dopiero o Was razem. Faceci niestety uwielbiają niestety niezależne zołzy (w dobrym tego słowa znaczeniu) i lubią gonić króliczka. Kup sobie książkę, dlaczego mężczyźni kochają zołzy bo tam jest wiele cennych rad i tricków jak wzbudzić u faceta pożądanie i ciągłe palące się uczucie. I nie martw się, bo on teraz jest z Tobą i do Ciebie wraca codziennie. Doceń to i pokaż mu że to doceniasz.
oOosylwiaoOo

Kochana wiesz co jest w życiu najgorsze?? Poddawanie się... skoro Ci zależy, to postaraj się myśleć o wszystkich dobrych chwilach spędzonych ze swoim ukochanym:) To nie jest aż tak trudne. Wyglądasz na inteligentną osobę:D i wierzę, że potrafisz sobie poradzić z każdym problemem. Najważniejsze jest to, żeby się nie załamywać.
Jeżeli chcesz szczerze porozmawiać, to ja służę pomocą:) Wystarczy dać mi znać:)
Justyna20

Dziękuję za wszystko, co napisałyście. Wiem, wiem.. Nie mam zamiaru się poddawać, po prostu ciężko mi jest walczyć z myślami. Ale.. Szczerze powiedziawszy to jest coraz lepiej.. To ciągle wraca, ale jakoś łatwiej mi z tym walczyć. Szybciej mijają moje kryzysy. Także myślę, że jestem na dobrej drodze. Może po prostu potrzebowałam tego by poznać kogoś kto ma podobne problemy i rozumie to o czym piszę. Cieszę się, że założyłam tu konto, naprawdę. I dziękuję Sylwiuś za tą propozycję, z chęcią z kimś popiszę. I zgodnie z tym, co piszecie- będę walczyć. Zawsze, niezależnie od sytuacji. Nie chcę zawieźć miłości mojego życia, muszę ufać jemu i wierzyć, że faktycznie to ja jestem tą jedyną.

Dziękuję ! :kiss2 :D
oOosylwiaoOo

Nie masz za co dziękować:) Zostawiłam Ci wiadomość prywatną, to sobie odczytaj:)
ODPOWIEDZ