forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

problem z facetem

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Re: problem z facetem

Postprzez kolorowa 55 » 11 sie 2010, o 21:17

Cześć, mam problem. Nie wiem co zrobić, mam faceta, który mnie bardzo okłamał w bardzo waznych kwestiach zyciowych. "Przeprosił" a ja wybaczyłam, jednak cały czas zastanawiam sie czy mnie nie oszukuje. Co o tym sądzicie?
kolorowa 55
Początkująca

Postprzez rustijun » 12 sie 2010, o 18:14

pytanie podtstawowe z czym cie oklamal...
czy jest to taka rzecz ktora mozna wybaczy i zapomniec czy bedziesz caly czas o tym myslec i bedzie cie to bolalo?bo jesli tak ty bedziesz sie meczyc
rustijun
Początkująca

Postprzez Mandragora » 13 sie 2010, o 15:57

Wiesz tak to już jest że jak raz stracisz do niego zaufanie to ciężko znowu mu zaufać. Wiem to bo generalnie sama zostałam wiele razy oszukana przez kolesia. Jednak wiesz jeśli go kochasz i chcesz dalej z nim byc to moze porozmawiajcie szczerze.
Mandragora
Początkująca

Postprzez rustijun » 16 sie 2010, o 16:31

moj mezczyzna tez mnie bardzo oklamal...wybaczylam mu poniewaz bardzo go kocham i chce byc z nim ale przyznaje ze nie ufam juz mu tak jak wczesniej...
rustijun
Początkująca

Postprzez Gulga » 1 wrz 2010, o 00:50

Piszesz o liczbie mnogiej.

A zatem to nie było jakieś tam kłamstewko "przypadkowe" a kłamstwo w podstawowych kwestiach.

Nie jestem pewna, czy brnęłabym w związek z takim facetem. A nawet więcej: myślę, że skoro już okłamał, nie raz i nie w mało ważnych a istotnych sprawach to lepiej dać sobie spokój.

Edycja: Dziewczyny, jak możecie być z facetami, którym nie ufacie? Nie pojmuję tego. A wyjaśnianie tego tym, że "go kocham".... eh, będzie tylko coraz gorzej. Niestety.
Gulga
Początkująca

Powrót do Partnerstwo