forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

PREZENTY na świeta, urodziny itp

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.

Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp

Postprzez aura » 5 sty 2012, o 18:00

Moim zdaniem dobrym prezentem dla mamy może być masażer do stóp. Z tego co widziałam, to w sklepie ...można znaleźć ciekawe. Mama na pewno będzie wdzięczna za to, że dziecko myśli o wypoczynku i relaksie swojego rodzica.

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
aura
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez Carlain » 31 sty 2012, o 12:17

Jak co roku o tej porze wraca temat walentynek i prezentów. Szczerze mówiąc mam juz dosyć serduszek i czerwonych pluszaków, szukam czegoś naprawdę wymyślnego i nieoklepanego. Niby dużo tego wszystkiego ale jednak trudno coś wybrać. Myślałam np. o wspólnej wycieczce na quadach albo o miłosnym wyznaniu w gazecie z naszym zdjęciem. Co o tym myślicie? Może macie fajne pomysły...

proszę nie spamować
Carlain
Początkująca

Postprzez magda_25 » 31 sty 2012, o 23:30

wiecie co? przypomina mi się zeszłoroczny prezent od mojego chłopaka - który w ramach waleŃ tynków wręczył mi figurkę walenia i woreczek z kawałkami tynku... było to dość zabawne, przyznam - szczególnie, że dodatkowo dostałam dość ładny bukiet żółtych tulipanów. Aż się zastanawiam, co w tym roku wymyśli ;) Ogólnie, lubię takie prezenty, które są wyjątkowe i niesztampowe. Może wiersz dla mnie w tym roku napisze? hehe ;)To by było oryginalne :D
magda_25
Początkująca

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 1 lut 2012, o 13:48

No trzeba przyznać,że Twój prezent był naprawdę zabawny,ale nie wolicie czegoś bardziej romantycznego z okazji Walentynek? Powiedzmy kwiaty,biżuteria? Jak podchodzicie do tego tematu?
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez Sharlot » 7 mar 2012, o 12:53

dzien kobiet sie zbilza, wybralyscie sobie juz prezenty od swoich mezczyzn?:) mi sie ostatnio spalilo zelazko wiec mam nadzieje, ze dostane nowe :D http://prezent.wp.pl/podkategoria/prostyle,28.html
Sharlot
Miła Kobietka

Postprzez alasowka » 7 mar 2012, o 13:36

Cześć! :D
uwielbiam dawać prezenty, gorzej z wyborem czegoś odpowiedniego... :P Najważniejsze by trafić w gust danej osoby :D Myślę, że spokojnie mogę polecić drobiazgi z crazyshop! - to sklep internetowy. Zamawiasz do 13 za pobraniem i na drugi dzień paka jest na miejscu u Ciebie:D
..........

proszę nie spamować
alasowka
Początkująca

Postprzez Sharlot » 8 mar 2012, o 00:09

zakupy przez internet to dosc wygodna opcja, bo zawsze w sieci mozna sobie poszukac czegos tanszego. Ogolnie wole zakupy w sieci - wiekszy wybor :) i zawsze mozna przeslac linka znajomemu z zapytaniem czy sie podoba:D
Sharlot
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 4 kwi 2012, o 09:58

Dlatego też warto znać gust tej osoby której chcemy kupić prezent. Biżuteria to bardzo dobry wybór,tym bardziej że w naszym sklepie masz spory wybór,wiec na pewno coś znajdziesz. Za nami Dzień Kobiet,ciekawe co dostałyście:)
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Prezent na imieniny, pomocy

Postprzez nightlife » 1 maja 2012, o 23:36

Dziewczyny mój chłopak za dwa tygodnie ma imieniny, a dwa tygodnie temu miał urodziny. Chciałam mu kupić bądź zrobić jakąś drobną niespodziankę bo nie dysponuje duża kwotą bo w maju mnóstwo rzeczy mi wypadło. Doradźcie coś, błaaaaaaagam!
Obrazek
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
nightlife
Miła Kobietka

Postprzez dzo » 2 maja 2012, o 08:30

nightlife nie twórz nowych tematów bo na temat prezentów rozmawiamy tutaj
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde park