No to w ostateczności możesz przecież zastosować sobie jakieś masaże jesli się nie mylęsanti pisze: Ja bym chciała może i powiekszyc biust,o rozmiar chociaż,ale bałabym sie jednak. Trzymam kciuki,zeby wszystko było dobrze
powiększenie biustu
-
roksanna
Re: powiększenie biustu
-
agusnysa
ja uzywam kremu na ujedrnienie biustu i słuchajcie mozna chodzic bez stanika
ale krem dostałam i jest niemiecki ale boski po pierwszym uzyciu czuc efekt.
-
JoannaDarca
Zamiast powiększać biust zabiegowo- jedzcie kurczaki, one mają tylko hormonów, że bez obaw o takiej diecie drobiowej będzie trzeba zwiększyć rozmair stanika.
-
agusnysa
dzo dawaj codziennie kure na obiad a sie przekonamy ehehhehehheheh
-
dzo
taaaagusnysa pisze:dzo dawaj codziennie kure na obiad a sie przekonamy ehehhehehheheh
-
Natalia Ephemer
No, a co z tymi wszystkimi suplementami na powiększenie biustu? Słyszałam, że dziewczyny sobie to chwalą...
Ale w ogóle, ja bym biustu nie powiększała. I tak oczekuję powiększenia po ciąży.
Ale w ogóle, ja bym biustu nie powiększała. I tak oczekuję powiększenia po ciąży.
-
alicja002
Hej. Ja też się mocno zastanawiam nad powiększeniem sobie troszeczkę piersi. Sądzę, że w tym roku jeszcze się tego podejmę. Znam dobrą klinikę, mam kasę, ale jakoś cały czas się boje tego jak będzie po. Ogólnie widzę dużo opinii na plus i generalnie uważam, że najlepsze są implanty. Powodzenia !
-
mikiqu
Ostatnio czytałam o matce, która swojej 7-letniej córce zafundowała kupon na powiększenie piersi :O świat chyba idzie nie w tym kierunku co trzeba...
sama mam baaardzo małe piersi i kiedyś faktycznie marzyłam o powiększeniu, ale oczywiście cena zawsze była i jest poza moimi możliwościami. Teraz jednak trochę się już do tego przyzwyczaiłam (braku piersi
) i w sumie o tym nie myślę. Zwłaszcza że naoglądałam się programów jak wygląda taka operacja i wystraszyło mnie to wystarczająco
po takich cięciach blizny chyba nie znikają?
sama mam baaardzo małe piersi i kiedyś faktycznie marzyłam o powiększeniu, ale oczywiście cena zawsze była i jest poza moimi możliwościami. Teraz jednak trochę się już do tego przyzwyczaiłam (braku piersi
-
alicja002
u siedmiolatki to chyba gruba przesada... Ja ogólnie nie mam nic przeciwko powiększaniu oczywiście wszystko z głową 
-
puszapek
U siedmiolatki powiększać piersi, dobry żart, na szczęście tego typu operacje można przeprowadzać dopiero od 16, czy też 18 roku życia. Także mam małe piersi, może kiedyś mi to przeszkadzało, ale teraz juz się do tego przyzwyczaiłam, w sumie taka się urodziłam, tak mi wszystko urosło i powinnam siebie akceptować, prawda?
-
dzo
mikiqu pisze:Ostatnio czytałam o matce, która swojej 7-letniej córce zafundowała kupon na powiększenie piersi :O świat chyba idzie nie w tym kierunku co trzeba...
sama mam baaardzo małe piersi i kiedyś faktycznie marzyłam o powiększeniu, ale oczywiście cena zawsze była i jest poza moimi możliwościami. Teraz jednak trochę się już do tego przyzwyczaiłam (braku piersi) i w sumie o tym nie myślę. Zwłaszcza że naoglądałam się programów jak wygląda taka operacja i wystraszyło mnie to wystarczająco
po takich cięciach blizny chyba nie znikają?
ja bym tej ,matce zafundowała kupon do psychiatryka
-
selena
Teraz medycyna estetyczna jest na tyle rozwinięta, że nie potrzebna jest chirurgia plastyczna. Ostatnio dzięki warszawskiej klinice IQ Medica dowiedziałam się, że można sobie powiększyć biust metodą Macrolane, który polega na wstrzyknięciu kwasu hialuronowego. Utrzymuje się przez trzy lata, jest na pewno o wiele mniej inwazyjny niż wszczepianie implantów, no i oczywiście bezpieczniejszy. Moim zdaniem jest to świetne rozwiązanie 
-
gosik
Ale znasz fachowe terminy,jestem pod wrazeniem.Nie myslalam nigdy o powiekszaniu piersi chociaz moje do duzych nie naleza.Sa jakie sa...wazne ze zdrowe i moje.Sa ogromne mozliwosci powiekszania biustu bez ingerencji chirurga,gimnastyka,plywanie(systematyczne),masaz i dobry,odpowiedni stanik.Wlasciwie dobry stanik to pelen sukces nawet dla malych piersi.
-
dione
Właśnie też zastanawiam się nad metodą Macrolane. Wydaje mi się, że taki sposób powiększenia biustu będzie dla mnie idealny. Chociaż ja bym się raczej zdecydowała na ten zabieg u dr Kratochwila, który jest znany w branży i jest znany jako dobry specjalista. Wiadomo, że nie można oddać się w ręce byle kogo 
-
Tusia
Najważniejsza jest konsultacja z lekarzem. Poczytajcie sobie wywiady znanych i dobrych lekarzy jak np. dr Sankowskiego ( http://www.swiat-zdrowia.pl/artykul/ope ... ks-lifting.
Czasami taka operacja to nie tylko jakieś widzi mi się, choć ten trend stał się popularny. Trzeba pamiętać że teraz jest wiele możliwości.
Czasami taka operacja to nie tylko jakieś widzi mi się, choć ten trend stał się popularny. Trzeba pamiętać że teraz jest wiele możliwości.
-
aura
Jest jeszcze opcja, żeby powiększyć biust swoim własnym tłuszczem. Taki sposób wydaje mi się najbardziej naturalny. Wiem, że dr Osuch specjalizuje się właśnie w takim powiększaniu, także zawsze warto udać się do niego na konsultację i zapytać o szczegóły tego zabiegu.
-
gohusia
Mnie bardziej niż powiększanie zależy na ujędrnieniu. Myślę o włączeniu do swojej diety suplementu diety Elevation Plus. preparat jest ziołowy i właśnie ma za zadanie polepszyć wygląd biustu. czy ktoś z Was zna? ma doświadczenia?
-
koralowadama
Ja mam małe piersi, ale nawet nie myślę o powiększaniu. Jestem jaka jestem i dlaczego mialabym cierpieć ból jakiejś operacji a później nosić w ciele silikon. A jak się komuś nie podoba mój wygląd to jego sprawa 
-
Sklep.Sambora_pl
Myślę że odpowiednia pielęgnacja w zupełności wystarczy i nie ma sie o co martwić. Polecam kremy ujędrniające biust,mi bardzo pomogły.
dotykamy tutaj 2 tematów, niektóre Panie piszą o ujędrnianiu a niektóre o powiększaniu. Ja powiększałam i jedyną trwała, powtarzam trwała metodą jest operacja plastyczna. Wierzcie byłam na wielu konsultacjach i wielu lekarzy. Zdecydowałam się chyba po 3 miesiącach "chodzenia" po różnych klinikach. Zdecydowałam się na CHP w Polanicy Zdrój, bo dr Łątkowski to wybitny specjalista i przemiły człowiek, mogę w zupełności polecić Panią, które są gotowe na operację
Nie no, powiększanie piersi u 7-latki to już jakaś przesada :O
Ja z natury mam mały biust (to chyba rodzinne, bo mama też taki ma) i kiedyś zażyczyłam sobie w prezencie taki oto krem powiększający. Początkowo myślałam, że efekt będzie niewielki albo i w ogóle go nie będzie widać, ale po 2 tygodniach regularnego używania faktycznie piersi stały się większe. I to nie jakiś mój wymysł, ale pierwszy zauważył to mój chłopak
Koleżanki też zauważyły różnicę, że już nie jestem płaska jak deska, ale oczywiście nie powiedziałam im, że to przez krem 
Ja z natury mam mały biust (to chyba rodzinne, bo mama też taki ma) i kiedyś zażyczyłam sobie w prezencie taki oto krem powiększający. Początkowo myślałam, że efekt będzie niewielki albo i w ogóle go nie będzie widać, ale po 2 tygodniach regularnego używania faktycznie piersi stały się większe. I to nie jakiś mój wymysł, ale pierwszy zauważył to mój chłopak
-
Biopiekno_pl
- Miła Kobietka
Drogie Panie, zwłaszcza te, które jeszcze nie rodziły! Pamiętajmy, że nasze piersi mają swoje przeznaczenie biologiczne, nie tylko estetyczne. Podczas ciąży, a potem po porodzie, zmienia się ich kształt i wielkość, więc powiększanie przed urodzeniem planowanych dzieci mija się z celem. Po okresie karmienia piersi tracą na jędrności i to jest objaw fizjologiczny. Dopiero wtedy można pomyśleć o ich upiększeniu. Tak jest i zdrowiej, i... taniej.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.