forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Pokoje dzieciece

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.

Re: Pokoje dzieciece

Postprzez kredka » 2 gru 2010, o 17:05

Jeśli miałabyś problemy z urządzeniem i obmyśleniem tego wszystkiego możesz skorzystać z ciekawej usługi, o której sama dopiero niedawno się dowiedziałam. Firma N-design proponuje nie tylko wykańczanie ale też projektowanie wnętrza. Jest to dość nowatorski pomysł i wydaje mi się, że niezbyt powszechny dlatego nie wiem czy odważyłabym się skorzystać z tego co proponują, ale biorąc pod uwagę moje niezdecydowanie w urządzaniu mieszkania;) to podejrzewam, że bardzo by mi taka ekipa pomogła.
kredka
Początkująca

Reklama

Postprzez szarotka » 10 gru 2010, o 00:03

Evka świetne firanki, te z księżniczkami też sama uszyłaś? Gdzie można kupić taki materiał, bo właśnie szukam coś do pokoju moich dzieciaków, a dziewczyny takimi pewnie byłyby zachwycone.
szarotka
Początkująca

Postprzez roksanna » 28 kwi 2011, o 10:18

Jeśli będę kiedyś musiała udekorować pokoik dziecięcy to na pewno wasze inspiracje mi pomogą - z tym, że raczej taki efekt będę chciała osiągnąć nie wydając majątku na same tylko meble. Tutaj http://multizakupy.pl/Zestawy_mebli_dla_dzieci też sa fajne mebelki tak wiec można mieć fajne wnętrze nieco mniejszymi kosztami.
roksanna
Początkująca

Postprzez Eleganckistyl_pl » 14 cze 2011, o 14:08

Bardzo fajnym pomysłem na dekorację w pokoju dziecięcym,jest fototapeta. Z doświadczenia wiem,że dzieciaki ją uwielbiają i tam sprawdza się znakomicie. Polecam też łóżka piętrowe,to dopiero jest zabawa.
Eleganckistyl_pl
Miła Kobietka

Postprzez Meduza » 2 sie 2011, o 19:37

a może zaprosisz dziewczynki by razem z Toba stworzyły swój własny pokój ;)? moj brat wielki fan komiksów znalazł taka aplikację komiksowa w internecie - wymysla różne historie bajki postaci itp itd, dzięki temu stworzył już pokaźną kolekcję - i wpadłyśmy z mamą by jego dzieła wydrukować i powiesić na ścianie i tym samym powstał wieeeeelki kolaż z jego własnymi pomysłami :) jest to dla dziecka bardzo kreatywne a jak goście przyjdą to i powód do domy dla takiego dziecka:)) jakbyś była zainteresowana ten komiks jest na stronie klub.dilmah.pl ;)
Meduza
Początkująca

Postprzez Zorka » 29 sie 2011, o 19:25

U nas pomysł Meduzy się sprawdził, pokój synka urzadzaliśmy razem, tzn, mój mały był głównym architektem, oczywiście nie wszystko jest po jego mysli, ale pomysł na pokój piłkarski był jego :) No ale nie każdy chłopczyk chce zostać piłkarzem :), zobaczcie co wyszperałam dla fanów autobusów http://sprzedajemy.pl/lozko-autobus-bartek,197144 :), mnie powaliło z nóg, rewelacja.
Zorka
Miła Kobietka

Postprzez alasowka » 7 mar 2012, o 14:27

Świetna fota z pokoikiem (pomarańcz, zieleń)! Do tego fajnie by pasował wieszak MAŁPKI! :)
......

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
alasowka
Początkująca

Postprzez Zorka » 7 mar 2012, o 16:23

No faktycznie ładnie, taki w sam raz dla rozbrykanych dzieciaków :)
Zorka
Miła Kobietka

Postprzez WeselneZaplecze » 12 mar 2012, o 13:07

Teraz takie cuda wymyślają, że bez problemu można umeblować pokój w ładnym, a jednocześnie nowoczesnym stylu. Tylko trzeba mieć pieniądze na to wszystko.
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez Meble-Bogart.pl » 14 mar 2012, o 10:10

Obrazek

może coś takiego :)
Obrazek
Meble-Bogart.pl
Początkująca

Poprzednia strona

Powrót do Dom i ogród