Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
Zalezy jakie masz na ten cel przeznaczone fundusze. Ja osobiście proponuję tace śniadaniową, pościel lub może album na wspólne zdjęcia. To byłby droższy drobiazg, z którego by korzystali oboje.
Właśnie najchętniej bym wybrała coś co będą mogli po latach jeszcze powspominac, albo z tego skorzystać. A jakby było ze specjalna dedykacją, to byłoby juz w ogóle super.
ja na swój slub dostałam wiele fajnych i praktycznych prezentów jeden z nich to ekspres do kawy moccamaster każdego ranka robi pyszną kawę dzieki specjalnemu filtrowi a do tego ta kawa jest bardzo zdrowa.
Nie wiem, pościel znajdziesz na pewno na allegro lub w jakichś lepszych marketach. znalazłam taką fajną tacę śniadaniową, na której możesz coś wygrawerować.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
to zależy ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na ten prezent, ja stawiałabym na stylową ramkę cyfrową, w którą wgrasz wspólne zdjęcia jej ze znajomymi, no i oczywiście z małżonkiem np. wydaje mi się, że coś takiego ładnie na półce będzie wyglądać: http://www.wasserman.pl/pl/p/Ramka-cyfr ... DPF07/1559 a przyjaciółka powinna być zadowolona z takiego prezentu
na ślud swojej przyjaciółce mozesz kupic ksiazke kucharską ,lampe nocną , toster ,mikser, itd zalezy co lubi i czy po slubie np sprowadza sie do nowego mieszkania