Luśka, Kochana, wybacz, no nie mogłam się powstrzymać
hmm, to może lepiej odrazu sama doniosę na siebie? Do pracy mam niedaleko, i nawet chętnie odwiedzę kolegów i koleżanki... meredith napisał(a):Właśnie dostałam PWnasza nowa "użytkowniczka" forum straszy mnie policją
hmm, to może lepiej odrazu sama doniosę na siebie? Do pracy mam niedaleko, i nawet chętnie odwiedzę kolegów i koleżanki...
meredith napisał(a):kinius może gdybyś nie miała tyle problemów z narzeczonych to zareagowałabyś o wiele spokojniej na to co piszemy tutaj na Twój temat. I proszę, nie nazywaj swojej "teściowej" wredną, bo po pierwsze-teściową jeszcze nie jest, a po drugie szacunek się należy.
To wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie. Dalsza dyskusja nie ma sensu.
meredith napisał(a):Acha i jeszcze jedno Kinius, bo bym zapomniała, całkiem ładny ten Twój synek Maks...![]()
Luśka, Kochana, wybacz, no nie mogłam się powstrzymać
kinius33 napisał(a):meredith napisał(a):Właśnie dostałam PWnasza nowa "użytkowniczka" forum straszy mnie policją
hmm, to może lepiej odrazu sama doniosę na siebie? Do pracy mam niedaleko, i nawet chętnie odwiedzę kolegów i koleżanki...
Oj widać, że jednak nie rozumiesz co się do Ciebie pisze... No dalej, chwal się kontaktami. Po złożeniu sprawy możesz mieć tylko nieprzyjemności z ich strony. Myślisz, że tylko Ty masz tam znajomych? Mnóóóóstwo ludzi ma.
meredith napisał(a):kinius33 napisał(a):meredith napisał(a):Właśnie dostałam PWnasza nowa "użytkowniczka" forum straszy mnie policją
Oj widać, że jednak nie rozumiesz co się do Ciebie pisze... No dalej, chwal się kontaktami. Po złożeniu sprawy możesz mieć tylko nieprzyjemności z ich strony. Myślisz, że tylko Ty masz tam znajomych? Mnóóóóstwo ludzi ma.
Oj to najwyrazniej Ty nie zrozumiałaś! Pracuję w Policji i nie chwalę się kontaktami. Odczep się wreszcie ode mnie dziewczyno!

Zidentyfikowani Forumowiczki: Google [Bot]